Биди и ти дел од kupinapopust тимот

Почитувани,

Доколку сте комуникативни и полни со позитивна енергија и имате желба да заработите договарајќи интересни понуди за нашите корисници, слободно контактирајте не на 078 439 829, а ние ќе ве информираме за сите детали околу работата.

Ве очекуваме,

Со почит,