Меѓународна акредитирана диплома за фитнес за тело, ум и душа.

Купи за 1854 ден. Купи како подарок
    • Симнато од 18540 ден.
    • Попуст 90%
    • Заштедуваш 16686 ден.
  • Преостанато време
  • Ваучерот може да се искористи:
    од  16.05.2024  до  31.07.2024 

Што добивате со овој курс

10 часа и 40 минути видеa

прирачник во pdf форма на англиски јазик

Пристап на мобилен, таблет или компјутер

Животен пристап

Акредитиран сертификат за завршување

Курсот е комплетно online.
Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара.

Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за фитнес за тело, ум и душа. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот.

По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилотinfoinstitutrs@gmail.com 

По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции  за активација на курсот. 

Што ќе научите со овој курс:

Ќе научите како да правите програми за тело, ум и душа

Ќе научите вежби боксување за фитнес со и без вреќа за почетници и напредни вежбачи

Ќе научите различни боксерски потези и техники, нивните варијации и комбинации и 2 целосни 45 минутни тренинзи со кореографија

Ќе научите и други потези вклучени во тренинзите

Ќе научите како да го вежбате умот

Ќе научите техники за нега на душата и како да вежбате

Ќе научите како да ги комбинирате вежбите за телото и умот

Исто така, ќе научите како да направите сопствена програма за телото, умот и душата ако сакате да подучувате други.

Ќе научите како да комбинирате и како да направите сопствени кореографски тренинзи на музика со Вашите омилени вежби + вежби за умот

Ќе научите како да мотивирате секого  да вежба повеќе

Ќе научите нов и забавен начин на вежбање.

Сето ова можете да го научите од удобноста на Вашиот дом

За кого е наменет овој курс:

Овој курс е за оние кои сакаат да бидат најдобрата верзија од себе физички, ментално и духовно.

Овој курс е за оние кои сакаат да го подобрат физичкото и менталното здравје.

Овој курс е за оние кои сакаат затегнување и обликување на целото тело.

Овој курс е за оние кои сакаат развој на духовно здравје.

Овој курс е за оние кои сакаат да го исчистат нивното тело, ум и душа.

Овој курс е за оние кои сакаат подобар физички изглед.

Овој курс е за оние кои сакаат зголемена енергија.

Овој курс е за оние кои сакаат интензивно согорување на калории.

 

Овој курс е за оние кои сакаат ослободување од стресот.

Овој курс е за оние кои сакаат поголема самодоверба.

Овој курс е за оние кои сакаат мотивација.

Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на вежбање.

Овој курс е за оној кој сака да додаде програма во секојдневната рутина и да стане негов животен стил на вежбање.

Секој кој сака да се мотивира себеси и другите и да вежба повеќе.

Секој кој сака да стане мајстор во дизајнирање на неговата или на други програма за фитнес за тело, ум и душа.

 

Барања и услови

Не е потребно претходно искуство.

Страст за вежбање.

 

Опис на курсот

Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции.

Курсот е на англиски јазик.

Овој курс се состои од 6 модули:

 

МОДУЛ 1 ВОВЕД ВО 21 ДНЕВНА ПРОГРАМА ФИТНЕС ЗА ТЕЛО УМ И ДУША

Придобивките од оваа програма

Како работи оваа програма

Совети за успех

МОДУЛ 2 УЛОГАТА НА ХРАНАТА И НАЧИНОТ НА ЈАДЕЊЕ

МОДУЛ 3 ВЕЖБИ ЗА ТЕЛО

Тренинг 1

Комбо 1 вежбање на вреќа без музика

Комбо 1 вежбање на вреќа со музика

Комбо 1 вежбање без вреќа на музика

Комбо 2 вежбање на вреќа без музика

Комбо 2 вежбање на вреќа со музика

Комбо 2 вежбање без вреќа на музика

Комбо 3 вежбање на вреќа без музика

Комбо 3 вежбање на вреќа со музика

Комбо 3 вежбање без вреќа на музика

Комбо 4 вежбање на вреќа без музика

Комбо 4 вежбање на вреќа со музика

Комбо 4 вежбање без вреќа на музика

Комбо 5 вежбање на вреќа без музика

Комбо 5 вежбање на вреќа со музика

Комбо 5 вежбање без вреќа на музика

Комбо 6 вежбање на вреќа без музика

Комбо 6 вежбање на вреќа со музика

Комбо 6 вежбање без вреќа на музика

Комбо 7 вежбање на вреќа без музика

Комбо 7 вежбање на вреќа со музика

Комбо 7 вежбање без вреќа на музика

Тренинг 2

Комбо 1 вежбање на вреќа без музика

Комбо 1 вежбање на вреќа со музика

Комбо 1 вежбање без вреќа на музика

Комбо 2 вежбање на вреќа без музика

Комбо 2 вежбање на вреќа со музика

Комбо 2 вежбање без вреќа на музика

Комбо 3 вежбање на вреќа без музика

Комбо 3 вежбање на вреќа со музика

Комбо 3 вежбање без вреќа на музика

Комбо 4 вежбање на вреќа без музика

Комбо 4 вежбање на вреќа со музика

Комбо 4 вежбање без вреќа на музика

Комбо 5 вежбање на вреќа без музика

Комбо 5 вежбање на вреќа со музика

Комбо 5 вежбање без вреќа на музика

Комбо 6 вежбање на вреќа без музика

Комбо 6 вежбање на вреќа со музика

Комбо 6 вежбање без вреќа на музика

Комбо 7 вежбање на вреќа без музика

Комбо 7 вежбање на вреќа со музика

Комбо 7 вежбање без вреќа на музика

МОДУЛ 4 ВИЗУАЛИЗАЦИЈА

Како да се визуелизира

Совети за подобри резултати

Визуелизација како техника за нега на духот

МОДУЛ 5 ВЕЖБИ ЗА УМ-ВИЗУАЛИЗАЦИЈА

Вежба 1 за ум

Вежба 2 за ум

Вежба 3 за ум

Вежба 4 за ум

Вежба 5 за ум

 

МОДУЛ 6 21 ДНЕВНА ПРОГРАМА ФИТНЕС ЗА ТЕЛО, УМ И ДУША

Комбо 1 тренинг 1вежбање на музика + Вежба 1за умот 5-10 минути

Комбо 1+ Комбо 2 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 2 за умот 5-10 минути

Комбо 1+ Комбо 2 + Комбо 3 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 3 за умот 3 5-10 минути

Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 4 за умот 4 5-10 минути

Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 5 за умот 5-10 минути

Рутина Комбо 1+ Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5-вежба  5-10 минути

Рутина Комбо 1+ Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5-вежба  5-10 минути

Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 + Комбо 6 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 1 за умот 5-10 минути

Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 + Комбо 6 + Комбо 7 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 2 за умот 5-10 минути ( Целосен тренинг 1 за цело тело)

Комбо 1 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 1 за умот 5-10 минути

Комбо 1+ Комбо 2 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 2 за умот 5-10 минути

Комбо 1+ Комбо 2 + Комбо 3 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 3 за умот 5-10 минути

Рутина Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5-вежба 5-10 минути

Рутина Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5-вежба 5-10 минути

Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 4 за умот 5-10 минути

Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 5 за умот минути

Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 + Комбо 6 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 1 за умот

Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 + Комбо 6 + Комбо 7 тренинг 2 вежбање со музика + Вежба 2 за умот 5-10 минути (Целосен тренинг 2 за цело тело 2)

Рутина тренинг за цело тело 2 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5 вежба 5-10 минути

Рутина тренинг за цело тело 2 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5 вежба 5-10 минути

Видео за загревање и истегнување

Како да ја користите програмата по 21 ден

 

Завршен испит- На крајот има испит. Испитот вклучува снимање на 2x 30 секундни видеа и тоа:

1. 30 секундно видео како демонстрирате 3 вежби по избор на студентите кои сте ги научиле и

2. 30 секундно видео како демонстрирате  умствена вежба од страна на студентите.

Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат).

По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат  по цена од 1.545 денари или 25 евра испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра по избор на студентите.


УЛ.ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7 1000 СКОПЈЕ

КОН.ТЕЛ.078 821 822

Е-МАИЛ-  infoinstitutrs@gmail.com

https://institutrs.onlineweb.shop/Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова

беше незамисливо пред неколку години.

Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа

целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната

технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во

светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален

развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на

ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени

кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат

професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања

на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време

ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат

квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и

да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат

дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа.

Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не

можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени

вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие

се исто така по многу прифатлива цена.

Може да ве интересираат и следниве понуди:

Спирулина - 15%
Kupinapopust.mk
Спирулина
Уште 3 дена
 
Ашваганда спорт +  - 16%
Kupinapopust.mk
Ашваганда спорт + 
Уште 2 дена и 23 ч.
 
Водно тура со АТВ мотори  - 20%
ATV Adventour - Скопје
Водно тура со АТВ мотори 
Уште 3 дена
 
60-минутна микс масажа (стручна медицинска, спортска или релакс) - 33%
Салон за масажа „Серџо“
60-минутна микс масажа (стручна медицинска, спортска или релакс)
Уште 3 дена
 13 Купувачи
Курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месеци - 70%
Винер - Едукација сметководство и консалтинг
Курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месец...
Уште 3 дена
 
Мадеро масажа во времетраење од 50 минути. - 34%
МАГИЧНИ РАЦЕ ДООЕЛ Скопје
Мадеро масажа во времетраење од 50 минути.
Уште 3 дена
 2 Купувачи
Летна Програма – Едукативно забавни работилници (х8 работилници) ЈУНИ И ЈУЛИ  - 40%
Едукативен центар „Миа Марија“
Летна Програма – Едукативно забавни работилници (х8 работилници) ...
Уште 3 дена
 3 Купувачи
Славење на родендени (ЈУНИ, ЈУЛИ) во најбараните денови САБОТА и НЕДЕЛА во Едукативен центар „Миа Марија“ - 40%
Едукативен центар „Миа Марија“
Славење на родендени (ЈУНИ, ЈУЛИ) во најбараните денови САБОТА и ...
Уште 3 дена
 1 Купувач
Ласерски третман на габични инфекции на нокти во специјалистичката ординација по дерматовенерологија и естетска медицина 'Skin Solution' - 44%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Ласерски третман на габични инфекции на нокти во специјалистичкат...
Уште 3 дена
 6 Купувачи
Оксигенски третман на лице за здрав изглед на вашата кожа во специјалистичката ординација по дерматовенерологија и естетска медицина 'Skin Solution' - 70%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Оксигенски третман на лице за здрав изглед на вашата кожа во спец...
Уште 3 дена
 27 Купувачи
1 пробен ЕМС тренинг  - 30%
EMS 20 MIN
1 пробен ЕМС тренинг 
Уште 3 дена
 
Летен предизвик 21 дневна програма за слабеење - 98%
ИНСТИТУТ РС
Летен предизвик 21 дневна програма за слабеење
Уште 3 дена
 7 Купувачи