Kupinapopust.mk - многу заштедуваш!https://kupinapopust.mkKupinapopust.mk - многу заштедуваш!Kupinapopust.mk All Rights Reserved<![CDATA[Мај и јуни во Охрид! Со купон од 100 ден. и доплата од 900 ден. во прекрасната Вила „TOMIC“ добивате 38% попуст на ноќевање за двајца во одлично опремен апартман]]>skopje41.11054120.8046682016-05-11 23:59:18100381600

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 23:17:17 +0200
<![CDATA[За само 390 денари добивате 68% попуст за перфектна и затегната кожа - Биолифтинг третман за лице со долготраен ефект во „Мое студио Дадар“]]>skopje42.00095021.4252742016-05-12 23:59:00390681200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 18:53:35 +0200
<![CDATA[Само 150 денари за интерактивна електронска книга „25 најопасни и најнеобични аеродроми во светот“]]>skopje41.99409421.4292242016-05-13 17:00:0015000

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 16:49:00 +0200
<![CDATA[Со купон од 620 ден. и доплата во хотелот „WInslow Infinity & SPA“ - Банско од 60 евра добивате 50% попуст на празничен пакет од 3 ноќевања за едно лице на база на FB (појадок,ручек и вечера) + бесплатно користење на СПА услугите]]>skopje41.82438023.4803852016-05-06 17:29:59620508680

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 16:00:58 +0200
<![CDATA[Со купон од 800 ден. и доплата во хотелот „WInslow Infinity & SPA“ - Банско од 79 евра добивате 50% попуст на празничен пакет од 4 ноќевања за едно лице на база на FB (појадок,ручек и вечера) + бесплатно користење на СПА услугите]]>skopje41.82438023.4803852016-05-06 17:40:248005011408

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 16:00:22 +0200
<![CDATA[Со купон од 500 ден. и доплата во хотелот „WInslow Infinity & SPA“ - Банско од 47 евра добивате 50% попуст на празничен пакет од 2 ноќевања за едно лице на база на полупансион + бесплатно користење на СПА услугите]]>skopje41.82438023.4803852016-05-06 17:57:05500506820

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 16:00:04 +0200
<![CDATA[Со купон од 95 ден. и доплата во хотелот „WInslow Infinity & SPA“ - Банско од 9.5 евра добивате 50% попуст за едно ноќевање за едно лице]]>skopje41.82438023.4803852016-05-06 17:56:2195501364

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 14:56:20 +0200
<![CDATA[75% попуст или само 1950 денари за пакет тест за откривање на интолеранција на 96 видови храна + проценка на функцијата на тироидната жлезда (преку анализа на крв) на THS, Ft4 и Tpo тироидни хормони во ПЗУ "Павлина"]]>skopje41.98352521.4353812016-05-12 23:59:001950757950

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 14:46:17 +0200
<![CDATA[Со купон од 185 ден. и доплата од само 1054 ден. (17 евра)  во прекрасниот хотел „Мaria - Antoaneta Residence“ добивате 41% попуст на ноќевање за едно лице на база HB (појадок и вечера) + бесплатно користење на СПА центар]]>skopje41.82672323.4742592016-05-10 17:00:00185412108

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 14:46:14 +0200
<![CDATA[Со купон од 220 ден. и доплата од само 1302 ден. (21 евра)  во прекрасниот хотел „Мaria - Antoaneta Residence“ добивате 49% попуст на ноќевање за едно лице на база ALL INCLUSIVE + бесплатно користење на СПА центар]]>skopje41.82672323.4742592016-05-10 17:00:00220493000

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 12:34:47 +0200
<![CDATA[26% попуст или само 590 денари за Instantly Ageless ампула за одлично и брзо решение за несаканите брчки, пори и подочници]]>skopje41.99409421.4292242016-05-06 17:22:4559026800

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 12:33:44 +0200
<![CDATA[75% попуст или 490 ден. за проценка на функцијата на тироидната жлезда (преку анализа на крв) на FT4, FT3 и TSH тироидни хормони во дијагностичка лабораторија ПЗУ "Павлина"]]>skopje41.98352521.4353812016-05-12 23:59:00490751950

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 12:03:12 +0200
<![CDATA[30% попуст или само 14.280 ден. (230 евра) за 7 ноќевања со појадок во трокреветна соба во прекрасниот хотел Principal New Leisure Hotel 3*, Паралиа]]>skopje40.26798022.5973572016-05-10 17:00:00142803020500

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 11:40:21 +0200
<![CDATA[40% попуст или само 139 ден. за персонализирана керамичка чаша печатена со дизајн по ваш избор во „BEST PLUS“]]>skopje41.99610221.4051502016-05-12 23:59:0013940230

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 11:24:27 +0200
<![CDATA[68% попуст или само 29 ден за печатење на фотографија во А4 или А3 формат + обработка на сликата од „BEST PLUS“]]>skopje41.99610221.4051502016-05-12 23:59:00296890

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 10:54:24 +0200
<![CDATA[54% попуст или само 69 ден за печатење и пластифицирање на фотографија во А4 формат + обработка од „BEST PLUS“]]>skopje41.99610221.4051502016-05-12 23:59:006954150

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 04 May 2016 10:50:17 +0200
<![CDATA[290 ден. или 76% на комплетен стоматолошки пакет со преглед и план за идно лекување + дополнителен попуст од 15% на протетиката во стом. ординација „СМАЈЛИ ДЕНТ“]]>skopje41.98482621.4393612016-05-11 23:59:14290761200

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 03 May 2016 20:18:12 +0200
<![CDATA[Со купон од 50 ден. добивате 50% попуст во стом. ординација „СМАЈЛИ ДЕНТ“ за промена на Вашите стари амалгамски (сиви) и бели пломби со нови пломби по Ваш избор]]>skopje41.98482621.4393612016-05-11 23:59:305000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 03 May 2016 20:06:29 +0200
<![CDATA[52% попуст или 600 ден. за пакет 5 антицелулитни масажи во „Fashion & Vision“. Ослободете се од целулитот! ]]>skopje42.00182021.4184052016-05-11 23:59:44600521250

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 03 May 2016 19:50:43 +0200
<![CDATA[50% попуст или 1000 ден. за пакет 5 релакс масажи на цело тело со етерично масло по избор во „Fashion & Vision“ ]]>skopje42.00182021.4184052016-05-11 23:59:181200402000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 03 May 2016 19:40:17 +0200
<![CDATA[ЕКСКЛУЗИВНА РОДЕНДЕНСКА АКЦИЈА: 20% попуст или само 5890 ден.(95евра) за ЛЕТУВАЊЕ НА КРФ + КОМПЛЕТНА ОРГАНИЗАЦИЈА (7 ноќевања, превоз + траект, 2 излети, тур.такса и пратител 24/7)]]>skopje41.98134621.4396602016-05-19 23:59:005890207378

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 03 May 2016 17:25:10 +0200
<![CDATA[51% попуст или само 990 денари за брза, безболна и ефтина дијагноза на сите болести на дигестивниот тракт со квантна анализа и можност за натамошно природно лекување во „Одлично здравје“]]>skopje41.97372121.4773602016-05-06 17:30:05990512000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 03 May 2016 15:02:02 +0200
<![CDATA[68% попуст или само 650 денари за скен на цело тело со квантна анализа и изработка на витамински-минерален-ензимски статус со препорака за исхрана во „Одлично здравје“]]>skopje41.97372121.4773602016-05-06 17:27:49650682000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 03 May 2016 14:27:48 +0200
<![CDATA[Со купон од 897 ден. и доплата од 5086 денари (82 евра) добивате 4 ноќевања за 1 лице на база All inclusive light + СПА услуги во хотел „3 Планини“ 3*** Разлог, Банско]]>skopje41.87674023.4248832016-05-12 23:59:00897308500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 03 May 2016 12:03:17 +0200
<![CDATA[19% попуст или 800 ден. за шопинг тура во Солун, Cosmos и IKEA во сабота, 07-ми мај преку туристичката агенција „WIP TOURS“]]>skopje41.99712321.4497862016-05-06 17:00:0080019990

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 01 May 2016 22:00:29 +0200
<![CDATA[19% попуст или 810 ден. за еднодневна шопинг тура во Солун, Cosmos и IKEA во сабота, 07-ми мај преку туристичката агенција „БИСЕР ПРОМ“]]>skopje41.99439921.4377812016-05-06 17:00:33810191000

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 01 May 2016 21:42:32 +0200
<![CDATA[Со бесплатен купон добивате 25% или 13 500 ден. за комплетна обука за Б категорија (лекарско уверение, пробен тест, 36 часа обука со професионaлен инструктор и многу други поволности) во авто школа „М22“. Брзо, лесно и едноставно до Вашата возачка дозвола! ]]>skopje42.00813621.3695242016-05-11 23:59:4302518000

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 28 Apr 2016 18:03:20 +0200
<![CDATA[Израдувајте ги Вашите најмили! 53% попуст или за само 470 денари добивате Cars автомобил со далечински управувач на батерии]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:59:00470531000

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 28 Apr 2016 16:06:10 +0200
<![CDATA[505 ден. за крем со слуз од полжави со регенеративно и подмладувачко дејство од Green Master®]]>skopje41.99409421.4292242016-05-10 17:00:0050500

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 28 Apr 2016 14:34:44 +0200
<![CDATA[ РОДЕНДЕН ВО ИГРОТЕКА ПРИКАЗНА ЗА МЕСЕЦ МАЈ ЗА САМО 500 ДЕН.]]>skopje41.99314721.4097402016-05-05 17:49:50000

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 28 Apr 2016 09:00:25 +0200
<![CDATA[50% попуст или 199 ден. за предвидувања на случувањата во Вашиот живот во наредните 3 месеци со детална анализа и толкување на влијанието на транзитните планети врз наталната карта во „Astro Venus“]]>skopje41.99734621.4279962016-05-11 23:59:4319950400

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 22:41:02 +0200
<![CDATA[61% попуст или 75 ден. за сет од 6 прстени за салфетки од пластика во бела боја и форма по избор (пеперутка, срце или лебеди) за секаков вид прослави од „Essos Light“]]>skopje42.00256021.3905472016-05-11 23:59:437561190

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 22:18:34 +0200
<![CDATA[34% попуст или 165 ден. за регистарска табличка „Just married“ во боја по избор (розева, црна или бордо) од „Essos Light“. Бидете уникатни на сопствената свадба! ]]>skopje42.00256021.3905472016-05-11 23:59:4316534250

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 21:09:47 +0200
<![CDATA[33% попуст или само 2000 денари за надградба на водоотпорни трепки (влакно по влакно) во „Ред Мари“]]>skopje41.97992121.4385472016-05-05 17:49:502000333000

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 16:22:42 +0200
<![CDATA[65% попуст или само 350 денари за третман на лице по избор (детокс, витамински или anti age) во „Ред Мари“]]>skopje41.97992121.4385472016-05-05 17:49:50350651000

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 15:15:02 +0200
<![CDATA[35% попуст или само 390 денари за ботокс третман на коса + фенирање во „Ред Мари“]]>skopje41.97992121.4385472016-05-05 17:49:5039035600

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 14:56:20 +0200
<![CDATA[60% попуст или само 990 денари за Hydradermie „Longue Vie Soleil“ третман на лице во инситут за убавина „Дермаестетика“!]]>skopje41.99078621.4342882016-05-05 17:49:50990602500

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 13:23:54 +0200
<![CDATA[ 51% попуст или само 784 денари за третман за длабинско чистење, освежување и разубавување на Вашето лице “Hydra Clean“ во во институтот за убавина „Дермаестетика“!]]>skopje41.99078621.4342882016-05-05 17:49:50784511600

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 13:15:01 +0200
<![CDATA[67% попуст или само 99 ден. за медицинска масажа на грб со ароматични масла по избор во Салон за убавина „Refresh“]]>skopje41.99290521.4170352016-05-10 17:00:009967300

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 11:56:25 +0200
<![CDATA[88% попуст или само 550 ден. за пакет од 12 ефективни третмани за слабеење во Салон за убавина „REFRESH“]]>skopje41.99290521.4170352016-05-10 17:00:00550884400

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 11:32:54 +0200
<![CDATA[51% попуст или само 390 ден. за класичен третман на лице + масажа на лице + ароматерапија во салон за убавина „Refresh“]]>skopje41.99290521.4170352016-05-10 17:00:0039051790

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 11:24:17 +0200
<![CDATA[76% попуст или само 120 ден. за 1 третман во мини сауна за брзо и лесно топење на калории во салон за убавина „Refresh“]]>skopje41.99290521.4170352016-05-10 17:00:0012076500

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 11:15:40 +0200
<![CDATA[70% попуст или само 300 ден. за 1 третман кавитација за брзо и лесно ослободување од масти и целулит во салон за убавина „Refresh“]]>skopje41.99290521.4170352016-05-10 17:00:00300701000

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 10:53:01 +0200
<![CDATA[60% попуст или само 3900 денари за изработка на Веб страна + хост сервер за 1 година + можност за responsive design од Веб Бизнис]]>skopje41.99265721.4194052016-05-05 17:49:503900609800

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 27 Apr 2016 10:15:49 +0200
<![CDATA[60% попуст или 200 ден. за миење, шишање, масажа на скалп, третман со ревитализирачка маска за оштетена коса + фенирање во салонот „Fashion & Vision“]]>skopje42.00182021.4184052016-05-11 23:59:4320060500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 22:01:22 +0200
<![CDATA[80% попуст или 890 ден. за пакет 30 ефикасни третмани за слабеење (10 електро стимулации + 10 боди врапинг + 10 ултразвук третмани) во „Fashion & Vision“]]>skopje42.00182021.4184052016-05-11 23:59:43890804500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 21:28:11 +0200
<![CDATA[72% попуст или 700 ден. за ефикасниот и докажан третман за слабеење со гипсени бермуди (60 минути) во „Fashion & Vision“! Ослободете се од целулитот и вишокот килограми!]]>skopje42.00182021.4184052016-05-11 23:59:43700722500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 21:22:56 +0200
<![CDATA[65% попуст или 700 ден. за професионална шминка и свечена фризура во козметичко - фризерскиот салон „Fashion & Vision“. Имајте совршен изглед за секаква свечена пригода]]>skopje42.00182021.4184052016-05-11 23:59:43700652000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 21:17:12 +0200
<![CDATA[24% попуст или 1890 ден. за дводневна тура (14 - 15.05.2016) во Црна Гора со посета на манастирот Острог и Подгорица + организиран превоз преку „БИСЕР ПРОМ“]]>skopje41.99439921.4377812016-05-06 17:00:511890242480

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 21:10:50 +0200
<![CDATA[Со купон од 0 денари и доплата од 4700 денари добивате матурантски пакет (шминка, фризура, пробна фризура - консултација, трепки и маникир) во „Мое Студио ДАДАР“]]>skopje42.00095021.4252742016-05-05 23:55:080519500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 16:51:07 +0200
<![CDATA[Со купон од 0 денари и доплата од 5990 денари добивате специјален невестински пакет (шминка, фризура, бесплатна пробна фризура, трепки, маникир) од „Мое Студио ДАДАР“]]>skopje42.00095021.4252742016-05-05 23:59:0004611000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 14:25:59 +0200
<![CDATA[43% попуст или само 200 денари за индивидуални часови за деца од основно училиште по Англиски или Германски јазик во училиште за странски јазици „Angel Ves“]]>skopje41.98248421.4778132016-05-05 17:49:5020043350

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 13:31:33 +0200
<![CDATA[40% попуст или само 1500 денари за интензивен курс по Англиски или Германски јазик во група во училиште за странски јазици „Angel Ves“]]>skopje41.98248421.4778132016-05-05 17:49:501500402500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 13:24:51 +0200
<![CDATA[38% попуст или само 1600 денари за месечна рата за индивидуални часови по деловен англиски јазик во училиште за странски јазици „Angel Ves“]]>skopje41.98248421.4778132016-05-05 17:49:501600382600

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 13:18:45 +0200
<![CDATA[Со купон од 315 ден. и доплата од 1792 ден. (29 евра) добивате 62% попуст за 1 ноќевање за 2 лица со појадок и вечера во Лукс студио + СПА услуги во хотел „All Seasons Club 4* “ Банско]]>skopje41.82512523.4911992016-05-05 23:59:00315625580

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 12:36:58 +0200
<![CDATA[62% попуст или за само 190 денари добивате универзален полнач за во автомобил или камион по Ваш избор со два излеза 1А + 2А или 2,1А]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:59:0019062500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 12:20:27 +0200
<![CDATA[63% попуст или само 650 ден. за 5 рачни антицелулитни масажи во фризерско - козметичко студио „Стеси“!]]>skopje41.98523421.4673282016-05-05 17:49:50650631750

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 11:02:09 +0200
<![CDATA[51% попуст или само 490 ден. за шатирање + миење + маска + фенирање во фризерско-козметичко студио „Стеси“]]>skopje41.98523421.4673282016-05-05 17:49:50490511000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 10:58:35 +0200
<![CDATA[55% попуст или само 250 ден. за депилација на цели нозе и препони во фризерско - козметичко студио „Стеси“]]>skopje41.98523421.4673282016-05-05 17:49:5025055550

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 26 Apr 2016 10:54:00 +0200
<![CDATA[63% попуст или само 890 денари за Techni Spa ефикасен третман за отстранување на целулитот на цело тело во институтот за убавина „Дермаестетика“!]]>skopje41.99078621.4342882016-05-05 17:49:50890632400

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:45:28 +0200
<![CDATA[34% попуст или само 3970 денари за солариум за лице EFBE Schott]]>skopje41.98821821.4177072016-05-05 17:49:503970346000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:00:58 +0200
<![CDATA[17% попуст или само 3500 денари за масажер за седиште АЕГ од „KM Medical“]]>skopje41.98821821.4177072016-05-05 17:49:503500174200

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:00:57 +0200
<![CDATA[14% попуст или само 30030 денари за концентратор на кислород OxyBreath од „KM Medical“]]>skopje41.98821821.4177072016-05-05 17:49:50300301435000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:00:57 +0200
<![CDATA[16% попуст или само 1211 денари за дигитален мерач на крвен притисок БК 6003/6023 зглобен од „KM Medical“]]>skopje41.98821821.4177072016-05-05 17:49:501211161450

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:00:52 +0200
<![CDATA[48% попуст или само 850 денари за рачна пумпа за измолзување Spectra Handy од „KM Medical“]]>skopje41.98821821.4177072016-05-05 17:49:50850481650

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:00:51 +0200
<![CDATA[14% попуст или само 1800 денари за навлажнувач на воздух со ладна пареа УМ 550 од „KM Medical“]]>skopje41.98821821.4177072016-05-05 17:49:501800142100

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:00:51 +0200
<![CDATA[18% попуст или само 2300 денари за навлажнувач на воздух со ладна пареа УМ 1450 од „KM Medical“]]>skopje41.98821821.4177072016-05-05 17:49:502300182800

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:00:46 +0200
<![CDATA[14% попуст или само 30030 денари за апарат за ноќна апнеа SleepOne Auto CPAP + маска од „KM Medical“]]>skopje41.98821821.4177072016-05-05 17:49:50300301435000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:00:21 +0200
<![CDATA[16% попуст или само 8354 денари за вентилатор со навлажнувач на воздух (водена пареа) АЕГ од „KM Medical“]]>skopje41.98821821.4177072016-05-05 17:49:5083541610000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:00:07 +0200
<![CDATA[15% попуст или само 3481 денар за СЕТ 2 во 1: масажер за стапала + рачен инфра-црвен масажер од „KM Medical“]]>skopje41.98821821.4177072016-05-05 17:49:503481154100

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 16:00:04 +0200
<![CDATA[43% попуст или 1989 денари за професионална фризура, шминка од линијата „M·A·C“, обликување на веѓи и гратис надградба на трепки за претстоечките матурски и апсолвентски прослави во салон за убавина „Меридеј М“]]>skopje41.98339721.4830852016-05-06 17:00:001989433500

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 15:38:00 +0200
<![CDATA[63% попуст или само 1500 денари за испитување на причините за опаѓање на косата со квантна анализа во центарот за брза дијагноза и природно лекување „Одлично здравје“!]]>skopje41.97372121.4773602016-05-05 17:49:501500634000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 12:40:08 +0200
<![CDATA[Со купон од 95 денари и доплата од 868 денари (14 евра) во Hotel „Four Leaf Clover“, Банско добивате 53% попуст за 1 ноќевање за едно лице на база All Inclusive Light + базен]]>skopje41.84044723.4781002016-05-05 17:49:5095531860

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 09:25:52 +0200
<![CDATA[Права понуда за право друштво во гостилница “Налеј“! 35% попуст или само 390 денари за 4 пива по избор и килограм пилешки крилца! ]]>skopje41.98418721.4673872016-05-06 20:12:3239035600

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 25 Apr 2016 07:12:19 +0200
<![CDATA[59% попуст или 290 ден. за компактниот и тенок Nitro N-Cool5 - N19 Држач за лаптоп / таблет со систем за ладење во „НИТРО Компјутери“. Овозможете му соодветна заштита на Вашиот лап топ или таблет]]>skopje41.98482621.4374602016-05-05 23:59:3329059700

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 24 Apr 2016 22:44:21 +0200
<![CDATA[35% попуст или 449 ден. за Kingston 16GB MicroSD HC Class 10 со SD адаптер - супер брза мемориска картичка за Вашиот MP3/MP4 плејер, мобилен телефон, таблет или дигитална камера во „НИТРО компјутери“]]>skopje41.98482621.4374602016-05-05 23:59:3344935690

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 24 Apr 2016 22:16:20 +0200
<![CDATA[61% или 350 ден. за прочистување од вируси, тројански коњи, црви и друг малициозен софтвер на хард дискот + средување на драјверите на Вашиот лаптоп / компјутер / таблет + дополнителени 50% на лиценца за McAfee Antivirus во „НИТРО компјутери“]]>skopje41.98482621.4374602016-05-05 23:59:3335061900

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 24 Apr 2016 21:55:44 +0200
<![CDATA[50% или 1200 ден. за механичка поправка на скршен/напукнат лаптоп во „НИТРО компјутери“! Не дозволувајте лаптопот да Ви се уништи целосно поради скршена рамка на екранот, попуштени шарки под екранот или пукнатина на пластиката]]>skopje41.98482621.4374602016-05-05 23:59:331200502400

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 24 Apr 2016 21:51:54 +0200
<![CDATA[Со купон од 130 ден. и доплата во хотелот „Gardenia“ - Банско од 20 еврo искористете го попустот од 50% попуст и добијте 1 ноќевањe за едно лице на база ALL INCLUSIVE + бесплатно користење на СПА услугите]]>skopje41.83640723.4927022016-05-06 23:59:17130502666

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 24 Apr 2016 21:31:14 +0200
<![CDATA[53% попуст или 560 ден. за шопинг тура во Софија во сабота, 7-ми мај преку „БИСЕР ПРОМ“! Посетете ги најголемиот шопинг центар на Балканот - Paradise, Ikea Ring Mall и познатиот Decathlon]]>skopje41.99439921.4377812016-05-06 17:00:00560531200

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 24 Apr 2016 21:30:59 +0200
<![CDATA[Со купон од 90 денари и доплата од 700 денари добивате 47% попуст за полна пињата со изглед по ваш избор од „РАДОСТ“]]>skopje41.99865821.4298842016-05-05 23:59:0090471500

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 22 Apr 2016 17:25:19 +0200
<![CDATA[Со купон од 90 ден. и доплата од 900 ден. добивате 65% попуст за аниматор, маскота, пињата и слики од роденден од „РАДОСТ“]]>skopje41.99865821.4298842016-05-05 23:59:0090652800

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 22 Apr 2016 16:42:40 +0200
<![CDATA[47% попуст или за само 290 денари добивате магична персонализирана керамичка чаша печатена по Ваша желба]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:59:0029047550

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 22 Apr 2016 16:19:51 +0200
<![CDATA[52% попуст или за само 120 денари добивате персонализирана керамичка чаша печатена по Ваша желба]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:59:0012052250

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 22 Apr 2016 15:40:52 +0200
<![CDATA[Со купон од 200 ден. и доплата од 18,5 еврa во хотелот "Casa Кarina" добивате 50% попуст на 1 ноќевање за едно лице на база All Inclusive + бесплатно користење на СПА услугите]]>skopje41.82498023.4793022016-05-06 23:59:17200502666

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 22 Apr 2016 13:17:07 +0200
<![CDATA[Со купон од 165 ден. и доплата од 15,5 еврa во хотелот "Casa Кarina" добивате 50% попуст на 1 ноќевање за едно лице на база полупансион + бесплатно користење на СПА услугите]]>skopje41.82498023.4793022016-05-06 23:59:17165502232

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 22 Apr 2016 13:04:55 +0200
<![CDATA[52% попуст или за само 120 денари добивате 100 визит карти еднострано колор професионално печатени и нивен дизајн]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:59:0012052250

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 22 Apr 2016 11:28:07 +0200
<![CDATA[Со купон од 0 денари добивате 56% попуст или само 350 денари за практични часови по возење за Б категорија во авто школа СЕЛИКА]]>skopje41.98552921.4373652016-05-06 23:59:27000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 22 Apr 2016 08:59:14 +0200
<![CDATA[Со купон од 0 денари добивате обука за возачка дозвола (Б категорија) по стари цени + бесплатно лекарско и бесплатен предтест во авто школа “Селика“]]>skopje41.98552921.4373652016-05-06 23:24:43000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 22 Apr 2016 08:24:32 +0200
<![CDATA[40% попуст или само 1500 ден. за почетен курс по тенис (8 тренинзи) за вашите најмили во Тениска Академија Аеродром]]>skopje41.99260321.4665522016-05-10 17:00:001500402500

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 21 Apr 2016 17:41:08 +0200
<![CDATA[75% или само 500 ден. за двочасовна супер караоке и диско роденденска прослава во „Тениска Академија Аеродром“]]>skopje41.99260321.4665522016-05-10 17:00:00500752000

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 21 Apr 2016 16:06:46 +0200
<![CDATA[70% попуст или за само 350 денари добивате фарбање со професионална боја за коса, фенирање и кератински третман со професионална линија на Италијански бренд во Фризерско студио „ПЕРФЕКТ“]]>skopje41.99043021.4165592016-05-05 23:55:08350701150

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 21 Apr 2016 14:47:54 +0200
<![CDATA[50% попуст или само 500  ден. за супер караоке и диско забава за полуматуранти или матуранти во Тениска Академија Аеродром]]>skopje41.99260321.4665522016-05-10 17:00:00500752000

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 21 Apr 2016 14:33:31 +0200
<![CDATA[Со бесплатен купон и доплата од 2990 ден. во Игротека "Морски Свет" добивате 25% попуст за незаборавна роденденска прослава! ]]>skopje41.98570521.4501292016-05-13 16:24:020254000

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 21 Apr 2016 13:26:02 +0200
<![CDATA[35% попуст или само 390 денари за 2 парфеми (20мл) по ваш избор од брендoт Gabrini]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:5039035600

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 21 Apr 2016 12:34:41 +0200
<![CDATA[Со купон од 150 ден. и соодветна доплата во прекрасниот хотел ANGY, Златни Песоци -  добивате 63% попуст за ноќевање за едно лице со појадок + бесплатно користење на базен, лежалки и чадор, WiFi и бесплатен паркинг!]]>skopje43.26749028.0383132016-05-10 17:00:00150632500

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 21 Apr 2016 12:10:57 +0200
<![CDATA[27% попуст или само 950 денари за спортска торба „Roly“]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:50950271300

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 21 Apr 2016 11:51:09 +0200
<![CDATA[Со купон од 71 ден. и доплата од 400 ден. (6,5 евра) добивате 1 ноќевање за 1 лице со појадок во апартман, Wi - Fi во целиот хотел, сателитска телевизија, клима уред, мини бар, детски кат, место за скара и бесплатен паркинг во Хотел „Jemelly“, Обзор]]>skopje42.81939927.8779582016-05-05 23:55:087140790

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 20 Apr 2016 18:28:24 +0200
<![CDATA[68% попуст или само 390 ден. за Вашиот омилен дизајн (слика, текст или апликација) изгравиран на стакло со светлосни ефекти од лед диода]]>skopje41.99409421.4292242016-05-10 17:00:00390681200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 20 Apr 2016 14:25:49 +0200
<![CDATA[Со купон од 100 денари и доплата од 400 денари искористете го попустот од 38% за ноќевање во двокреветна соба во Вила „Мариј Блаж“ во Радожда, Струга]]>skopje41.10489220.6322812016-05-05 17:49:5010038800

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 20 Apr 2016 14:20:52 +0200
<![CDATA[Со купон од 200 денари и доплата од 800 денари добивате 33% попуст за ноќевање во четворокреветен апартман во Вила „Мариј Блаж“ во Радожда, Струга]]>skopje41.10489220.6322812016-05-05 17:49:50200331500

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 20 Apr 2016 14:12:55 +0200
<![CDATA[Со купон од 89 ден. и доплата од 505 ден. (8,2 евра) добивате 1 ноќевање за 1 лице со појадок, Wi - Fi, сателитска, клима уред, мини бар, детски кат, место за скара и паркинг во Хотел „Jemelly“, Обзор]]>skopje42.81939927.8779582016-05-05 23:55:088933890

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 20 Apr 2016 13:47:28 +0200
<![CDATA[43% попуст или само 690 денари за кармин од познатиот бренд „MAC“]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:50690431200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 20 Apr 2016 11:58:29 +0200
<![CDATA[59% попуст или само 490 денари за моливче за очи од познатиот бренд „MAC“]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:50490591200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 20 Apr 2016 11:45:36 +0200
<![CDATA[46% попуст или само 650 денари за римел од познатиот бренд „MAC“]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:50650461200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 20 Apr 2016 10:25:45 +0200
<![CDATA[Со купон од 55 ден. и доплата од 295 ден. (4.8 евра) добивате 1 ноќевање за 1 лице со појадок во апартман, Wi - Fi во целиот хотел, сателитска телевизија, клима уред, мини бар, детски кат, место за скара и бесплатен паркинг во Хотел „Jemelly“, Обзор]]>skopje42.81939927.8779582016-05-05 23:55:085536550

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 15:38:51 +0200
<![CDATA[Со купон од 700 ден. и доплата во хотелот „WInslow Infinity & SPA“ - Банско од 65 евра добивате 50% попуст на Велигденски пакет од 3 ноќевање за едно лице на база на полупансион + бесплатно користење на СПА услугите]]>skopje41.82438023.4803852016-05-06 23:59:17700509362

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 13:38:28 +0200
<![CDATA[50% попуст или само 390 денари за релакс масажа со етерично масло по избор во Центарот за телесно здравје „Петрески“]]>skopje41.99745921.4148642016-05-05 17:00:0039050780

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 13:23:00 +0200
<![CDATA[67% попуст или само 990 ден. за 10 антицелулитни масажи во Козметичко Фризерско Студио „DAKI FASHION“]]>skopje41.98801921.4455642016-05-13 16:24:02990673000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 13:20:15 +0200
<![CDATA[Со купон од 95 денари и доплата во хотелот од 14 евра добивате 1 ноќевања за 1 лице со појадок + користење на СПА центарот. Искористете го овој попуст од 50% во "Balkan Jewel Resort" - Банско]]>skopje41.85570323.4475632016-05-06 23:59:1795501922

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 13:19:57 +0200
<![CDATA[42% попуст или само 290 ден. за релакс масажа на цело тело со етерично масло во Козметичко Фризерско Студио „DAKI FASHION“]]>skopje41.98801921.4455642016-05-13 16:24:0229042500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 13:10:44 +0200
<![CDATA[Со купон од 140 денари и доплата во хотелот од 21 еврo добивате 1 ноќевања за 1 лице на база HB (појадок и вечера) + користење на СПА центарот. Искористете го овој попуст од 50% во "Balkan Jewel Resort" - Банско]]>skopje41.85570323.4475632016-05-06 23:59:17140502852

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 13:07:16 +0200
<![CDATA[52% попуст или само 620 денари за анти стрес масажа + масажа на лице + сауна во центар за телесно здравје „Петрески“]]>skopje41.99745921.4148642016-05-05 17:00:00620521300

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 13:07:00 +0200
<![CDATA[30% попуст или само 350 ден. за маникир со гел лак во Козметичко Фризерско Студио „DAKI FASHION“]]>skopje41.98801921.4455642016-05-13 10:57:3935030500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 13:02:09 +0200
<![CDATA[42% попуст или само 290 ден. за педикир со гел лак во Козметичко Фризерскo Студио „DAKI FASHION“]]>skopje41.98801921.4455642016-05-13 16:24:0229042500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 12:41:07 +0200
<![CDATA[18% попуст или само 490 ден. за надградба на нокти со типсови во Козметичко Фризерско Студио „DAKI FASHION“]]>skopje41.98801921.4455642016-05-13 16:24:0249018600

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 12:31:32 +0200
<![CDATA[63% попуст или само 1500 денари откривање на остеопороза во ран стадиум со квантна анализа во центарот за брза дијагноза и природно лекување „Одлично здравје“!]]>skopje41.97372121.4773602016-05-05 17:49:501500634000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 12:00:52 +0200
<![CDATA[51% попуст или само 990 денари откривање на заболувања на гениталии и уринарни патишта кај мажи, жени и деца со квантна анализа во центарот за брза дијагноза и природно лекување „Одлично здравје“!]]>skopje41.97372121.4773602016-05-05 17:49:50990512000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 12:00:35 +0200
<![CDATA[25% попуст или само 390 ден. за 4 пива Скопско или Даб 0,5л и порција пилешки прсти или крилца 250 гр. за ваше вкусно уживање во Спорт Кафе - Спортски Центар Аеродром]]>skopje41.98603221.4497592016-05-13 16:33:0539025520

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 19 Apr 2016 10:41:59 +0200
<![CDATA[70% попуст или само 890 ден. за пакет од 10 антицелулитни масажи со специјални масла за слабеење во студио за убавина „CHARMELLЕ“]]>skopje41.97316021.4439142016-05-11 23:59:52890703000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 18 Apr 2016 15:34:40 +0200
<![CDATA[50 % попуст или само 270 ден . за превкусно парче лосос, лаврак или ципура во гостилница „ЛИРА“]]>skopje42.00597221.4110132016-05-13 16:21:2227050540

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 18 Apr 2016 13:59:45 +0200
<![CDATA[50 % попуст или само 175 ден. за 300 гр. богата македонска тава (парчиња зачинети свинско и телешко со зеленчук)  во гостилница „ЛИРА“]]>skopje42.00597221.4110132016-05-13 16:21:2217550350

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 18 Apr 2016 13:54:49 +0200
<![CDATA[Со купон од 20 ден. и доплата во салонот 100 ден. добивате 40% попуст на миење со масажа на скалп, фенирање + маска за соодветна коса во “Сандра Ексклузив“]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:172040200

]]>
contact@kupinapopust.mkSat, 16 Apr 2016 00:52:25 +0200
<![CDATA[Со купон од 20 ден. и доплата во салонот 100 ден. добивате 40% попуст на миење со масажа на скалп, шишање + маска во “Сандра Ексклузив“]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:172040200

]]>
contact@kupinapopust.mkSat, 16 Apr 2016 00:48:27 +0200
<![CDATA[Со купон од 100 ден. и доплата во салонот 500 ден. добивате депилација на цели нозе, раце и интима со ладен восок Depileve. Искористете го попустот од 33% во салонот “Сандра Ексклузив“ ]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:1710033900

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 16:48:40 +0200
<![CDATA[Со купон од 0 ден. добивате до 50% попуст на развивање фотографии, фотографирање за документи, преснимување од VHS, DV, mini DV и DVD на DVD и 30% попуст на свадбени пакети во фото студио "Профото Здравко"]]>skopje41.99515221.4263882016-05-06 23:59:17000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 16:28:24 +0200
<![CDATA[Со купон од 300 ден. и соодветна доплата добивате сместување во комплетно опремени апартмани лоцирани во непосредна близина на плажата во Пефкохори и Ханиоти]]>skopje40.28134323.4367312016-05-05 17:49:5030000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 16:20:47 +0200
<![CDATA[Со купон од 900 ден. и доплата во салонот 6000 ден. добивате 23% на пакет за слабеење (5-25 kg.) - 5 стимулации, 5 капсули, 5 боди терм третмани, 5 платформи, 5 кавитации со новиот апарат и 5 антицелулитни масажи во "Сандра Ексклузив"]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:17900239000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 11:04:34 +0200
<![CDATA[Со купон од 500 ден. и доплата во салонот 3000 ден. добивате 42% на пакет за слабеење (5-15 kg.) - 5 стимулации, 5 капсули, 5 боди терм третмани и 5 платформи во "Сандра Ексклузив"]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:17500426000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 10:53:39 +0200
<![CDATA[Со купон од 190 денари и доплата од 760 ден. добивате попуст од 78% за нефролошки преглед со ехо на бубрези и надбубрежни жлезди + ехо на мочен меур и мочоводи + ехо проверка на рест урина во „Skopje Polyclinic“!]]>skopje41.98769521.4328432016-05-05 17:49:50190784400

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 09:56:45 +0200
<![CDATA[Со купон од 240 денари и доплата од 960 денари добивате попуст од 79% на специјалистички интернистички преглед со тест за окултно крварење, ехо на абдомен, цревен и дигестивен тракт + скрининг за наголемени ретроперитонеални жлезди + скрининг и испитување на Helyobacter Pylori во „Skopje Polyclinic“!]]>skopje41.98769521.4328432016-05-05 17:49:50240795800

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 09:52:10 +0200
<![CDATA[Со купон од 280 денари и доплата од 1120 денари добивате попуст од 63% за комплетен гинеколошки преглед (ПАП, Ехо, Ph - тест и дигитална колпоскопија) во „Skopje Polyclinic“!]]>skopje41.98769521.4328432016-05-05 17:49:50280633800

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 09:46:41 +0200
<![CDATA[Со купон од 110 денари и доплата од 440 денари добивате попуст од 73% за ехо на дојка + скрининг на регионални лимфни јазли + извештај и дијагноза во „Skopje Polyclinic“!]]>skopje41.98769521.4328432016-05-05 17:49:50110732000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 09:31:13 +0200
<![CDATA[Со купон од 200 ден. и доплата во салонот 700 ден. добивате 70% на 1 третман кавитација со најмодерен апарат во салон "Сандра Ексклузив"]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:17200703000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 01:21:36 +0200
<![CDATA[Со купон од 300 ден. и доплата во салонот 1500 ден. добивате 70% попуст на 4 третмани радиофрекфенција против брчки во “Сандра Ексклузив“]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:17300706000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 00:58:30 +0200
<![CDATA[Со купон од 200 ден. и доплата во салонот 1200 ден. добивате 4 ЦАЦИ третмани за пеглање на брчките во “Сандра Ексклузив“]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:17200422400

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 00:51:37 +0200
<![CDATA[Со купон од 100 ден. добивате до 60% на матурски пакет по избор во салонот за убавина “Сандра Ексклузив“ ]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:1710000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 15 Apr 2016 00:41:39 +0200
<![CDATA[63 % попуст или само 90 ден. за 1 час билјард или пинг понг + 20% попуст на сите видови пијалоци во Спорт Кафе - Спортски Центар Аеродром]]>skopje41.98548721.4497572016-05-13 16:33:059063240

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 14 Apr 2016 17:26:44 +0200
<![CDATA[Со купон од 100 ден. и доплата од 1099 ден. во Етно ресторан „Манастир“ Св.Јоаким Осоговски и соби за издавање добивате 50% попуст за 1 ноќевање за двајца + 20% на целото мени во ресторанот. Уживајте во живописната природа на Осоговските планини]]>skopje42.20756222.3501082016-05-05 23:59:33100502400

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 14 Apr 2016 13:15:49 +0200
<![CDATA[Со купон од 199 ден. и доплата од 1899 ден. во Етно ресторан „Манастир“ Св.Јоаким Осоговски и соби за издавање добивате 58% попуст за 2 ноќевање за двајца + 20% на целото мени во ресторанот. Уживајте во живописната природа на Осоговските планини]]>skopje42.20756222.3501082016-05-05 23:59:33199584800

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 14 Apr 2016 13:15:44 +0200
<![CDATA[Со купон од 100 ден. и доплата од 1399 ден. во Етно ресторан „Манастир“ Св.Јоаким Осоговски и соби за издавање добивате 58% попуст на фамилијарен пакет - 1 ноќевање за двајца + 2 деца до 14 години + 20% на целото мени во ресторанот. Уживајте во живописната природа на Осоговските планини]]>skopje42.20756222.3501082016-05-05 23:59:33100583600

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 14 Apr 2016 13:15:40 +0200
<![CDATA[Со купон од 148 ден. и доплата во хотелот од 845 ден. (13.6 евра) добивате ноќевање за 1 лице на база BB во луксузна соба + СПА услуги во хотел „St. George ski & spa luxury resort“ Банско]]>skopje41.82903223.4706112016-05-05 23:55:08148381612

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 18:44:31 +0200
<![CDATA[Со купон од 687 ден. и доплата од 3891 денари (62,8 евра) добивате 3 ноќевања за 1 лице на база All inclusive light + СПА услуги во хотел „3 Планини“ 3*** Разлог, Банско]]>skopje41.87674023.4248832016-05-05 23:55:08687367200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 18:43:36 +0200
<![CDATA[Со купон од 232 ден. и доплата во хотелот од 1317 ден. (21,3 евра) добивате ноќевање за 1 лице на база ALL INCLUSIVE во луксузна соба + СПА услуги во хотел „St. George ski & spa luxury resort“ Банско]]>skopje41.82903223.4706112016-05-05 23:55:08232392542

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 18:17:34 +0200
<![CDATA[Со купон од 186 ден. и доплата во хотелот од 1054 ден. (17 евра) добивате ноќевање за 1 лице на база HB во луксузна соба + СПА услуги во хотел „St. George ski & spa luxury resort“ Банско]]>skopje41.82903223.4706112016-05-05 23:55:08186442232

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 18:07:32 +0200
<![CDATA[ЧИСТА, НЕЖНА И ЗАТЕГНАТА КОЖА! -50% попуст или 3.600 ден за пакет од 4 третмани за интензивен лифтинг и длабинско чистење на кожата во францускиот Центар за Убавина & Anti-aging „ДЕРМАБЈУТИ“]]>skopje41.99550221.3965902016-05-05 23:55:083600507200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 17:17:17 +0200
<![CDATA[40% попуст или само 120 ден. за масажа на стапала - рефлексотерапија во Центарот за физикална терапија и масажа „Здрав Живот - Релакс“]]>skopje42.00616421.3819882016-05-10 17:00:0012040200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 16:16:13 +0200
<![CDATA[59% попуст или само 350 ден. за комплетен третман за деформитети на рбетен столб (кифоза, сколиоза или лордоза) во Центарот за физикална терапија и масажа „Здрав Живот - Релакс“]]>skopje42.00616421.3819882016-05-10 17:00:0035059850

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 14:35:24 +0200
<![CDATA[60% попуст или само 99 денари за миење + маска + фенирање во „Ред Мари“]]>skopje41.97992121.4385472016-05-05 17:49:509960250

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 12:56:06 +0200
<![CDATA[62% попуст или само 500 денари за кралска масажа (со две терапевтки истовремено) во „Ред Мари“]]>skopje41.97992121.4385472016-05-05 17:49:50500621300

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 12:47:51 +0200
<![CDATA[50% попуст за една антицелулитна масажа во „Ред Мари“]]>skopje41.97992121.4385472016-05-05 17:49:5015050300

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 12:22:45 +0200
<![CDATA[53% попуст или само 350 денари за маникир со гел лак во „Ред Мари“]]>skopje41.97992121.4385472016-05-05 17:49:5035053750

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 12:07:02 +0200
<![CDATA[58% попуст или само 250 ден. за комплетен третман за вратна спондилоза во Центарот за физикална терапија и масажа „Здрав Живот - Релакс“]]>skopje42.00616421.3819882016-05-10 17:00:0025058600

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 11:58:12 +0200
<![CDATA[47% попуст или само 200 ден. за масажа на лумбалниот дел од телото за спречување на болки во кичма и отстранување на вкочанетост во Центар за физикална, кинезитерапија и масажа „Здрав Живот Релакс“]]>skopje42.00616421.3819882016-05-10 17:00:0020047380

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 13 Apr 2016 11:25:14 +0200
<![CDATA[22% попуст или за само 3500 денари добивате Android TV BOX HD]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:083500224500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 12 Apr 2016 18:07:20 +0200
<![CDATA[29% попуст или за само 1990 денари добивате TUNER за DREAMBOX]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:081990292800

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 12 Apr 2016 17:34:27 +0200
<![CDATA[7% попуст или за само 6500 денари добивате Dreambox 800, моќен приемник за дигитална ТВ и радио канали]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:08650077000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 12 Apr 2016 16:18:46 +0200
<![CDATA[22% попуст или само 390 денари за летни свилени пижами]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:5039022500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 12 Apr 2016 12:41:38 +0200
<![CDATA[70% попуст или 390 ден. за ефикасната ТУИ-НА традиционална кинеска масажа со акупресура во студио „АЛТЕРНАТИВА“. Опуштете се со масажа на цело тело во времетраење од 60 минути]]>skopje42.00633121.3683492016-05-05 23:59:33390701300

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 11 Apr 2016 21:05:21 +0200
<![CDATA[34% попуст или за само 790 денари добивате универзален полнач за лаптоп]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:08790341190

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 11 Apr 2016 17:36:22 +0200
<![CDATA[36% попуст или за само 1290 денари добивате батерија за лаптоп по Ваш избор]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:081290362000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 11 Apr 2016 14:41:10 +0200
<![CDATA[Со купон од 1200 ден. и доплата во салонот 3600 ден. искористете го попустот од 20% за 1 третман - јапонско исцртување на веѓи во "Nails Art Kolinda"]]>skopje41.98873721.4500682016-05-06 23:59:171200206000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 11 Apr 2016 11:10:27 +0200
<![CDATA[Со купон од 0 денари добивате 15% попуст на домашно изработени торти од 20 парчиња - „Ванила Мока“, „Карамел“ или „Кремисимо“]]>skopje41.98209221.4730942016-05-11 23:59:03000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 11 Apr 2016 08:38:53 +0200
<![CDATA[Вкусни декоративни домашни торти за предстојните ваши свечености, сега на попуст од 15% со купон од 0 денари!]]>skopje41.98209221.4730942016-05-11 23:59:33000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 11 Apr 2016 08:01:22 +0200
<![CDATA[50% попуст или 199 ден. за дневен љубовен хороскоп за наредните 3 месеци со детална анализа и стручно астролошко толкување на влијанието на транзитните брзи планети (Меркур, Венера, Марс) и Сонцето врз наталната карта во „Astro Venus“]]>skopje41.99734621.4279962016-05-05 23:59:3319950400

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 10 Apr 2016 21:22:35 +0200
<![CDATA[32% попуст или само 170 денари за универзален полнач за во автомобил]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:0817032250

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 08 Apr 2016 17:35:01 +0200
<![CDATA[27% попуст или само 550 денари за спортска торба]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:5055027750

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 08 Apr 2016 15:02:00 +0200
<![CDATA[Со купон од 500 ден. и соодветна доплата во туристичката агенција „WIP Tours“ добивате 7 ноќевања во одличната вила Филомени во Пефкохори + автобуски превоз. Цело лето во Пефкохори - термини по избор од 22.05 до 18.09]]>skopje41.99712321.4497862016-05-05 23:59:3350000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 08 Apr 2016 10:11:22 +0200
<![CDATA[33% попуст или за само 800 ден добивате уникатен ДЕРМАРОЛЕР за подмладена кожа, намалување на црнките и големите пори и повеќе сјај и транспарентност на епидермисот]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:08800331200

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 07 Apr 2016 19:43:12 +0200
<![CDATA[Искористете го попустот од 33% и за само 290 ден. добијте вентилатор за лаптопFK 139/HT139FK 139/HT139FK 139/HT139]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:0829033430

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 07 Apr 2016 18:38:11 +0200
<![CDATA[42% или за само 290 денари добијте квалитетен Selfie Stick Mirror black достапен во црна боја со вграден 3,5 mm кабел кој се вметнува во излезот за слушалки на мобилниот]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:0829042500

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 07 Apr 2016 17:40:26 +0200
<![CDATA[40% попуст или за само 240 ден. добивате мини mp3 плеер (достапен во: црна, сина, зелена, портокалова, розева, виолетова и бела боја)]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:0824040400

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 07 Apr 2016 16:52:31 +0200
<![CDATA[20% попуст или само 280 денари за puzzle/сложувалка (слика, текст, дизајн и/или апликација) во А4 формат или во форма на срце по Ваш избор!]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:5028020350

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 07 Apr 2016 16:08:45 +0200
<![CDATA[Подгответе се за Скопски маратон! 55% попуст или за само 180 ден. добијте појас за спортување за на рака достапни во бела, црвена и розева боја]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:0818055400

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 07 Apr 2016 15:56:13 +0200
<![CDATA[40% попуст или само 180 денари за керамичка чаша печатена по Ваша желба]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:5018040300

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 07 Apr 2016 12:20:21 +0200
<![CDATA[29% попуст или само 250 денари за 10 персонализирани чоколатца "Merci" печатени по Ваша желба и дизајн]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:5025029350

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 07 Apr 2016 12:20:05 +0200
<![CDATA[16% попуст или само 2700 денари за GPS навигација AMOI A435 4.3 (со инсталирана мапа на цела Европа)]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:082700163200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 17:02:42 +0200
<![CDATA[59% попуст или за само 290 ден. на третман на лице: пилинг, чистење на лице, маска, масажа на лице и врат во Фризерско Козметичко студио "Васе"]]>skopje41.99808021.3916752016-05-05 23:55:0829059700

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 16:38:52 +0200
<![CDATA[56% попуст или за само 350 денари добијте гелни нокти во боја на природни нокти во Фризерско Козметичко студио „Васе“]]>skopje41.99808021.3916752016-05-05 23:55:0835056800

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 15:41:32 +0200
<![CDATA[47% попуст или само 690 денари за спортско рекреативна тандем релакс масажа со ароматизирани масла во новото студио „Спенс Модерна“ - Порта Влае]]>skopje42.00760421.3703232016-05-13 16:21:22690471300

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 15:08:54 +0200
<![CDATA[50% попуст или за само 350 денари за маникир и педикир во Фризерско Козметичко студио „Васе“]]>skopje41.99808021.3916752016-05-05 23:55:0835050700

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 15:05:49 +0200
<![CDATA[60% попуст или за само 199 ден. добивате депилација за жени на цели нозе и интима во фризерско козметичко студио "Васе"]]>skopje41.99808021.3916752016-05-05 23:55:0819960500

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 13:32:15 +0200
<![CDATA[36% попуст или само 350 ден. за прекрасни гелни нокти во салон за убавина „Golden Girls“]]>skopje41.99501721.4218392016-05-13 16:24:0235036550

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 13:13:13 +0200
<![CDATA[Со купон од 200 ден. и доплата од 1149 денари (18,5 евра) добивате 44% попуст за делнично ноќевање за 1 лице на база All inclusive light + СПА услуги во хотел „3 Планини“ 3* Разлог, Банско]]>skopje41.87674023.4248832016-05-05 23:55:08200442400

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 12:50:17 +0200
<![CDATA[50% попуст на професионални кетеринг услуги од ресторан „Ритуал“]]>skopje41.98066621.5257042016-05-06 17:00:00000

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 11:46:09 +0200
<![CDATA[25% попуст или само 490 ден. за надградба на нокти во салон за убавина „Golden Girls“]]>skopje41.99501721.4218392016-05-13 16:25:4649025650

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 11:42:29 +0200
<![CDATA[20% попуст на PVC Salamander врати и прозори систем Brugmann во „Дурал Драге“]]>skopje41.98066621.5257042016-05-06 17:00:00000

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 11:41:00 +0200
<![CDATA[42% попуст или само 350 ден. за анти - стрес масажа со лаванда или ментол во салон за убавина „GOLDEN GIRLS“]]>skopje41.99501721.4218392016-05-13 16:24:0235042600

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 10:41:18 +0200
<![CDATA[Со купон од 162 ден. и доплата од 920 ден. (15 евра) добивате 26% попуст за ноќевање за едно лице со појадок, вечера + СПА услуги во Хотел „Chateau 4*“ Банско]]>skopje41.82813323.4897262016-05-05 23:55:08162261452

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 06 Apr 2016 10:00:56 +0200
<![CDATA[50 % попуст или само 150 ден. за депилација на раце со топол восок , депилација на надусници или обликување на веѓи во салон за убавина "Golden Girls" ]]>skopje41.99501721.4218392016-05-13 16:24:0215050300

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 17:55:28 +0200
<![CDATA[52% попуст или само 290 ден. за депилација на нозе со препони со топол восок + гратис депилација на надусници или обликување на веѓи во салонот за убавина " Golden Girls " ]]>skopje41.99501721.4218392016-05-13 16:24:0229052600

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 16:35:56 +0200
<![CDATA[34% попуст или само 790 ден. за фризура, надградба на трепки и шминка со италијанската фирма MODA, во салонот за убавина "Golden Girls" ]]>skopje41.99501721.4218392016-05-13 16:25:46790341200

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 15:46:12 +0200
<![CDATA[30% попуст или само 350 ден. за фарбање на коса со професионална фарба од италијанската фирма FARMA VITA, миење и фенирање во салонот за убавина "Golden Girls" ]]>skopje41.99501721.4218392016-05-13 16:24:0235030500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 14:38:54 +0200
<![CDATA[Со купон од 110 денари и доплата од 260 денари добивате попуст од 54% на масажа за трудници во „Lotos EM“]]>skopje41.99557521.4202932016-05-05 17:49:5011054800

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 13:50:58 +0200
<![CDATA[Со купон од 50 денари и доплата од 120 денари добивате попуст од 51% за депилација на интима + депилација на раце + гратис депилација на надусници во „Lotos EM“]]>skopje41.99557521.4202932016-05-05 17:49:505051350

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 13:50:53 +0200
<![CDATA[Со купон од 60 денари и доплата од 130 денари добивате попуст од 53% за депилација на нозе со препони во „Lotos EM“]]>skopje41.99557521.4202932016-05-05 17:49:506053400

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 13:50:34 +0200
<![CDATA[Со купон од 60 денари и доплата од 140 денари добивате попуст од 52% на парцијална масажа на грб и врат + вежби за дренажа или масажа на нозе и стапала + вежби за дренажа во салонот за убавина „Lotos EM“!]]>skopje41.99557521.4202932016-05-05 17:49:506052420

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 13:50:20 +0200
<![CDATA[Со купон од 20 денари и доплата од 55 денари во салон за убавина „Lotos EM“ добивате 70% попуст за лежечки солариум]]>skopje41.99557521.4202932016-05-05 17:49:502070250

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 13:50:11 +0200
<![CDATA[47% попуст или само 79 ден. за миење,маска и фенирање во салон за убавина „Golden Girls“]]>skopje41.99501721.4218392016-05-13 16:24:027947150

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 12:43:03 +0200
<![CDATA[62% попуст или само 190 ден. за шишање,третман со арган и обликување во салон за убавина „Golden Girls“]]>skopje41.99501721.4218392016-05-13 16:24:0219062500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 11:02:11 +0200
<![CDATA[Со купон од 360 денари и доплата од 39 евра во хотел „Елица“ - Банско добивате 25% попуст за две ноќевања за едно лице на база HB + СПА услуги]]>skopje41.83531823.4850892016-05-05 17:49:50360253720

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 10:00:16 +0200
<![CDATA[Со купон од 560 денари и доплата од 53 евра во хотел „Елица“ - Банско добивате 31% попуст за три ноќевања за едно лице на база HB + СПА услуги]]>skopje41.83531823.4850892016-05-05 17:49:50560315580

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 10:00:08 +0200
<![CDATA[Со купон од 176 ден. и доплата од 1000 ден. (16 евра) за ноќевање за едно лице со појадок, ручек и вечера, сауна, парна бања, фитнес, џакузи, Wi-Fi, паркинг во преубавиот хотел „Olymp“ Банско]]>skopje41.84364723.4834802016-05-05 23:55:08176401972

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 08:20:53 +0200
<![CDATA[Лето 2016 во Sunny beach, Бугарија во одличниот хотел VERIS 3* преку „БИСЕР ПРОМ“! 56% попуст или само 4050 ден. за 6 или 7 ноќевања со појадок, повратен автобуски превоз, бесплатно користење на клима, wi-fi, базен, лежалки и чадор + организација и пратител на патувањето (термини по избор во јуни и јули)]]>skopje41.99439921.4377812016-05-05 23:59:334050569300

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 05 Apr 2016 00:40:40 +0200
<![CDATA[32% или 950 ден. за уникатен детски лустер Пеперутки со едноставен дизајн во боја по избор (бела, розева, виолетова) од „Essos Light“. Создадете пријатна и топла атмосфера во домот и разиграјте го просторот ]]>skopje42.00256021.3905472016-05-05 23:59:33950321400

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 04 Apr 2016 23:58:42 +0200
<![CDATA[32% попуст или 950 ден. за голем уникатен дизајнерски лустер Флора во бела боја наменет за штедливи сијалици до 40W од „Essos Light“. Надополнете ја елеганцијата на просторот во Вашиот дом или канцеларија]]>skopje42.00256021.3905472016-05-05 23:59:33950321400

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 04 Apr 2016 23:33:18 +0200
<![CDATA[51% попуст или само 390 ден. за мешана скара за 4-ца со 20 парчиња месо]]>skopje41.98603221.4497592016-05-13 16:21:2239051800

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 04 Apr 2016 15:54:16 +0200
<![CDATA[48% попуст или само 89 ден. за батак / стек / плескавица / колбас / пилешки прсти или 10 кебапи на скара во ресторан „Деи Фратели“]]>skopje41.98603221.4497592016-05-13 16:21:228948170

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 04 Apr 2016 12:52:04 +0200
<![CDATA[Со купон од 280 ден. и доплата од 1580 ден. (25 евра) добивате 53% попуст за ноќевање по лице во супериор соба со појадок +СПА услуги во „SPA Hotel PERSENK 5* “ Девин, Пампорово]]>skopje41.74382624.3994772016-05-05 23:55:08280533968

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 04 Apr 2016 10:34:03 +0200
<![CDATA[Со купон од 780 ден. и доплата 4425 ден. (71 евра) добивате 63% попуст за 3 ноќевања со појадок, вечера + СПА услуги во престижен хотел со 5 ѕвезди „SPA Hotel PERSENK***** “ Пампорово]]>skopje41.74382624.3994772016-05-05 23:55:087806311904

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 03 Apr 2016 20:30:18 +0200
<![CDATA[Со купон од 1200 ден. и доплата од 6800 ден. (110 евра) добивате 60% попуст за 5 ноќевања за едно лице со вклучен појадок + СПА во престижен хотел со 5 ѕвезди „SPA Hotel PERSENK 5* “ Девин, Пампорово]]>skopje41.74382624.3994772016-05-05 23:55:0812006019840

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 03 Apr 2016 18:20:31 +0200
<![CDATA[Со купон од 410 ден. и доплата од 2320 ден. (37,5 евра) добивате 25% попуст за 2 ноќевање со појадок за едно лице + СПА третмани, Wi-Fi и ДДВ во хотел „GRAND ROYALE Hotel & SPA“ Банско]]>skopje41.82471623.4860392016-05-05 23:55:08410253635

]]>
contact@kupinapopust.mkSat, 02 Apr 2016 18:35:18 +0200
<![CDATA[Со купон од 70 ден. и доплата од само 300 ден. добивате 48% попуст за фарбања на цела коса + миење со масажа на скалп + фенирање + ампула за регенерација и освежување на влакното во Студио „Комплетна“]]>skopje42.00835121.3391042016-05-05 23:55:089048750

]]>
contact@kupinapopust.mkSat, 02 Apr 2016 12:27:53 +0200
<![CDATA[Со купон од 70 ден. и доплата од 300 ден. во „Студио Комплетна“ добивате надградба на трепки. Искористете го попустот од 47% и имајте заводлив изглед]]>skopje42.00835121.3391042016-05-05 23:55:087047700

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 01 Apr 2016 16:29:22 +0200
<![CDATA[Со купон од 260 ден. и доплата во хотелот 24 евра добивате 2 ноќевањa за едно лице во двокреветна соба на база на ALL INCLUSIVE + бесплатно користење на базен. Искористете го попустот од 50% во “Dana Palace“]]>skopje43.28873628.0409632016-05-06 23:59:17260503472

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 01 Apr 2016 09:37:00 +0200
<![CDATA[Со купон од 140 ден. и доплата во хотелот 13 евра добивате 1 ноќевање за едно лице во двокреветна соба на база на ALL INCLUSIVE + бесплатно користење на базен. Искористете го попустот од 50% во “Dana Palace“]]>skopje43.28873628.0409632016-05-06 23:59:17140501860

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 01 Apr 2016 09:36:33 +0200
<![CDATA[Со купон од 90 денари и доплата од 400 денари добивате 51% попуст за шатирање на цела коса + шишање + фенирање + ампула за регенерација и освежување на влакното во Студио „Комплетна“]]>skopje42.00835121.3391042016-05-05 23:55:0890511200

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 31 Mar 2016 21:00:55 +0200
<![CDATA[Лето 2016 во Бургас, Бугарија! 50% или 2480 ден. (40 евра) за еднодневно изнајмување на одлично уреден трособен стан со тераса (над 20 m2) за 4-5 лица со клима и интернет во центарот на Бургас преку туристичката агенција „My Travel Consult“]]>skopje41.43809122.6467192016-05-05 23:59:332480504960

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 31 Mar 2016 20:58:30 +0200
<![CDATA[Април и мај во Охрид! Со купон од 100 ден. и доплата од 1000 ден. во прекрасните апартмани „Смаќоски“ добивате 35% попуст за ноќевање за двајца во одлично опремен апартман]]>skopje41.10715820.8079782016-05-05 23:59:33100351700

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 31 Mar 2016 20:55:00 +0200
<![CDATA[Со купон од 90 денари и доплата од 300 денари добивате 61% попуст за депилација на цело тело (раце, нозе, интима и пазуви) + депилација на стомак во студио „Комплетна“]]>skopje42.00835121.3391042016-05-05 23:55:0890611000

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 31 Mar 2016 20:36:34 +0200
<![CDATA[Со купон од 90 ден. и доплата од само 700 ден. добивате 47% попуст за едно ноќевање за две лица во вила „Стар Град“ во Охрид]]>skopje41.11362520.7981122016-05-05 23:55:0890471500

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 31 Mar 2016 18:53:43 +0200
<![CDATA[Со купон од 225 ден. и доплата од 1275 ден. ( 21 евро ) добивате 49% попуст за ноќевање за две лица со појадок во Double room во хотел „Almopia 3* близу топлите бањи во Лутраки, Грција]]>skopje40.97290021.9461892016-05-05 23:55:08225492940

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 31 Mar 2016 17:02:18 +0200
<![CDATA[55% попуст или за само 140 денари направете ги Вашите мигови посебни, ексклузивни и незаборавни со небески лампиони (SKY LANTERN)]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:55:0814055310

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 31 Mar 2016 16:00:40 +0200
<![CDATA[Со бесплатен купон и доплата од само 1500 ден. во реномираната Игротека "Тиквичка" (Карпош или Аеродром)  добивате 40% попуст за СУПЕР креативна пролетна  двочасовна роденденденска прослава! ]]>skopje42.00522821.3887402016-05-10 17:00:000402500

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 31 Mar 2016 11:50:46 +0200
<![CDATA[Со купон од 75 ден. и доплата од 410 ден. (6.6 евра) добивате 1 ноќевање за 1 лице со појадок, Wi - Fi во целиот хотел, сателитска телевизија, клима уред, мини бар, детски кат, место за скара и бесплатен паркинг во Хотел „Jemelly“, Обзор]]>skopje42.81939927.8779582016-05-05 23:55:087526650

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 30 Mar 2016 17:25:05 +0200
<![CDATA[60% попуст или само 120 денари за миење, шишање и обликување во Козметичко Фризерски салон „Rigal“]]>skopje42.00741621.3856812016-05-05 23:55:0812060300

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 30 Mar 2016 09:30:42 +0200
<![CDATA[45% попуст или 1690 ден. за ноќевање во апартман за двајца со вклучен појадок + можност за рекреирање и уживање покрај базенот и џакузито во преубавата „Вила МИЛКА“ во Охрид во април и мај]]>skopje41.11790320.8058852016-05-05 23:59:331690453070

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 29 Mar 2016 18:59:38 +0200
<![CDATA[Со купон од 700 ден. и доплата од 5188 ден (83,7 евра) добивате 28% попуст за ноќевање за две лица со појадок и вечера + СПА услуги во луксузниот СПА Хотел „STRIMON GARDEN 5*“ Ќустендил]]>skopje42.28354022.6933302016-05-05 23:55:08700288210

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 29 Mar 2016 17:27:48 +0200
<![CDATA[Со купон од 213 ден. и доплата од 1213 ден. (19,5 евра) добивате 50% попуст за 1 ноќевање за едно лице на база на BB + СПА услуги со минерална природна вода во СПА Хотел „Девин“  4* Девин, Бугарија]]>skopje41.74291824.4000572016-05-05 23:55:08213502852

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 28 Mar 2016 17:01:21 +0200
<![CDATA[22% попуст или само 2190 ден. за лаптоп батерии од познатите светски производители]]>skopje41.98357221.4379062016-05-13 10:57:392190222800

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 28 Mar 2016 15:09:59 +0200
<![CDATA[За само 500 ден. добивате 10 стимулации! Искористете го попустот од 83% во салонот за убавина "Тим Бјути" ]]>skopje41.98159221.4755162016-05-06 23:59:17500833000

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 27 Mar 2016 14:54:46 +0200
<![CDATA[За само 690 ден. добивате 5 стимулации, 5 боди врапинг и 10 ултразвук третмани. Искористете го попустот од 86% во салонот за убавина "Тим Бјути"]]>skopje41.98159221.4755162016-05-06 23:59:17690865000

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 27 Mar 2016 14:52:47 +0200
<![CDATA[За само 900 ден. добивате 10 антицелулитни масажи. Искористете го попустот од 64% во салонот за убавина "Тим Бјути"]]>skopje41.98159221.4755162016-05-06 23:59:17900642500

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 27 Mar 2016 14:50:25 +0200
<![CDATA[63% попуст или само 150 ден. на пакет: купка, пилинг, масажа на раце и отстранување на кутикули + маникир по избор (француски или декоративен) во козметички салон "Тим Бјути"]]>skopje41.98159221.4755162016-05-06 23:59:1715063400

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 27 Mar 2016 14:50:09 +0200
<![CDATA[Искористете го попустот од 60% во салонот за убавина "Тим Бјути" и за само 200 ден. добијте педикир со купка, пилинг и масажа на стапала, отстранување на кутикули, полирање и лакирање на нокти]]>skopje41.98159221.4755162016-05-06 23:59:1720060500

]]>
contact@kupinapopust.mkSun, 27 Mar 2016 14:48:20 +0200
<![CDATA[Со купон од 3000 ден. и доплата од 22055 ден (355 евра) добивате 24% попуст за 5 ноќевања за две лица со појадок и вечера + СПА услуги во луксузниот СПА Хотел „STRIMON GARDEN 5*“ Ќустендил]]>skopje42.28354022.6933302016-05-05 23:55:0830002433255

]]>
contact@kupinapopust.mkSat, 26 Mar 2016 16:35:27 +0100
<![CDATA[Матурски пакет! 52% попуст или само 1200 денари за професионална шминка, надградба на трепки, и наливни нокти во Салон за убавина „Шмизличка“]]>skopje42.00750121.3724012016-05-05 23:55:081200522500

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 25 Mar 2016 17:19:30 +0100
<![CDATA[60% попуст или за само 990 денари добивате 10 стимулации во салонот за убавина „Шмизличка“]]>skopje42.00750121.3724012016-05-05 23:55:08990602500

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 25 Mar 2016 16:41:48 +0100
<![CDATA[63% или 2200 ден. за 10 третмани за слабеење со 4 ефекти во едно со само еден апарат во салон за убавина „Шмизличка“]]>skopje42.00750121.3724012016-05-05 23:55:082200636000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 25 Mar 2016 16:26:18 +0100
<![CDATA[Бидете во тренд со новата најгламурозната и најтрајната екстензија на трепки! Со купон од 400 ден. и доплата од 1600 ден. добивате 43% попуст за надградба со свилени трепки во салонот за убавина „Шмизличка“]]>skopje42.00750121.3724012016-05-05 23:55:08400433500

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 25 Mar 2016 15:50:12 +0100
<![CDATA[55% попуст или само 159 денари добивате депилација на интима со восок за една употреба + гратис депилација на надусници во салонот за убавина „Шмизличка"]]>skopje42.00750121.3724012016-05-05 23:55:0815955350

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 25 Mar 2016 15:34:20 +0100
<![CDATA[50% попуст или за само 350 денари добивате комплетна депилација со топол восок (раце, нозе, пазуви и интима) во Салонот за убавина „Шмизличка“]]>skopje42.00750121.3724012016-05-05 23:55:0835050700

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 25 Mar 2016 15:20:51 +0100
<![CDATA[63% попуст или за само 450 ден. за професионална шминка во салон за убавина „Шмизличка“]]>skopje42.00750121.3724012016-05-05 23:55:08450631200

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 25 Mar 2016 14:40:28 +0100
<![CDATA[За само 79 денари добивате 34% попуст за најквалитетни слики со димензија по Ваш избор во фото студио „ДИЧО“!]]>skopje41.98502721.4653812016-05-05 23:55:087934120

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 24 Mar 2016 16:47:15 +0100
<![CDATA[Со купон од 50 ден. и доплата од 350 ден. добивате 56% попуст на освежителен третман на лице + фенирање во салон за убавина "Сандра Ексклузив"]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:175056900

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 24 Mar 2016 12:31:18 +0100
<![CDATA[Со купон од 200 ден. и доплата во салонот 1000 ден. добивате 60% на пакет за слабеење: 3 стимулации, 3 кавитации, 3 боди терм и 3 power plate третмани во "Сандра Ексклузив"]]>skopje41.99384521.4268902016-05-06 23:59:17200603000

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 24 Mar 2016 12:23:28 +0100
<![CDATA[50% попуст или само 450 денари за шатирање, миење + гратис фенирање во Козметичко Фризерско студио „Rigal“]]>skopje42.00741621.3856812016-05-05 23:55:0845050900

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 23 Mar 2016 16:47:56 +0100
<![CDATA[Со купон од 50 ден. и доплата од само 400 ден. во апартмани „THREE“ добиватe 50% попуст на ноќевање за едно лице во одлично уредени засебни вили во непосредна близина на Охридското езеро]]>skopje41.11997120.7856742016-05-10 17:00:005050900

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 23 Mar 2016 13:42:28 +0100
<![CDATA[Со купон од 930 ден. и доплата од 5890 ден. во фото студио “Маестро“ добивате луксузна лимузина и приватен шофер за урнебесна забава и незaборaвeн ден по повод вашата матура/полуматура. Искористете го попустот од 62% и уживајте на уникатен начин]]>skopje41.98740121.4776972016-05-13 17:17:529303815500

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 23 Mar 2016 13:30:20 +0100
<![CDATA[55 % попуст или само 90 ден. за 1 час префрлување на видео материјал од VHS , mini DV, 8 mm касета или VHSC на DVD во дигитал фото студио „Маестро“]]>skopje41.98740121.4776972016-05-13 17:17:529055200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 23 Mar 2016 13:15:54 +0100
<![CDATA[56% попуст или само 89 денари за супер квалитетно печатење на вашите најомилени фотографии со димензија по Ваш избор во дигитал фото студио „МАЕСТРО“]]>skopje41.98740121.4776972016-05-13 10:57:398956200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 23 Mar 2016 13:15:25 +0100
<![CDATA[51% попуст или за само 420 денари добивате целосна депилација со ладен восок во Козметичко Фризерски салон „Rigal“]]>skopje42.00741621.3856812016-05-05 23:55:0842051850

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 23 Mar 2016 12:44:29 +0100
<![CDATA[51% попуст или само 490 ден. за месечна членарина за латино денс зумба во аеробик центарот „СПЕНС МОДЕРНА“]]>skopje41.99264321.4280122016-05-13 16:21:22490511000

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 23 Mar 2016 10:47:41 +0100
<![CDATA[27% попуст или само 1600 ден. за ноќевање за двајца во реномираниот хотел „Шумски Фенери“, Битола!]]>skopje41.04300121.2543512016-05-05 17:49:501600272200

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 22 Mar 2016 15:25:08 +0100
<![CDATA[25% попуст или само 1800 ден. за ноќевање за двајца со појадок во реномираниот хотел „Шумски Фенери“, Битола!]]>skopje41.04300121.2543512016-05-05 17:49:501800252400

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 22 Mar 2016 15:00:36 +0100
<![CDATA[Со купон од 20 ден. добивате 30% попуст на фамилијарна пица по Ваш избор: маргарита, калабрезе, везувио, фунги, салама пиканте, тоно, аристо ди поло и луна бела + достава од Pizza Delivery Service "Di Napoli"]]>skopje41.98301221.4392632016-05-05 23:55:082000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 21 Mar 2016 17:03:58 +0100
<![CDATA[37% попуст или само 69 ден. за персонализирани детски покани за роденден од „BEST-PLUS“]]>skopje41.99610221.4051502016-05-05 23:55:086937110

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 21 Mar 2016 15:49:32 +0100
<![CDATA[Со купон од 90 ден и доплата од 500 ден добивате 61% попуст за професионална шминка и свечена фризура во салонот за убавина „Vita Lux“]]>skopje41.98640521.4668032016-05-05 23:55:0890611500

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 18 Mar 2016 17:38:32 +0100
<![CDATA[57% попуст или само 150 ден. за парцијална релакс масажа на грб со ароматични масла по избор во студио за убавина „New Feeling“]]>skopje42.00643421.4007162016-05-10 17:00:0015057350

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 18 Mar 2016 16:24:32 +0100
<![CDATA[63% попуст или само 120 ден. за рефлексотерапија - масажа на стапала во студио за убавина „New Feeling“]]>skopje42.00643421.4007162016-05-10 17:00:0012063320

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 18 Mar 2016 16:04:20 +0100
<![CDATA[50% попуст или само 600 ден. за релакс масажа на цело тело со ароматични масла по избор + PEEL OFF третман на лице во студио за убавина „New Feeling“]]>skopje42.00643421.4007162016-05-10 17:00:00600501200

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 18 Mar 2016 15:21:40 +0100
<![CDATA[50% попуст или само 500 ден. за релакс масажа на цело тело со ароматични масла по избор +  Q10 третман на лице за подигање и обликување на контурите во студио за убавина „New Feeling“]]>skopje42.00643421.4007162016-05-10 17:00:00500501000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 18 Mar 2016 13:51:45 +0100
<![CDATA[58% попуст или само 250 ден. за педикир со купка, пилинг, масажа, отстранување на кутикули, витаминска маска и лакирање на нокти со лак по избор во студио за убавина „New Feeling“]]>skopje42.00643421.4007162016-05-10 17:00:0025058600

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 18 Mar 2016 12:39:55 +0100
<![CDATA[60% попуст или само 1200 ден. за пакет од 10 антицелулитни масажи за совршено мазна и затегната кожа во салон за убавина „New Feeling“]]>skopje42.00643421.4007162016-05-10 17:00:001200603000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 18 Mar 2016 12:28:07 +0100
<![CDATA[52% попуст или само 290 ден. за релакс масажа на ЦЕЛО тело со ароматични масла по избор во студио за убавина „New Feeling“]]>skopje42.00643421.4007162016-05-10 17:00:0029052600

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 18 Mar 2016 12:03:39 +0100
<![CDATA[46% попуст или само 350 ден. за ладна депилација на цели нозе и интима со посебен чист восок во студио за убавина „New Feeling“]]>skopje42.00643421.4007162016-05-10 17:00:0035046650

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 18 Mar 2016 11:50:56 +0100
<![CDATA[42% попуст или за само 7000 денари добивате надградба на коса со шноли + гратис професионална шминка во Козметико Фризерски салон „Rigal“]]>skopje42.00741621.3856812016-05-05 23:55:0870004212000

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 17 Mar 2016 17:42:55 +0100
<![CDATA[77% попуст или за само 150 денари добивате третман за здрава, јака, сјајна коса и освежен изглед во Козметичко Фризерски салон „Rigal“]]>skopje42.00741621.3856812016-05-05 23:55:0815077650

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 17 Mar 2016 17:03:33 +0100
<![CDATA[Мај во Банско! Со купон од 190 ден. и доплата од само 1116 ден. (18 евра) во хотел „Mountain Paradise by the walnut trees“ добивате 59% попуст на ноќевање за едно лице на база All Inclusive Light + бесплатно користење на СПА центар]]>skopje41.84018523.4862542016-05-10 17:00:00190593200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 16 Mar 2016 12:05:22 +0100
<![CDATA[63% попуст или 370 ден. за промена и балансирање + полнење со азот на 4 пневматици. Погрижете се за Вашето возило во „CERES“]]>skopje41.97116921.4647102016-05-07 23:59:57370631000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 15 Mar 2016 23:30:47 +0100
<![CDATA[Со купон од 180 ден. и доплата од 1860 ден. (30 евра) добивате 27% попуст за две ноќевања + незаборавна рафтинг авантура на Тара (вклучени туристичка и рафтинг такса) во националниот парк „Сутјеска“ во одличниот рафтинг камп „Highlander“]]>skopje43.36118918.8072622016-05-05 23:59:33180272790

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 15 Mar 2016 22:00:29 +0100
<![CDATA[Со купон 214 ден. и доплата од 1212 ден. (19,6 евра) добивате 49% попуст за викенд ноќевање за 1 лице со појадок во двокреветна соба или студио + СПА услуги во СПА хотел „ALEGRA“ Велинград]]>skopje42.01597723.9868852016-05-05 23:55:08214492800

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 15 Mar 2016 16:33:49 +0100
<![CDATA[Со купон 167 ден. и доплата од 949 ден. (15,5 евра) добивате 44% попуст за ноќевање за 1 лице со појадок во двокреветна соба или студио + СПА услуги во СПА хотел „ALEGRA“ Велинград]]>skopje42.01597723.9868852016-05-05 23:55:08167442000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 15 Mar 2016 16:05:34 +0100
<![CDATA[Со купон 257 ден. и доплата од 1460 ден. (23,5 евра) добивате 45% попуст за викенд ноќевање за 1 лице со појадок и вечера во двокреветна соба или студио + СПА услуги во СПА хотел „ALEGRA“ Велинград]]>skopje42.01597723.9868852016-05-05 23:55:08257453100

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 15 Mar 2016 15:01:45 +0100
<![CDATA[Со купон од 150 ден и соодветна доплата во хотел „Royal Plaza“ - Боровец, добивате 50% попуст на ноќевање за едно лице во луксузно уредени апартмани за максимум 4 лица]]>skopje42.26978323.6071402016-05-10 17:00:00150503518

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 15 Mar 2016 13:05:34 +0100
<![CDATA[56% попуст или 2200 ден. за препознатливиот традиционален македонски симбол „Пеперутка“ преточен во рачно изработена слика во рамка (40cm x 50cm) од чист срмен конец и додатни украсни елементи. Поседувајте уникатна слика во Вашиот дом или канцеларија]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 23:59:332200565000

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 14 Mar 2016 21:00:19 +0100
<![CDATA[Со купон 210 ден. и доплата од 1189ден (19 евра) добивате 42% попуст за ноќевање за 1 лице со појадок и вечера во двокреветна соба или студио + СПА услуги во СПА хотел „ALEGRA“ Велинград]]>skopje42.01597723.9868852016-05-05 23:55:08210422400

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 14 Mar 2016 17:30:16 +0100
<![CDATA[   Со купон од 100 ден. и доплата од 550 ден. во Еуро Хотел „Градче“ - Кочани добивате 28% попуст на ноќевање со појадок за едно лице ]]>skopje41.96246922.4064182016-05-10 19:55:4610028900

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 14 Mar 2016 12:40:18 +0100
<![CDATA[63% попуст или за само 1799 ден. добивате кератински третман за трајно исправување и нега на Вашата коса со професионалната линија за коса Alfaparf Milano + фенирање во Фризерско студио „ПЕРФЕКТ“]]>skopje41.99043021.4165592016-05-05 23:55:081799634800

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 11 Mar 2016 14:48:31 +0100
<![CDATA[57% попуст или за само 649 денари добивате нијансирање со OMBRE или BRONDE техника по Ваш избор + третман за коса со професионалната линија на INSIGHT + фенирање во Фризерско студио „ПЕРФЕКТ“]]>skopje41.99043021.4165592016-05-05 23:55:08649571500

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 11 Mar 2016 12:55:39 +0100
<![CDATA[56% попуст или само 400 ден. за ноќевање за едно лице во нови автентично уредени апартмани во Вила „Софија“ - Крушево]]>skopje41.37273821.2439472016-05-10 17:00:0040056900

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 11 Mar 2016 11:40:24 +0100
<![CDATA[65% попуст или за само 525 денари добивате ботокс за коса со најдобрата линија на Botu-Cure Special Care на Италијанскиот бренд KAYPRO + фенирање во Фризерско студио „Перфект“]]>skopje41.99043021.4165592016-05-05 23:55:08525651500

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 10 Mar 2016 14:58:06 +0100
<![CDATA[Со купон од 281ден. и доплата од 1595ден. (25.8 евра) добивате 40% попуст за ноќевање за две лица со појадок во студио + СПА услуги во Апарт хотел „Forest Glade“ Пампорово]]>skopje41.62196924.7144142016-05-05 23:55:08281403150

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 09 Mar 2016 17:44:24 +0100
<![CDATA[51% попуст или за само 590 денари кажете НЕ на осетливоста на забите на ладно, закочена вилица или болки во зглобот предизвикани од ноќното шкрипење на забите (бруксизам) во ПЗУ „Picasso Dental Studio“]]>skopje41.98433121.4703652016-05-05 23:55:08590511200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 09 Mar 2016 14:29:10 +0100
<![CDATA[51% попуст или за само 390 денари добивате рентгенската панорамска слика на цела вилица во ПЗУ „Picasso Dental Studio“]]>skopje41.98433121.4703652016-05-05 23:55:0839051800

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 09 Mar 2016 13:15:00 +0100
<![CDATA[88% попуст или само за 290 денари добивате чистење забен камен, меки наслаги, полирање, пескарење, парадонтални џебови со ултразвук, масажа со нано гел + флуоризација во „Diamond S Dental“]]>skopje41.99764821.3930292016-05-05 23:55:08290882500

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 09 Mar 2016 13:00:01 +0100
<![CDATA[74% попуст или за само 310 денари добивате пломбирање со високо квалитетна и естетска нано-композитна пломба во „Diamond S Dental“]]>skopje41.99764821.3930292016-05-05 23:55:08310741200

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 09 Mar 2016 11:17:22 +0100
<![CDATA[Со купон од 467 ден. и доплата од 2649 ден. (43 евра) добивате 50% попуст за 2 ноќевања за едно лице на база на HB + СПА услуги со минерална природна вода во СПА Хотел „Девин“  4* Девин, Бугарија]]>skopje41.74291824.4000572016-05-05 23:55:08467506232

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 09 Mar 2016 10:07:44 +0100
<![CDATA[Авантури во Мај! Со купон од 223 ден. и доплата од само 1550 ден. (25 евра) добивате 44% попуст за две ноќевања за едно лице + неповторилива авантура по ваш избор - РАФТИНГ на реките Тара и Дрина или САФАРИ во националниот парк „Сутјеска“ во рафтинг камп „STARI DUD“]]>skopje43.50640918.7783272016-05-10 17:00:00223443162

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 08 Mar 2016 15:45:44 +0100
<![CDATA[Со купон од 400 ден. и доплата од 2200 ден. во салонот за убавина "VELVET SKIN" добивате 79% попуст за 5 Кавитации, 5 Body Wrapping и 5 Стимулации + ГРАТИС 2 Алго терапии]]>skopje42.00238521.4076542016-05-05 23:55:08400739500

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 04 Mar 2016 14:48:00 +0100
<![CDATA[Најпопуларната и докажана светска метода за слабеење - КРИОЛИПОЛИЗА  во ексклузивниот салон „Velvet Skin“. Со купон од 400 денари и доплата од 2000 денари добивате 75% попуст за 5 Криолиполизи]]>skopje42.00238521.4076542016-05-05 23:55:08400759700

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 04 Mar 2016 14:23:08 +0100
<![CDATA[Со купон од 400 ден. и доплата од 2000 ден. добивате 52% попуст за 20 антицелулитни масажи во времетраење на една масажа опд 30 мин. во салонот за убавина „Velvet Skin“]]>skopje42.00238521.4076542016-05-05 23:55:08400525000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 04 Mar 2016 13:59:51 +0100
<![CDATA[Со купон од 30 ден. и доплата од 120 ден. добивате 57% попуст за депилација на интима во Салонот за убавина „VELVET SKIN“]]>skopje42.00238521.4076542016-05-05 23:55:083057350

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 04 Mar 2016 13:24:50 +0100
<![CDATA[Со купон од 100 денари и доплата од само 900 денари во прекрасните De Lux апартмани „Јован“, Охрид добивате 33% попуст на 1 ноќевање за двајца]]>skopje41.11359020.8016482016-05-05 17:49:50100331500

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 04 Mar 2016 09:44:39 +0100
<![CDATA[Со купон од 50 денари и доплата од само 250 денари добивате 45% попуст за релакс масажа на целото тело во времетраење од 30 минути во салонот за убавина "VELVET SKIN"]]>skopje42.00238521.4076542016-05-05 23:55:085045550

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 03 Mar 2016 17:43:33 +0100
<![CDATA[Со купон од 50 денари и доплата од 250 денари добивате 40% попуст за гел лак на природни нокти + декорација по избор во салонот за убавина "Velvet Skin"!]]>skopje42.00238521.4076542016-05-05 23:55:085040500

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 03 Mar 2016 17:17:33 +0100
<![CDATA[Со купон од 90 ден. и доплата од 500 ден. добивате 51% попуст за депилација на цели нозе, раце и интима + ГРАТИС обликување на веѓи и депилација на надусници во салонот за убавина „Velvet Skin“]]>skopje42.00238521.4076542016-05-05 23:55:0890511200

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 03 Mar 2016 17:07:43 +0100
<![CDATA[Со купон од 60 ден. и доплата од 350 ден. во салонот за убавина „VELVET SKIN“ добивате 54% попуст за надградба на нокти со типсови]]>skopje42.00238521.4076542016-05-05 23:55:086054900

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 03 Mar 2016 16:43:51 +0100
<![CDATA[Со купон од 70 денари и доплата од 300 денари добивате 68% попуст за луксузен, колагенски лифтинг третман за Вашата коса против стареење на косата и скалпот во Салонот за убавина „Vita Lux“]]>skopje41.98640521.4668032016-05-05 23:55:0870791800

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 03 Mar 2016 16:14:05 +0100
<![CDATA[ Со купон од 110 ден. и доплата од 763 ден. (12.3 евра) во хотел „Spa Vita Springs“ добивате 45% попуст на ноќевање со појадок за едно лице + бесплатно користење на СПА центар]]>skopje41.87730523.5082272016-05-10 17:00:00110451580

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 03 Mar 2016 16:05:38 +0100
<![CDATA[Со купон од 50 денари и доплата од 200 денари во студиото за нокти „Vita Lux“ добивате 54% попуст на маникир со гел лак на раце или нозе со светски познатата марка „O.P.I.“ + декорација по избор]]>skopje41.98640521.4668032016-05-05 23:55:085050500

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 03 Mar 2016 14:28:53 +0100
<![CDATA[Со купон од 70 денари и доплата од 280 денари добивате 42% попуст за класичен педикир со парафин во салонот за убавина "Vita Lux"]]>skopje41.98640521.4668032016-05-05 23:55:087042600

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 03 Mar 2016 11:00:49 +0100
<![CDATA[35% попуст или само 390 денари за парфем по избор (40ml)]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:5039035600

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 01 Mar 2016 13:57:05 +0100
<![CDATA[41% попуст или само 390 ден. за пакет производи - Hyaluron Fusion хидратантна крема за лице против брчки (+40) + Hyaluron Fusion рол-он лифтинг гел за околу очи од полската козметика DELIA®  ]]>skopje41.99409421.4292242016-05-10 17:00:0039041660

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 01 Mar 2016 11:50:01 +0100
<![CDATA[Со купон од 100 ден. и доплата од 700 денари добивате 56% попуст за надградба на нокти (типси, акрил, гел лак), корекција + Гратис циркон на заб и Подарок изненадување во Студио за нокти „Nails by Mikuska“]]>skopje41.99768421.4260402016-05-05 23:55:08100561800

]]>
contact@kupinapopust.mkMon, 29 Feb 2016 14:35:12 +0100
<![CDATA[Со купон од 50 денари и доплата од 350 денари добивате 56% попуст за траен гел лак на ноктите на Вашите раце и нозе + ГРАТИС декорација по Ваш избор во студио за нокти „Nails by Mikuska“]]>skopje41.99768421.4260402016-05-05 23:55:085056900

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 26 Feb 2016 13:38:28 +0100
<![CDATA[Со купон од 90 денари и доплата од 500 денари добивате 41% попуст за надградба на нокти (типси, гел лак или корекција на нокти) + ГРАТИС декорација по Ваш избор во студио за нокти „Nails by Mikuska“]]>skopje41.99768421.4260402016-05-05 23:55:0890411000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 26 Feb 2016 11:15:02 +0100
<![CDATA[Со купон од 325 ден. и доплата од 1188 ден. добивате 30% попуст за ноќевање во Blue room со појадок за 4 лица опремена со клима уред, кабелска телевизија и бесплатен wi-fi интернет во "Skopje Capitol City Hostel"]]>skopje41.98484021.4671342016-05-05 23:55:08324302160

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 25 Feb 2016 17:43:03 +0100
<![CDATA[Со купон од 195 денари и доплата од 1102 денари добивате 30% попуст за ноќевање со појадок во Sunshine Room за 3 лица  опремена со клима уред, кабелска телевизија и бесплатен wi-fi интернет во "Skopje Capitol City Hostel"]]>skopje41.98484021.4671342016-05-05 23:55:08195301854

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 25 Feb 2016 17:14:32 +0100
<![CDATA[Со купон од 162 ден. и доплата од 917 ден. добивате 30% попуст за ноќевање во Green Room наменета за 2 лица со појадок за 2 лица опремена со клима уред, кабелска телевизија и бесплатен wi-fi интернет во "Skopje Capitol City Hostel"]]>skopje41.98484021.4671342016-05-05 23:55:08162301542

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 25 Feb 2016 15:26:18 +0100
<![CDATA[Со купон од 90 ден. и доплата од 500 ден. добивате 51% попуст за контурирање на лице, make up по Ваша желба со стручна препорака и користење на производи од линијата на „Manhattan“ од шминкер со лиценца „Буба“ Professional Make Up Artist]]>skopje41.99295821.4046412016-05-05 23:55:0890511200

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 25 Feb 2016 09:30:53 +0100
<![CDATA[Со купон од 50 денари и доплата од 350 денари добивате 50% попуст за ноќевање за 1 лице во современо опремени апартмани „Винце“ Крушево]]>skopje41.36645321.2459522016-05-05 23:55:085050800

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 24 Feb 2016 17:24:54 +0100
<![CDATA[28% попуст или само 272 ден. за сет производи по ваш избор - Регенеративен путер за тело Regenerating  Vitamin fruit cocktail + крема за раце Good Hand против стареење или Потхранувачки путер за тело Nourishing chocolate + крема за уморни стапала Good Foot на DELIA® ]]>skopje41.99409421.4292242016-05-10 17:00:0027228380

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 19 Feb 2016 12:08:27 +0100
<![CDATA[62% попуст или само 500 ден. за ортодонтски специјалистички преглед + дигитална рентген панорамска снимка + дополнителен попуст од 6000 ден. за избраниот вид на фиксна протеза во специјалистичка ординација по ортодонција „DENTAL ART“]]>skopje41.99938621.4144242016-05-10 17:00:00500621300

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 19 Feb 2016 09:55:00 +0100
<![CDATA[За само 2500 ден. искористете го попустот од 50% за параглајдерски тандем лет на Водно, Скопска Црна гора или Крушево со мастер инструктор од училиштето за екстремни спортови „ACRO MACEDONIA“]]>skopje41.99693921.3875532016-05-05 23:55:082500505000

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 18 Feb 2016 16:00:38 +0100
<![CDATA[31% попуст или само 220 ден. за сет производи по избор - Micellar гел за чистење на лице + HYDRO CARE балсам за усни или Micellar млеко за чистење на лице и отстранување на шминка + SOS Instant Relief балсам за усни на DELIA® ]]>skopje41.99409421.4292242016-05-10 17:00:0022031320

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 18 Feb 2016 15:25:21 +0100
<![CDATA[Со купон од 195 ден. и доплата од 21 евро добивате 44% попуст за ноќевање за едно лице на база ALL INCLUSIVE + бесплатно користење на базен, интернет, паркинг и вклучена туристичка такса во Апарт хотел „Sunny Beauty“ Сончев брег, Бугарија]]>skopje42.70647327.7155072016-05-05 23:55:08195442650

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 16 Feb 2016 17:12:36 +0100
<![CDATA[Со купон од 165 ден. и доплата од 18 евро добивате 40% попуст за ноќевање за 1 лице на база HB (појадок и вечера) + базен, интернет, паркинг и вклучена туристичка такса во Апарт хотел „Sunny Beauty“ Сончев брег, Бугарија]]>skopje42.70647327.7155072016-05-05 23:55:08165402130

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 16 Feb 2016 12:31:08 +0100
<![CDATA[23% попуст или само 285 ден. за сет производи по избор - Гел за туширање Blueberry Shower&Creamy Gel + крема за раце Blueberry Hand&Nail Cream или Chocolate Shower&Creamy Gel + крема за раце Olive oil Hand&Nail nourishing cream на DELIA® ]]>skopje41.99409421.4292242016-05-10 17:00:0028523370

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 12 Feb 2016 12:20:10 +0100
<![CDATA[23% попуст или само 350 ден. за Лосион за тело со потхранувачки фактор од маслиново масло или Лосион за тело со потхранувачки и регенеративен фактор од арганово малсо на DELIA®]]>skopje41.99409421.4292242016-05-10 17:00:0035023455

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 11 Feb 2016 15:49:03 +0100
<![CDATA[25% попуст или само 265 ден. за Хидратантен лосион за тело од алое вера или Лосион за тело со потхранувачки и регенеративен фактор од арганово масло на DELIA®]]>skopje41.99409421.4292242016-05-10 17:00:0026525355

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 11 Feb 2016 15:30:49 +0100
<![CDATA[Со купон од 500 ден. и доплата од 2500 ден. добивате 65% попуст за 5 кавитации, 5 RF третмани (радиофрекфенции) и 5 Body Wrapping + ГРАТИС 2 Алго терапии во салонот за убавина „VELVET SKIN“]]>skopje42.00238521.4076542016-05-05 23:55:08500658500

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 09 Feb 2016 17:25:41 +0100
<![CDATA[Со купон од 715 ден. и доплата од 4048 ден. (65,3 евра) добивате 20% попуст за 2 ноќевања за две лица со појадок во Villa FOREVER Белград]]>skopje44.81610820.4543352016-05-05 23:55:08715205952

]]>
contact@kupinapopust.mkWed, 03 Feb 2016 11:24:03 +0100
<![CDATA[Со купон од 163 ден. и доплата од 1092 денари (17.6 евра) добивате 41% попуст за ноќевање за две лица во приватна двокреветна соба во Хостел „No9“ во центарот на Белград]]>skopje44.81292920.4548512016-05-05 23:55:08163412170

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 02 Feb 2016 17:41:24 +0100
<![CDATA[53% попуст или само 190 денари за двоен стабилен држач на мобилен за во автомобил!]]>skopje41.99409421.4292242016-05-05 17:49:5019053400

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 29 Jan 2016 14:31:31 +0100
<![CDATA[2700 ден. или 55% попуст на пакет од 3 TechniSPA® антицелулитни апаративни третмани + гратис TechniSPA® Firming во Францускиот Салон „ДЕРМАБЈУТИ“]]>skopje41.99550221.3965902016-05-05 23:55:082700556000

]]>
contact@kupinapopust.mkFri, 22 Jan 2016 13:50:31 +0100
<![CDATA[Со купон од 90 ден. и доплата од 200 ден. во студиото за масажа "Јапан" добивате 64% попуст на релакс или спортска масажа на цело тело во времетраење од 60 мин.]]>skopje41.98329321.4387152016-05-06 23:59:179064800

]]>
contact@kupinapopust.mkThu, 21 Jan 2016 12:25:18 +0100
<![CDATA[90% попуст или за само 99 ден. добивате проверка на 32 функционални операции и целосна комјутерска дијагностика + 25% попуст на сите авто делови во „Авто Куќа GMC“]]>skopje41.99158221.4388222016-05-05 23:55:0899901000

]]>
contact@kupinapopust.mkTue, 01 Dec 2015 11:15:00 +0100