Козметика

20 третмани за слабеење (10 боди врапинг + 10 електро стиумалции) - 86%
Козмет. и фриз. студио “Fashion & Vision“ - Дебар маало
20 третмани за слабеење (10 боди врапинг + 10 електро стиумалции)
Уште 6 дена и 18 ч.
 1 Купувач
 • 700 ден.
 • 5000 ден.
Професионална шминка и свечена фризура - 65%
Козмет. и фриз. студио “Fashion & Vision“ - Дебар маало
Професионална шминка и свечена фризура
Уште 6 дена и 18 ч.
 
 • 700 ден.
 • 2000 ден.
Пилинг и масажа на цело тело со дијамантски серум - 54%
Козмет. и фриз. студио “Fashion & Vision“ - Дебар маало
Пилинг и масажа на цело тело со дијамантски серум
Уште 6 дена и 18 ч.
 
 • 550 ден.
 • 1200 ден.
Третман за слабеење со гипсени бермуди (60 минути) - 72%
Козмет. и фриз. студио “Fashion & Vision“ - Дебар маало
Третман за слабеење со гипсени бермуди (60 минути)
Уште 6 дена и 18 ч.
 
 • 700 ден.
 • 2500 ден.
2 Криолиполизи + 1 дополнителен третман по Ваш избор - 69%
Салон за убавина „Velvet Skin“ - Карпош 2
2 Криолиполизи + 1 дополнителен третман по Ваш избор
Уште 7 дена и 18 ч.
 
 • 1500 ден.
 • 4900 ден.
Маникир + надградба на нокти со типсови + декорација по избор - 46%
Салон за убавина „Velvet Skin“ - Карпош 2
Маникир + надградба на нокти со типсови + декорација по избор
Уште 7 дена и 18 ч.
 1 Купувач
 • 490 ден.
 • 900 ден.
Гел лак на природни нокти + декорација по избор - 40%
Салон за убавина „Velvet Skin“ - Карпош 2
Гел лак на природни нокти + декорација по избор
Уште 7 дена и 18 ч.
 
 • 300 ден.
 • 500 ден.
Целосна депилација со топол восок  - 51%
Салон за убавина „Velvet Skin“ - Карпош 2
Целосна депилација со топол восок 
Уште 7 дена и 18 ч.
 
 • 390 ден.
 • 800 ден.
Депилација на веѓи со ладен восок или обликување на веѓи со чупалица - 67%
Фризерско студио Дијана стил - нас.Ново Лисиче
Депилација на веѓи со ладен восок или обликување на веѓи со чупал...
Уште 1 ден и 12 ч.
 2 Купувачи
 • 50 ден.
 • 150 ден.
 Пакет од 6 третмани за слабеење (3 пресотерапии + 3 електростимулации) - 47%
„ Kinnari Massage & Beauty Center “, нас. Карпош 3
 Пакет од 6 третмани за слабеење (3 пресотерапии + 3 електростиму...
Уште 1 ден и 11 ч.
 
 • 1600 ден.
 • 3000 ден.
Парафин на стапала, отстранување на кутикули, пилинг + педикир - 57%
„ Kinnari Massage & Beauty Center “, нас. Карпош 3
Парафин на стапала, отстранување на кутикули, пилинг + педикир
Уште 1 ден и 11 ч.
 4 Купувачи
 • 300 ден.
 • 700 ден.
Мини третман на лице + масажа со тоник за чистење и завршна крема - 40%
„ Kinnari Massage & Beauty Center “, нас. Карпош 3
Мини третман на лице + масажа со тоник за чистење и завршна крема
Уште 1 ден и 11 ч.
 
 • 300 ден.
 • 500 ден.
Mасажа на лице + чистење на лице со тоник - 55%
„ Kinnari Massage & Beauty Center “, нас. Карпош 3
Mасажа на лице + чистење на лице со тоник
Уште 1 ден и 11 ч.
 1 Купувач
 • 180 ден.
 • 400 ден.
Лифтинг третман Hydradermie Lift - 56%
Институт за убавина „Дермаестетика“ - нас. Центар
Лифтинг третман Hydradermie Lift
Уште 11 ч. 57 мин.
 
 • 880 ден.
 • 2000 ден.
“Hydra Clean“ третман за лице - 51%
Институт за убавина „Дермаестетика“ - нас. Центар
“Hydra Clean“ третман за лице
Уште 11 ч. 57 мин.
 2 Купувачи
 • 784 ден.
 • 1600 ден.
Професионална шминка, свечена фризура и надградба на трепки - 61%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Професионална шминка, свечена фризура и надградба на трепки
Уште 18 ч. 36 мин.
 2 Купувачи
 • 1500 ден.
 • 3800 ден.
Пакет 20 третмани за ефикасно слабеење - 80%
Студио „Charmelle“ - нас. Кисела Вода
Пакет 20 третмани за ефикасно слабеење
Уште 1 ден и 18 ч.
 
 • 1300 ден.
 • 6500 ден.
10 мин. турбо солариум - 72%
Студио „Charmelle“ - нас. Кисела Вода
10 мин. турбо солариум
Уште 1 ден и 18 ч.
 
 • 70 ден.
 • 250 ден.
Третман за лице со ефикасната црна маска - 50%
Студио „Charmelle“ - нас. Кисела Вода
Третман за лице со ефикасната црна маска
Уште 1 ден и 18 ч.
 
 • 350 ден.
 • 700 ден.
Трајна шминка на веѓи + гратис прва корекција - 44%
„Мое студио Дадар“ - Дебар маало
Трајна шминка на веѓи + гратис прва корекција
Уште 18 ч. 36 мин.
 2 Купувачи
 • 5000 ден.
 • 9000 ден.
Трајна шминка на уста + гратис прва корекција - 50%
„Мое студио Дадар“ - Дебар маало
Трајна шминка на уста + гратис прва корекција
Уште 18 ч. 36 мин.
 1 Купувач
 • 4500 ден.
 • 9000 ден.
Биолифтинг третман за лице со долготраен ефект - 68%
„Мое студио Дадар“ - Дебар маало
Биолифтинг третман за лице со долготраен ефект
Уште 18 ч. 36 мин.
 2 Купувачи
 • 390 ден.
 • 1200 ден.
Пакет за слабеење по избор + гратис третман на лице + 2 фенирања - 67%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Пакет за слабеење по избор + гратис третман на лице + 2 фенирања
Уште 11 ч. 57 мин.
 
 • 100 ден.
 • 3000 ден.
Маникир + гел лак - 71%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Маникир + гел лак
Уште 11 ч. 57 мин.
 3 Купувачи
 • 50 ден.
 • 850 ден.
4 третмани за пеглање на брчките со новиот апарат ЦАЦИ - 63%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
4 третмани за пеглање на брчките со новиот апарат ЦАЦИ
Уште 11 ч. 57 мин.
 
 • 250 ден.
 • 3200 ден.
Освежителен третман на лице - 72%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Освежителен третман на лице
Уште 11 ч. 57 мин.
 4 Купувачи
 • 50 ден.
 • 900 ден.
Маникир со топ лак - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Маникир со топ лак
Уште 11 ч. 57 мин.
 5 Купувачи
 • 50 ден.
 • 500 ден.