Патувања/Банско

Ноќевање со појадок и вечера + СПА (март) - 47%
Хотел “Royal Bansko Aparthotel“
Ноќевање со појадок и вечера + СПА (март)
Уште 2 дена и 8 ч.
 
 • 140 ден.
 • 2000 ден.
Ноќевање со појадок и вечера за 1 лице во сместување по избор (март) - 46%
Хотел „Елица“ - Банско
Ноќевање со појадок и вечера за 1 лице во сместување по избор (ма...
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • од 120 ден.
Ноќевање со појадок или појадок и вечера + лукс СПА центар (март) - 46%
Хотел „Terra Complex 4*“, Банско
Ноќевање со појадок или појадок и вечера + лукс СПА центар (март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 1240 ден.
Ноќевање за 2 лица со појадок и вечера + СПА (Фев/Април) - 52%
Хотел „All Seasons Club 4* “ Банско
Ноќевање за 2 лица со појадок и вечера + СПА (Фев/Април)
Уште 11 дена и 14 ч.
 4 Купувачи
 • 390 ден.
 • 5456 ден.
Велигден во Банско! HB ноќевање и СПА - 36%
Хотел „St. George ski & spa luxury resort“ Банско
Велигден во Банско! HB ноќевање и СПА
Уште 4 дена и 14 ч.
 6 Купувачи
 • 279 ден.
 • 2900 ден.
Ноќевање, All Inclusive + СПА за денови по избор (март) - 43%
„Seven Seasons Hotel&Spa“ - с. Бања, Банско
Ноќевање, All Inclusive + СПА за денови по избор (март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 12 Купувачи
 • од 186 ден.
Ноќевање со појадок и вечера + СПА за денови по избор (март) - 48%
„Seven Seasons Hotel&Spa“ - с. Бања, Банско
Ноќевање со појадок и вечера + СПА за денови по избор (март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 150 ден.
4 дена во Банско во хотел Orphey 4* (28.02 - 03.03.2017) - 51%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
4 дена во Банско во хотел Orphey 4* (28.02 - 03.03.2017)
Уште 1 ден и 14 ч.
 
 • 3100 ден.
 • 6300 ден.
Ноќевање со појадок + СПА за денови по избор (март) - 52%
„Seven Seasons Hotel&Spa“ - с. Бања, Банско
Ноќевање со појадок + СПА за денови по избор (март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 111 ден.
Ноќевање во луксузно уредени апартмани (февруари/март) - 50%
Апартмани „Ceder Lodge“, Банско
Ноќевање во луксузно уредени апартмани (февруари/март)
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 300 ден.
 • 5580 ден.
Ноќевање за 1 лице на база FB + СПA (Фев/Март) - 48%
Хотел „Redenka Holiday Club“ Банско
Ноќевање за 1 лице на база FB + СПA (Фев/Март)
Уште 4 дена и 14 ч.
 12 Купувачи
 • 173 ден.
 • 3348 ден.
Ноќевање, All Inclusive + СПА центар (февруари, март април) - 50%
Хотел “Maria Antoaneta Residence 3*“ Банско
Ноќевање, All Inclusive + СПА центар (февруари, март април)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 186 ден.
Ноќевање со појадок и вечера + СПА центар (февруари, март април) - 45%
Хотел “Maria Antoaneta Residence 3*“ Банско
Ноќевање со појадок и вечера + СПА центар (февруари, март април)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 155 ден.
Ноќевање за 1 лице на база HB во луксузна соба + СПА - 19%
Хотел „St. George ski & spa luxury resort“ Банско
Ноќевање за 1 лице на база HB во луксузна соба + СПА
Уште 4 дена и 14 ч.
 14 Купувачи
 • 230 ден.
 • 1922 ден.
Ноќевање со појадок, полу/полн пансион + СПА (февруари/март) - 43%
Хотел „Pirina Club 3*” Банско
Ноќевање со појадок, полу/полн пансион + СПА (февруари/март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 105 ден.
Ноќевање за едно лице со појадок и вечера + СПА (јан.-фев.) - 35%
Хотел „Елица“ - Банско
Ноќевање за едно лице со појадок и вечера + СПА (јан.-фев.)
Уште 1 ден и 8 ч.
 18 Купувачи
 • 125 ден.
 • 1860 ден.
Нокевање за максимум 3 лица во супериор студио - 31%
Хотел „Mountview Lodge“ Банско
Нокевање за максимум 3 лица во супериор студио
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 160 ден.
 • 2558 ден.
1 ноќевање за 1 лице на база All Inclusive Light (јануари-март) - 62%
Hotel „Four Leaf Clover“ - Банско
1 ноќевање за 1 лице на база All Inclusive Light (јануари-март)
Уште 1 ден и 8 ч.
 26 Купувачи
 • 115 ден.
 • 3044 ден.
Ноќевање со појадок, ужинка и вечера + СПА (јан. - март) - 41%
Хотел “Casa Karina 4*“, Банско
Ноќевање со појадок, ужинка и вечера + СПА (јан. - март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 18 Купувачи
 • 155 ден.
 • 3200 ден.
Нокевање за максимум 4 лица во еднособен апартман - 25%
Апартхотел „Mont Blanc“ Банско
Нокевање за максимум 4 лица во еднособен апартман
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 220 ден.
 • 3348 ден.
Ноќевање на база HB во двокреветна соба + СПА - 29%
Хотел „Зорница“, Банско
Ноќевање на база HB во двокреветна соба + СПА
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 95 ден.
 • 1355 ден.
Ноќевање за макс. 4 лица во апартман со една спална + СПА (Јануари/Април) - 24%
Хотел „Belmont“ Банско
Ноќевање за макс. 4 лица во апартман со една спална + СПА (Јануар...
Уште 4 дена и 14 ч.
 4 Купувачи
 • 248 ден.
 • 3920 ден.
Ноќевање на база HB + СПА - 44%
Хотел „Riverside“ 4* - Банско
Ноќевање на база HB + СПА
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 200 ден.
 • 3890 ден.
Ноќевање на база HB + СПА (Јануари, Април) - 35%
Хотел „3 Планини“ Разлог
Ноќевање на база HB + СПА (Јануари, Април)
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 230 ден.
 • 2375 ден.
Викенд ноќевање на база HB + СПА (Јануари/Април) - 24%
Хотел „3 Планини“ Разлог
Викенд ноќевање на база HB + СПА (Јануари/Април)
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 260 ден.
 • 2350 ден.
Ноќевање, All inclusive light + СПА (Јануари/Април) - 27%
Хотел „3 Планини“ Разлог
Ноќевање, All inclusive light + СПА (Јануари/Април)
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 290 ден.
 • 2753 ден.
Ноќевање на база HB + СПА (Февр-Март) - 23%
Хотел „Evergreen ApartHotel & Spa“ - Банско
Ноќевање на база HB + СПА (Февр-Март)
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 190 ден.
 • 1693 ден.