Курсеви

Курс за Weight loss program specialist 
ИНСТИТУТ РС
Курс за Weight loss program specialist 
Уште 4 дена и 12 ч.
 2 Купувачи
Меѓународна диплома за видео монтажа со Premier Pro - 90%
ИНСТИТУТ РС
Меѓународна диплома за видео монтажа со Premier Pro
Уште 4 дена и 12 ч.
 2 Купувачи
Сертифициран онлајн курс за BODYCOMBAT - 90%
ИНСТИТУТ РС
Сертифициран онлајн курс за BODYCOMBAT
Уште 4 дена и 12 ч.
 1 Купувач
Курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месеци - 56%
Винер - Едукација сметководство и консалтинг
Курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месец...
Уште 4 дена и 12 ч.
 
Курс за професионална шминка во времетраење од 4 дена  - 16%
Центар за едукации „АКТ“
Курс за професионална шминка во времетраење од 4 дена 
Уште 4 дена и 12 ч.
 
Курс за фризери во времетраење од 30 дена - 11%
Центар за едукации „АКТ“
Курс за фризери во времетраење од 30 дена
Уште 4 дена и 12 ч.
 
Обука за шишање во времетраење од 10 дена - 21%
Центар за едукации „АКТ“
Обука за шишање во времетраење од 10 дена
Уште 4 дена и 12 ч.
 
Online курс за Photography Masterclass - 98%
StudyPlex
Online курс за Photography Masterclass
Уште 4 дена и 12 ч.
 1 Купувач
Online курс за Addiction Counselling and Psychology - 98%
StudyPlex
Online курс за Addiction Counselling and Psychology
Уште 4 дена и 12 ч.
 
Online курс за Weight Loss and Metabolism Training - 98%
StudyPlex
Online курс за Weight Loss and Metabolism Training
Уште 4 дена и 12 ч.
 
Online курс за WordPress Web Design Complete Training - 98%
StudyPlex
Online курс за WordPress Web Design Complete Training
Уште 4 дена и 12 ч.
 9 Купувачи
Online курс за Massage Therapy - 98%
StudyPlex
Online курс за Massage Therapy
Уште 4 дена и 12 ч.
 1 Купувач
Online курс за Paediatric First Aid - 98%
StudyPlex
Online курс за Paediatric First Aid
Уште 4 дена и 12 ч.
 
Online курс за Yoga Training Advanced Diploma - 98%
StudyPlex
Online курс за Yoga Training Advanced Diploma
Уште 4 дена и 12 ч.
 1 Купувач
Online курс за Fitness Trainer  - 98%
StudyPlex
Online курс за Fitness Trainer 
Уште 4 дена и 12 ч.
 1 Купувач
Online курс за TEFL (TESOL) - 98%
StudyPlex
Online курс за TEFL (TESOL)
Уште 4 дена и 12 ч.
 1 Купувач
Online курс за Social Media Marketing - 98%
StudyPlex
Online курс за Social Media Marketing
Уште 4 дена и 12 ч.
 13 Купувачи
Online курс за Diet and Nutrution Masterclass - 98%
StudyPlex
Online курс за Diet and Nutrution Masterclass
Уште 4 дена и 12 ч.
 2 Купувачи
Online курс за мастерклас на Microsoft Excel CPD - 94%
Knowledge DOOR
Online курс за мастерклас на Microsoft Excel CPD
Уште 4 дена и 12 ч.
 3 Купувачи