Контакт


Поддршка за нашите корисници:
За било кое прашање во врска со понудите и попустите слободно контактирајте нe на:
e-mail: contact@kupinapopust.mk
Фиксен тел.: 02 3 256 027,
моб. 078 439 829  (достапни секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот).
+389 78 439 829

Во случај да имате интерес вашата фирма да ја презентирате на kupinapopust.mk, ве молиме контактирајте не на: e-mail: komercija@kupinapopust.mk

Односи со јавност:
e-mail: contact@kupinapopust.mk
Канцеларија и коресподенција
Ул.Никола Вапцаров бр.3/1, Центар, реон 8, 1000, Скопје, Македонија
Информации за компанијата:
Kupinapopust.mk е дел од Груп Поинт дооел Скопје
ЕМБС: 6848958
Даночен број: МК4080013534665
Сметка: 200002551491969 Стопанска банка АД - Скопје