Сите понуди

1 ЦАЦИ третман + лифтин на лице - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
1 ЦАЦИ третман + лифтин на лице
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Класичен третман на лице - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Класичен третман на лице
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Шатирање на било која должина на коса во една или две нијанси + фенирање - 55%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Шатирање на било која должина на коса во една или две нијанси + ф...
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Медицинска масажа на грб во времетраење од 20 мин. - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Медицинска масажа на грб во времетраење од 20 мин.
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Гел лак во боја по Ваш избор на раце или нозе - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Гел лак во боја по Ваш избор на раце или нозе
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Депилација на цели нозе, раце, интима и надусници по Ваш избор: топла или ладна со путер од Depileve  - 56%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Депилација на цели нозе, раце, интима и надусници по Ваш избор: т...
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Фарбање со Ваша боја + фенирање - 52%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Фарбање со Ваша боја + фенирање
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Локни со преса - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Локни со преса
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Професионална шминка + право фенирање - 57%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Професионална шминка + право фенирање
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Професионална шминка + фризура - 63%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Професионална шминка + фризура
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Dr. Silver - апарат за сребрена вода 
“Green Master“ Македонија
Dr. Silver - апарат за сребрена вода 
Уште 2 дена и 11 ч.
 
30 капсули за активни зглобови
“Green Master“ Македонија
30 капсули за активни зглобови
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Пумпа за точење вода или сок - 70%
NikMit
Пумпа за точење вода или сок
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Организер за лекови Pill Pro - 69%
NikMit
Организер за лекови Pill Pro
Уште 2 дена и 11 ч.
 
Nicer Dicer Plus сецко - 61%
NikMit
Nicer Dicer Plus сецко
Уште 2 дена и 11 ч.
 1 Купувач
Хеланки - Hot Shaper - 60%
NikMit
Хеланки - Hot Shaper
Уште 2 дена и 11 ч.
 3 Купувачи
Универзален појас за слабеење - Hot Shaper - 72%
NikMit
Универзален појас за слабеење - Hot Shaper
Уште 2 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
Water Zoom - воден спреј како додаток за црево  - 68%
NikMit
Water Zoom - воден спреј како додаток за црево 
Уште 2 дена и 11 ч.
 1 Купувач
Електрична четка за заби - 60%
NikMit
Електрична четка за заби
Уште 2 дена и 11 ч.