Информација за рекламирање на Kupinapopust


Со промотивна понуда до нови муштерии!

Почитувани,

Постоиме веќе 6-та година и голем број на фирми од различна големина и дејност отворија понуда на kupinapopust со цел да инвестираат во ефективна и ефикасна реклама, како и да ја зголемат својата продажба. Моделот на рекламирање на kupinapopust е единствен модел коишто нуди рекламирање со мерлив ефект, поточно колку продадени купони = толку муштерии. Трошокот за овој тип на реклама е далеку помал од телевизиска, радио, билборд или било која друга реклама. Со други зборови, се што ни е потребно нам е да добиеме навистина привлечна понуда од која издвојуваме разумна провизија само во случај на продаден купон. Понудата по супер промотивна цена е нашиот главен адут за да го привлечеме вниманието на нашите корисници и истите да ги преточиме во Ваши муштерии. Со цел да ви ја претставиме нашата промотивна-продажна моќ и да ве информираме за основните услови за соработка, го изработивме овој online каталог кој ќе ви послужи подетално да се информирате во врска со објава на Вашата понуда на kupinapopust.mk. Ве очекуваме!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Веќе имате промотивна понуда и неможете да одобрите поголем попуст!?
Нудиме решение

Закуп на рекламен простор според вашиот буџет!
Kupinapopust e вистинско место за промоција на Вашата понуда!
Почитувани сопственици на мали, средни и големи фирми

 

Не постои фирма која во денешно време не нуди одреден попуст со цел да привлече внимание и да го зголеми бројот на муштерии. Се креираат разни кампањи за сезонски попусти, акции со лимитирано времетраење и слични промоции кои треба да допрат до потенцијалните муштерии и да ги преточат во реални купувачи. Има ли подобро место за реклама на Вашата промотивна понуда од нејзино претставување на специјализарана веб страна за попусти – www.kupinapopust.mk !? Нашиот бизнис модел вели дека понудата која ќе се отвори на kupinapopust мора да биде со поголем или ексклузивен попуст наменет исклучиво за kupinapopust, но доколку веќе имате промотивна понуда и неможете да одобрите поголем попуст, Ви нудиме ефективно решение за промоција на Вашата понуда преку закуп на рекламен простор. За таа цел ја подготвивме следнава маркетинг понуда за која силно веруваме дека вреди да одвоите од Вашиот буџет за рекламирање.


Повеќе инфо на следниов линк:

 

Клик овде - Нека дознае градот за мојата понуда!Канцеларија и коресподенција
Ул.Никола Вапцаров бр.3/1, Центар, реон 8, 1000, Скопје, Македонија
Фиксен тел.: 02 3 215 988, 02 3 256 027, 
моб. ONE 075 370 399, (достапни секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот).
Kupinapopust.mk е дел од Груп Поинт дооел Скопје