Производи

Пица пекач CSS 5109B со 1 година гаранција - 10%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Пица пекач CSS 5109B со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 2190 ден.
 • 2430 ден.
Гурманско крчко 8 во 1 CSS 5235B со 1 година гаранција - 11%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Гурманско крчко 8 во 1 CSS 5235B со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 6500 ден.
 • 7290 ден.
Апарат за детски фигури CSS 5303A со 1 година гаранција - 11%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Апарат за детски фигури CSS 5303A со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 1590 ден.
 • 1790 ден.
Моп чистач на пареа CSS 4100C со 1 година гаранција - 11%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Моп чистач на пареа CSS 4100C со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 4290 ден.
 • 4821 ден.
Циклонска правосмукалка CSS 4105B со 1 година гаранција - 10%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Циклонска правосмукалка CSS 4105B со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 4060 ден.
 • 4511 ден.
Соковник мултипрактик 4 во 1 CSS 5425B со 1 година гаранција - 11%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Соковник мултипрактик 4 во 1 CSS 5425B со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 4990 ден.
 • 5599 ден.
Електричен бокал за вода CSS 5351A со 1 година гаранција - 10%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Електричен бокал за вода CSS 5351A со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 1120 ден.
 • 1245 ден.
Половен лаптоп марка Dell Inspiron 6400 во одлична состојба
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Половен лаптоп марка Dell Inspiron 6400 во одлична состојба
Уште 5 дена и 10 ч.
 
 • 7500 ден.
Прекрасен мал лаптоп (10 inch.) -  Acer Aspire One D255E
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Прекрасен мал лаптоп (10 inch.) -  Acer Aspire One D255E
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 5000 ден.
Персонализирана чаша печатена по Ваша желбa - 52%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Персонализирана чаша печатена по Ваша желбa
Уште 11 дена и 14 ч.
 7 Купувачи
 • 120 ден.
 • 250 ден.
Магична персонализирана чаша печатена по Ваш избор - 47%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Магична персонализирана чаша печатена по Ваш избор
Уште 11 дена и 14 ч.
 
 • 290 ден.
 • 550 ден.
Детска играчка, музичка вртелешка со прожектор - 21%
Продавница за играчки „Бубамара“ - Скопје
Детска играчка, музичка вртелешка со прожектор
Уште 5 дена и 10 ч.
 
 • 1270 ден.
 • 1600 ден.
Пав Патрол забавен парк + Музичко дрво - 25%
Продавница за играчки „Бубамара“ - Скопје
Пав Патрол забавен парк + Музичко дрво
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 790 ден.
 • 1050 ден.
Пепа прасе забавен парк + музичко дрво - 29%
Продавница за играчки „Бубамара“ - Скопје
Пепа прасе забавен парк + музичко дрво
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 700 ден.
 • 990 ден.
Тротинет 3 во 1 - 25%
Продавница за играчки „Бубамара“ - Скопје
Тротинет 3 во 1
Уште 5 дена и 11 ч.
 3/4 Купувачи
 • 1650 ден.
 • 2200 ден.
Nutri Mix CSS-5412B со 1 година гаранција - 10%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Nutri Mix CSS-5412B со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 5 Купувачи
 • 2140 ден.
 • 2369 ден.
Nutri Mix Set CSS-5412C со 1 година гаранција - 10%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Nutri Mix Set CSS-5412C со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 14 Купувачи
 • 2780 ден.
 • 3090 ден.
Nutri Pro Mix CSS-5413 со 1 година гаранција - 10%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Nutri Pro Mix CSS-5413 со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 2 Купувачи
 • 3990 ден.
 • 4450 ден.
Wireless полнач за мобилен телефон кој подржува безжично полнење - 52%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Wireless полнач за мобилен телефон кој подржува безжично полнење
Уште 4 дена и 14 ч.
 1 Купувач
 • 480 ден.
 • 1000 ден.
Држач X6 за лаптоп или таблет со систем за ладење - 49%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Држач X6 за лаптоп или таблет со систем за ладење
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 380 ден.
 • 750 ден.
Детски прекривач (Bart Simpson) - 35%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Детски прекривач (Bart Simpson)
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 520 ден.
 • 800 ден.
Единечен или дупли еднобоен прекривач со боја по избор - 24%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Единечен или дупли еднобоен прекривач со боја по избор
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • од 720 ден.
Единечен или дупли фротирен двобоен прекривач со боја по избор - 24%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Единечен или дупли фротирен двобоен прекривач со боја по избор
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • од 1030 ден.
Фротирен чаршав со димензии и боја по избор + навлаки за перници - 16%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Фротирен чаршав со димензии и боја по избор + навлаки за перници
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • од 480 ден.
Единечен или дупли јоги чаршаф со ластик од трико во боја по избор - 30%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Единечен или дупли јоги чаршаф со ластик од трико во боја по избо...
Уште 4 дена и 14 ч.
 1 Купувач
 • од 230 ден.
„Black Mask“ - маска за отстранување на црнките од кожата - 44%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
„Black Mask“ - маска за отстранување на црнките од кожата
Уште 1 ден и 8 ч.
 21 Купувачи
 • 390 ден.
 • 700 ден.
GPS навигација со инсталирана мапа на цела Европа - 23%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
GPS навигација со инсталирана мапа на цела Европа
Уште 4 дена и 14 ч.
 
 • 2700 ден.
 • 3500 ден.