Авто услуги

Хемиско чистење на седишта и тапацир на врати - 50%
Хемиско чистење на автомобили „L-Ninjo“ - Ченто
Хемиско чистење на седишта и тапацир на врати
Уште 6 дена и 21 ч.
 1 Купувач
Попуст на летни гуми или бандажи од познати брендови за Вашиот автомобил! 
Продажни центри за гуми и бандажи „Мултибренд“
Попуст на летни гуми или бандажи од познати брендови за Вашиот ав...
Уште 6 дена и 21 ч.
 16 Купувачи
Летни гуми Sava 195/65 R15 91T PERFECTA - 30%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Летни гуми Sava 195/65 R15 91T PERFECTA
Уште 6 дена и 21 ч.
 
Летни гуми Sava 205/55 R16 91V INTENSA HP - 30%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Летни гуми Sava 205/55 R16 91V INTENSA HP
Уште 6 дена и 21 ч.
 
Стандардна халогена сијалица - модел Osram H4 или H7 - 23%
УНИМЕРК ДООЕЛ, Скопје
Стандардна халогена сијалица - модел Osram H4 или H7
Уште 6 дена и 21 ч.
 3 Купувачи
Моќен конвертор за во автомобил од 12V и 24V на 220V + USB приклучок - 55%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Моќен конвертор за во автомобил од 12V и 24V на 220V + USB приклу...
Уште 6 дена и 21 ч.
 13 Купувачи
Прочистувач на воздух - Озонер за во автомобил - 50%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Прочистувач на воздух - Озонер за во автомобил
Уште 6 дена и 21 ч.
 1 Купувач
Држач за очила за во автомобил - 76%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Држач за очила за во автомобил
Уште 6 дена и 21 ч.
 9 Купувачи
Мултифункционален држач за автоседиште - 62%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Мултифункционален држач за автоседиште
Уште 6 дена и 21 ч.
 
Закачалка за во автомобил - 62%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Закачалка за во автомобил
Уште 6 дена и 21 ч.
 2 Купувачи
Брзо и ефикасно полирање на фарови - 55%
„Бел Лотос“ - Скопје, во близина на Олимпико
Брзо и ефикасно полирање на фарови
Уште 6 дена и 21 ч.
 21 Купувачи
Хемиско чистење на предни или задни седишта на Вашиот автомобил - 50%
„Бел Лотос“ - Скопје, во близина на Олимпико
Хемиско чистење на предни или задни седишта на Вашиот автомобил
Уште 6 дена и 21 ч.
 8 Купувачи
Хемиско чистење на седишта и тапацир на врати на Вашиот автомобил - 50%
„Бел Лотос“ - Скопје, во близина на Олимпико
Хемиско чистење на седишта и тапацир на врати на Вашиот автомобил
Уште 6 дена и 21 ч.
 21 Купувачи
Пумпа за автомобил - компресор TONS FORM / Шифра 008515 - 39%
Неткон системи
Пумпа за автомобил - компресор TONS FORM / Шифра 008515
Уште 6 дена и 21 ч.
 2 Купувачи
Промена на масло и филтер + Гратис филтер - 72%
Европа Гуми - Кисела Вода
Промена на масло и филтер + Гратис филтер
Уште 6 дена и 5 ч.
 7 Купувачи
 Xenon сијалички H4 6000K (2ком) High/Low Bi Xenon - 17%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
 Xenon сијалички H4 6000K (2ком) High/Low Bi Xenon
Уште 6 дена и 5 ч.