Како работиме?

На нашата веб страна ќе најдете различни понуди за услуги и производи коишто се со намалена цена за дури 90%.
Попустот се активира доколку се најдат доволен број на заинтересирани купувачи (најчесто 3), затоа информирајте ги вашите најблиски, пријателите и луѓето кои ги познавате.
Уживајте во вашиот попуст. Процедурата за плаќање со платежна картичка или уплатница е лесна и не е потребна никаква регистрација. Испечатете го ваучерот кој ние ќе ви го испратиме на Вашиот кориснички профил и прикажете го при искористување на услугата.
Некои понуди се лимитирани со максимален број на купувачи, така да може да се случи понудата да биде продадена уште истиот ден.
Доколку не се пријават доволен број на луѓе и попустот не се активира, едноставно ви ги враќаме парите.
Пријавете го вашиот e-mail за први да дознаете за понудите. Така ниту еден попуст нема да ве одмине.