Спорт

филтрирај по поткатегорија
Термин со времетраење од 1 час со вклучена опрема - 43%
Спортски центар „Мондано“, Нас. Центар
Термин со времетраење од 1 час со вклучена опрема
Уште 1 ден и 20 ч.
 
 • 85 ден.
 • 150 ден.
 Бамбини аикидо за деца - 63%
Аикидо Клуб „ХОШИ“
 Бамбини аикидо за деца
Уште 1 ден и 20 ч.
 
 • 300 ден.
 • 800 ден.
Професионална пилатес масажна топка со дијаметар по избор - 35%
Фитнес центар „ТИТАНИУМ“ - до ВЕРО во Тафталиџе
Професионална пилатес масажна топка со дијаметар по избор
Уште 1 ден и 20 ч.
 
 • од 645 ден.
Пар зглобни тегови со тежина по избор  - 38%
Фитнес центар „ТИТАНИУМ“ - до ВЕРО во Тафталиџе
Пар зглобни тегови со тежина по избор 
Уште 1 ден и 20 ч.
 
 • од 249 ден.
Масажен хулахоп (дијаметар 90cm) - 40%
Фитнес центар „ТИТАНИУМ“ - до ВЕРО во Тафталиџе
Масажен хулахоп (дијаметар 90cm)
Уште 1 ден и 20 ч.
 1 Купувач
 • 295 ден.
 • 490 ден.
Aеробик, функционален тренинг, пилатес и спининг - 47%
G - FITNESS (Голден фитнес) - Аеродром
Aеробик, функционален тренинг, пилатес и спининг
Уште 1 ден и 2 ч.
 
 • 800 ден.
 • 1500 ден.
Параглајдерски тандем лет - 50%
Училиште за екстремни спортови „ACRO MACEDONIA“
Параглајдерски тандем лет
Уште 1 ден и 2 ч.
 
 • 2500 ден.
 • 5000 ден.
Тандем летање со параглајдер од Водно + превоз + снимање со GoPro - 20%
Параглајдинг клуб Фокс, Скопје
Тандем летање со параглајдер од Водно + превоз + снимање со GoPro
Уште 15 дена и 21 ч.
 
 • 2890 ден.
 • 3600 ден.
Месечна членарина за кардио пилатес - 35%
Студио Пилатес - нас. Црниче
Месечна членарина за кардио пилатес
Уште 15 дена и 21 ч.
 3 Купувачи
 • 650 ден.
 • 1000 ден.
 1 час билјард + 20% попуст на сите видови пијалоци  - 40%
Спорт Кафе-Спортски Центар Аеродром
 1 час билјард + 20% попуст на сите видови пијалоци 
Уште 1 ден и 20 ч.
 12 Купувачи
 • 120 ден.
 • 200 ден.
 Изнајмување на фудбалски терен во балон - 50%
Спорт Кафе-Спортски Центар Аеродром
 Изнајмување на фудбалски терен во балон
Уште 1 ден и 20 ч.
 1 Купувач
 • 800 ден.
 • 1600 ден.
Капуера фит тренинзи за деца и возрасни - 51%
Спортски боречки клуб Капуера - Дебар Маало
Капуера фит тренинзи за деца и возрасни
Уште 1 ден и 20 ч.
 51 Купувачи
 • од 590 ден.