Козметика/Солариум

10 минутен лежечки солариум за бронзен и чоколаден тен  - 60%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
10 минутен лежечки солариум за бронзен и чоколаден тен 
Уште 5 дена и 10 ч.
 13 Купувачи
10 третмани солариум во времетраење од по 10 минути
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
10 третмани солариум во времетраење од по 10 минути
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Лежечки солариум - 70%
Салон за убавина „Lotos EM“ - нас. Центар
Лежечки солариум
Уште 5 дена и 10 ч.
 130 Купувачи