Курсеви

филтрирај по поткатегорија
Сертифициран курс за PENETRATION TESTING and ETHICAL HACKING - 30%
Едукативен центар „Creative hub“ - Нас. Центар
Сертифициран курс за PENETRATION TESTING and ETHICAL HACKING
Уште 21 ч. 8 мин.
 
 • 26040 ден.
 • 37200 ден.
Сертифициран курс за Web application and Penetration Testing - 30%
Едукативен центар „Creative hub“ - Нас. Центар
Сертифициран курс за Web application and Penetration Testing
Уште 20 ч. 44 мин.
 
 • 17360 ден.
 • 24800 ден.
 Почетен курс за странски јазик по ваш избор!  - 75%
Едукативен центар „Creative hub“ - Нас. Центар
 Почетен курс за странски јазик по ваш избор! 
Уште 20 ч. 38 мин.
 
 • од 299 ден.
Курс по избор -  PHP, MySQL со Laravel ниво 1, Laravel ниво 2 или HTML5 - 30%
Едукативен центар „Creative hub“ - Нас. Центар
Курс по избор -  PHP, MySQL со Laravel ниво 1, Laravel ниво 2 или...
Уште 20 ч. 38 мин.
 
 • од 8400 ден.
Сертифициран курс по избор за Adobe (Illustrator, Photoshop, inDesign) - 30%
Едукативен центар „Creative hub“ - Нас. Центар
Сертифициран курс по избор за Adobe (Illustrator, Photoshop, inDe...
Уште 20 ч. 38 мин.
 
 • од 3150 ден.
Сертифициран курс за Basic Excel или Professional Excel - 30%
Едукативен центар „Creative hub“ - Нас. Центар
Сертифициран курс за Basic Excel или Professional Excel
Уште 20 ч. 38 мин.
 
 • од 2100 ден.
Членарина за курс по цртање, сликање, керамика и вајање - 32%
Училиште за уметност „Galeria KOTI“ - Карпош 1
Членарина за курс по цртање, сликање, керамика и вајање
Уште 3 дена и 3 ч.
 2 Купувачи
 • 650 ден.
 • 950 ден.
Едномесечен интензивен курс по деловен англиски! - 70%
Центар за јазично образование Bronco, нас. Центар
Едномесечен интензивен курс по деловен англиски!
Уште 3 дена и 20 ч.
 
 • 450 ден.
 • 1500 ден.
Едномесечен интензивен конверзациски курс по англиски или германски јазик - 92%
Центар за јазично образование Bronco, нас. Центар
Едномесечен интензивен конверзациски курс по англиски или германс...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
 • 100 ден.
 • 1300 ден.
Online Курс по англиски, шпански, француски, италијански, германски јазик и business English - 90%
Lerni - Онлајн курсеви
Online Курс по англиски, шпански, француски, италијански, германс...
Уште 3 дена и 23 ч.
 
 • од 558 ден.
Целосен интензивен двомесечен основен курс по Германски јазик - 74%
Едукативно - образовен центар - Сони Логос
Целосен интензивен двомесечен основен курс по Германски јазик
Уште 3 дена и 20 ч.
 9 Купувачи
 • 790 ден.
 • 3000 ден.
Месечна англиска работилница за деца од 4 до 6 години - 31%
Центар за јазици„Angel Ves“-Н.Лисиче, до „Лазо Ангеловски“
Месечна англиска работилница за деца од 4 до 6 години
Уште 20 ч. 38 мин.
 
 • 450 ден.
 • 650 ден.
Mесечна рата на детски курс по англиски, германски или француски јазик за основци - 33%
Центар за јазици„Angel Ves“-Н.Лисиче, до „Лазо Ангеловски“
Mесечна рата на детски курс по англиски, германски или француски ...
Уште 20 ч. 38 мин.
 
 • 800 ден.
 • 1200 ден.
Mесечен курс по англиски или германски јазик за средношколци во група - 25%
Центар за јазици„Angel Ves“-Н.Лисиче, до „Лазо Ангеловски“
Mесечен курс по англиски или германски јазик за средношколци во г...
Уште 20 ч. 38 мин.
 
 • 1200 ден.
 • 1600 ден.
Индивидуален час по англиски или германски јазик - 50%
Центар за јазици„Angel Ves“-Н.Лисиче, до „Лазо Ангеловски“
Индивидуален час по англиски или германски јазик
Уште 20 ч. 38 мин.
 
 • 250 ден.
 • 500 ден.
Месечна рата за деловен курс по англиски јазик - 52%
Центар за јазици„Angel Ves“-Н.Лисиче, до „Лазо Ангеловски“
Месечна рата за деловен курс по англиски јазик
Уште 20 ч. 38 мин.
 
 • 1200 ден.
 • 2500 ден.
Online курсеви по гитара - 95%
Oxford Language Institute
Online курсеви по гитара
Уште 3 дена и 20 ч.
 1 Купувач
 • од 558 ден.
Teofl или Ielts курсеви во времетрање од 6 или 12 месеци - 96%
Oxford Language Institute
Teofl или Ielts курсеви во времетрање од 6 или 12 месеци
Уште 3 дена и 23 ч.
 10 Купувачи
 • од 744 ден.
Online курс по англиски јазик со времетраење од 6 или 12 месеци  - 95%
Oxford Language Institute
Online курс по англиски јазик со времетраење од 6 или 12 месеци 
Уште 3 дена и 23 ч.
 7 Купувачи
 • од 744 ден.
Специјално моделирани часови за Вашите лични потреби - 60%
Едукативен центар Стар ДT - Нас. Центар
Специјално моделирани часови за Вашите лични потреби
Уште 3 дена и 20 ч.
 
 • 250 ден.
 • 620 ден.
1200 ден. на три часа валцер за младенци - 50%
Едукативен центар Стар ДT - Нас. Центар
1200 ден. на три часа валцер за младенци
Уште 3 дена и 20 ч.
 1 Купувач
 • 1200 ден.
 • 2400 ден.