Како да заштедите повеќе со „kupinapopust“ поените?

Појаснување:

1 поен = 1 ден.

Поените собрани на “kupinapopust“ се всушност ваш кредит со коишто можете да го зголемите вашиот попуст, па дури и да добиете целосно бесплатен ваучер.

Како?

При скоро секое купување добивате поeни кои ги одредуваме Ние во зависност од понудата.

Внесете го датумот на Вашиот следен роденден во “Корисничкиот профил“ и ние ќе ви подариме 50 поени (50 ден.) на тој ден.

Сликајте се при искористување на понудата и Ние ќе ви подариме 50 поени (50 ден.) кредит. Сликите испраќајте ги на e-mail: contact@kupinapopust.mk  Потребен ни е ваш коментар за тоа која понуда ја опишува сликата, за да можеме да ја објавиме на нашиот facebook ѕид. Фотографијата треба да го прикажува корисникот како ја искористува понудата. Општи фотографии се неприфатливи.

Услови:

Добиените поени важат 2 месеци од денот од кога се освоени и доколку не ги искористите ви пропаѓаат. Не го дозволувајте тоа. Логирајте се во вашиот Кориснички профил и искористете ги за некоја од актуелните понуди. На тој начин добивате уште поголем попуст, па дури и комплетно бесплатен ваучер. 

Добиените поени можете да ги искористите само при купување на понуди во вредност од 150 ден. или повеќе. Доколку вредноста на понудата е на пример 90 ден. треба да купите 2 ваучера.

Добиените поени неможе да се заменат за пари, а може да се искористат исклучиво само за понудите објавени на www.kupinapopust.mk

Poeni