Патувања/Пампорово

5 ноќевања со појадок во Пампорово - 60%
Хотел „SPA Hotel PERSENK***** “ Девин,Пампорово
5 ноќевања со појадок во Пампорово
Уште 3 дена и 10 ч.
 2 Купувачи
 • 1200 ден.
 • 19840 ден.
3 ноќевања на база BB во Пампорово - 63%
Хотел „SPA Hotel PERSENK***** “ Девин,Пампорово
3 ноќевања на база BB во Пампорово
Уште 3 дена и 10 ч.
 
 • 780 ден.
 • 11904 ден.
Ноќевање со појадок во Пампорово - 53%
Хотел „SPA Hotel PERSENK***** “ Девин,Пампорово
Ноќевање со појадок во Пампорово
Уште 3 дена и 10 ч.
 
 • 280 ден.
 • 3968 ден.
4 ноќевања на база HB + СПА услуги - 36%
Grand Hotel Murgavets 4* - Пампорово
4 ноќевања на база HB + СПА услуги
Уште 3 дена и 10 ч.
 
 • 1020 ден.
 • 13320 ден.
2 или 3 ноќевања за две лица со појадок и вечера во студио + СПА - 36%
Апарт Хотел „Forest Glade“ - Пампорово
2 или 3 ноќевања за две лица со појадок и вечера во студио + СПА
Уште 3 дена и 10 ч.
 
 • од 588 ден.
Ноќевање за две лица + СПА (Декември) - 27%
Апарт Хотел „Forest Glade“ - Пампорово
Ноќевање за две лица + СПА (Декември)
Уште 3 дена и 10 ч.
 
 • 238 ден.
 • 3260 ден.
Ноќевање за две лица со појадок и вечера во студио - 23%
Апарт Хотел „Forest Glade“ - Пампорово
Ноќевање за две лица со појадок и вечера во студио
Уште 3 дена и 10 ч.
 
 • 333 ден.
 • 4360 ден.