Патувања

Ноќевање со појадок и вечера + СПА (март) - 47%
Хотел “Royal Bansko Aparthotel“
Ноќевање со појадок и вечера + СПА (март)
Уште 2 дена и 8 ч.
 
 • 140 ден.
 • 2000 ден.
Ноќевање со појадок и вечера за 1 лице во сместување по избор (март) - 46%
Хотел „Елица“ - Банско
Ноќевање со појадок и вечера за 1 лице во сместување по избор (ма...
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • од 120 ден.
Ноќевање со појадок или појадок и вечера + лукс СПА центар (март) - 46%
Хотел „Terra Complex 4*“, Банско
Ноќевање со појадок или појадок и вечера + лукс СПА центар (март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 1240 ден.
Ноќевање во луксузно уредени студиа/апартмани (март) - 50%
Хотел „Royal Plaza 3*“ - Боровец
Ноќевање во луксузно уредени студиа/апартмани (март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 99 ден.
Посета на Будва, Св. Василије Острошки и Подгорица + превоз - 27%
T.A. Идеал Превоз
Посета на Будва, Св. Василије Острошки и Подгорица + превоз
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • 1600 ден.
 • 2200 ден.
Екскурзија во сабота (25.03) - Рилски манастир, Благоевград и Метро
Туристичка агенција „MT TRAVEL“
Екскурзија во сабота (25.03) - Рилски манастир, Благоевград и Мет...
Уште 1 ден и 15 ч.
 
 • 1000 ден.
Ноќевање за 2 лица со појадок и вечера + СПА (Фев/Април) - 52%
Хотел „All Seasons Club 4* “ Банско
Ноќевање за 2 лица со појадок и вечера + СПА (Фев/Април)
Уште 11 дена и 15 ч.
 4 Купувачи
 • 390 ден.
 • 5456 ден.
Велигден во Банско! HB ноќевање и СПА - 36%
Хотел „St. George ski & spa luxury resort“ Банско
Велигден во Банско! HB ноќевање и СПА
Уште 4 дена и 15 ч.
 6 Купувачи
 • 279 ден.
 • 2900 ден.
Ноќевање, All Inclusive + СПА за денови по избор (март) - 43%
„Seven Seasons Hotel&Spa“ - с. Бања, Банско
Ноќевање, All Inclusive + СПА за денови по избор (март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 12 Купувачи
 • од 186 ден.
Ноќевање со појадок и вечера + СПА за денови по избор (март) - 48%
„Seven Seasons Hotel&Spa“ - с. Бања, Банско
Ноќевање со појадок и вечера + СПА за денови по избор (март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 150 ден.
Викенд за 8-ми март во Банско во хотел Orphey 4* (03 - 05.03.2017) - 48%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Викенд за 8-ми март во Банско во хотел Orphey 4* (03 - 05.03.2017...
Уште 1 ден и 15 ч.
 
 • 3000 ден.
 • 5750 ден.
4 дена во Банско во хотел Orphey 4* (28.02 - 03.03.2017) - 51%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
4 дена во Банско во хотел Orphey 4* (28.02 - 03.03.2017)
Уште 1 ден и 15 ч.
 
 • 3100 ден.
 • 6300 ден.
Ноќевање со појадок + СПА за денови по избор (март) - 52%
„Seven Seasons Hotel&Spa“ - с. Бања, Банско
Ноќевање со појадок + СПА за денови по избор (март)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 111 ден.
Викенд за 8-ми март во Банско во Emerald Hotel & Spa (10 - 12.03.2017) - 48%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Викенд за 8-ми март во Банско во Emerald Hotel & Spa (10 - 12...
Уште 1 ден и 15 ч.
 
 • 3000 ден.
 • 5750 ден.
Ноќевање со појадок во двокреветна соба за денови по избор - 40%
Хотел „Panorama“ SPA & Wellness Сандански
Ноќевање со појадок во двокреветна соба за денови по избор
Уште 4 дена и 15 ч.
 
 • од 85 ден.
Ноќевање на база HB во двокреветна соба за денови по избор - 40%
Хотел „Panorama“ SPA & Wellness Сандански
Ноќевање на база HB во двокреветна соба за денови по избор
Уште 4 дена и 15 ч.
 
 • од 100 ден.
 Ноќевање за едно лице во автентични апартмани + вкусен појадок  - 25%
Ресторан - Вила „Осоговска Куќа“ - Пониква
 Ноќевање за едно лице во автентични апартмани + вкусен појадок 
Уште 3 дена и 8 ч.
 12 Купувачи
 • 50 ден.
 • 800 ден.
Прага, Виена и Дрезден! 6 дена/3 ноќевања + вкл. превоз - 50%
T.A. Идеал Превоз
Прага, Виена и Дрезден! 6 дена/3 ноќевања + вкл. превоз
Уште 3 дена и 8 ч.
 4 Купувачи
 • 5999 ден.
 • 11998 ден.
Ноќевање во луксузно уредени апартмани (февруари/март) - 50%
Апартмани „Ceder Lodge“, Банско
Ноќевање во луксузно уредени апартмани (февруари/март)
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 300 ден.
 • 5580 ден.
Еднодневна посета на ЛУТРАКИ и ВОДЕН на 05.03 - 24%
Туристичка агенција „MT TRAVEL“
Еднодневна посета на ЛУТРАКИ и ВОДЕН на 05.03
Уште 5 дена и 10 ч.
 22 Купувачи
 • 990 ден.
 • 1300 ден.
8-ми март во Венеција и Верона! 5 дена/2 ноќевања + вкл. превоз - 50%
T.A. Идеал Превоз
8-ми март во Венеција и Верона! 5 дена/2 ноќевања + вкл. превоз
Уште 3 дена и 8 ч.
 4 Купувачи
 • 5999 ден.
 • 11998 ден.
8-ми март во Прага и Виена! 5 дена/2 ноќевања со вклучен превоз - 50%
T.A. Идеал Превоз
8-ми март во Прага и Виена! 5 дена/2 ноќевања со вклучен превоз
Уште 3 дена и 8 ч.
 2 Купувачи
 • 5999 ден.
 • 11998 ден.
Ноќевање за 1 лице на база FB + СПA (Фев/Март) - 48%
Хотел „Redenka Holiday Club“ Банско
Ноќевање за 1 лице на база FB + СПA (Фев/Март)
Уште 4 дена и 15 ч.
 12 Купувачи
 • 173 ден.
 • 3348 ден.
Ноќевање, All Inclusive + СПА центар (февруари, март април) - 50%
Хотел “Maria Antoaneta Residence 3*“ Банско
Ноќевање, All Inclusive + СПА центар (февруари, март април)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 186 ден.
Ноќевање со појадок и вечера + СПА центар (февруари, март април) - 45%
Хотел “Maria Antoaneta Residence 3*“ Банско
Ноќевање со појадок и вечера + СПА центар (февруари, март април)
Уште 3 дена и 8 ч.
 
 • од 155 ден.
Ноќевање за 1 лице на база HB во луксузна соба + СПА - 19%
Хотел „St. George ski & spa luxury resort“ Банско
Ноќевање за 1 лице на база HB во луксузна соба + СПА
Уште 4 дена и 15 ч.
 14 Купувачи
 • 230 ден.
 • 1922 ден.
Ноќевање со појадок и вечера
Хотелски комплекс "Климетица 1 и 2" - Охрид
Ноќевање со појадок и вечера
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 150 ден.