90% или 1.545 ден. за Меѓународна диплома за видео монтажа со Premier Pro

Со купување на овој ваучер добивате 32 "kupinapopust" поени.

Купи за 1545 ден. Купи како подарок
  • Симнато од 15450 ден.
  • Попуст 90%
  • Заштедуваш 13905 ден.
 • Преостанато време
 • 1 Купувач
 • Ваучерот може да се искористи:
  од  25.03.2024  до  30.04.2024 

Што добивате со овој курс

2,5 часа видеa

прирачник во pdf форма на англиски и македонски јазик

Пристап на мобилен, таблет или компјутер

Животен пристап

Акредитиран сертификат за завршување

Курсот е комплетно online.
Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара.

Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за видео едитирање (монтажа) со програмот Premiere pro. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот.

По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот- infoinstitutrs@gmail.com .

По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции  за активација на курсот. 


Што ќе научите со овој курс:

Ќе научите како да започнете проект

Ќе научите како да импортирате видеа

Ќе научите видео едитирање(монтажа)

Ќе научите како да импортирате аудио

Ќе научите аудио едитирање(монтажа)

Ќе научите како да импортирате фотографии

Ќе научите како да додавате фотографии

Ќе научите како да додавате текст

Ќе научите како да додавате видео и аудио транзиции

Ќе научите како да додавате видео транзиции на текст

Ќе научите како да додавате видео транзиции на видеа

Ќе научите како да додавате аудио транзиции на аудио

Ќе научите како да го завршите проектот

Ќе научите како да експортирате видеа

Ќе научите како да правите 30 секунди видеа- спотови за компаниите доколку сакате да заработите.

Ќе научите како да направите свои маркетинг видеа од 30 секунди за социјалните мрежи (facebook, instagram,youtube)

Сето ова можете да го научите од удобноста на Вашиот дом.

За кого е наменет овој курс:

Овој курс е за оние кои сакаат да научат видео и аудио монтажа

Овој курс е за оние кои сакаат да прават промотивни видеа-спотови за компании и да заработат од тоа

Овој курс е за оние кои сакаат да се рекламираат себеси или својата компанија на социјалните мрежи (Инстаграм, Фејсбук, Јутјуб)

Овој курс е за оние кои сакаат да ги мотивираат и подучуваат другите.

 Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на видео и аудио монтажа

Секој кој сака да стане мајстор во дизајнирањето на нивните или други промотивни видеа-спотови.

 

Барања и услови

Не е потребно претходно искуство.

Страст за видео монтажа

 

Опис на курсот

Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции.

Курсот е на англиски јазик, а има и прирачник на македонски јазик во кој се состои целиот курс, објаснет на македонски јазик.

Овој курс се состои од 5 модули:

 

Модул 1 Започнување на проект - маркетинг видео спот за компанија

Како да започнете проект

Како да импортирате видеа

Едитирање монтажа на видео

Како да импортирате аудио

Едитирање монтажа на аудио

Импортирање на фотографии

Како да додадете фотографија

Како да додадете текст

Модул 2 Како да додадете видео и аудио транзиции

Додавање видео транзиции на текст

Додавање видео транзиции на видеа

Додавање аудио транзиции на аудио

Модул 3 Завршување на проектот

Експортирање на видео и конечен резултат

Модул 4 Видео за учење

Модул 5 Завршен испит

Ресурси

Видео содржина

Аудио содржина

Фото содржина

На крајот има завршен испит. Испитот вклучува 30 секунди снимено видео-спот од дадените ресурси. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат).

По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат  по цена од 1.545 денари или 25 евра испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра по избор на студентите.


УЛ.ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7 1000 СКОПЈЕ

КОН.ТЕЛ.078 821 822

Е-МАИЛ-  infoinstitutrs@gmail.com

https://institutrs.onlineweb.shop/Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова

беше незамисливо пред неколку години.

Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа

целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната

технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во

светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален

развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на

ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени

кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат

професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања

на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време

ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат

квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и

да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат

дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа.

Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не

можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени

вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие

се исто така по многу прифатлива цена.

Може да ве интересираат и следниве понуди:

Медицински третман на лице - 70%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Медицински третман на лице
Уште 1 ден и 15 ч.
 1 Купувач
Дермаролер третман на лице - 70%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Дермаролер третман на лице
Уште 1 ден и 14 ч.
 1 Купувач
Дијамантска микродермоабразија со вапазом и маска  - 70%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Дијамантска микродермоабразија со вапазом и маска 
Уште 1 ден и 13 ч.
 2 Купувачи
Третман на лице од чист арган за ревитализација и хидратација на кожата во 'Skin Solution' - 73%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Третман на лице од чист арган за ревитализација и хидратација на ...
Уште 1 ден и 16 ч.
 
Колаген активатор третман на лице - 75%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Колаген активатор третман на лице
Уште 1 ден и 14 ч.
 4 Купувачи
Курс за Weight loss program specialist 
ИНСТИТУТ РС
Курс за Weight loss program specialist 
Уште 1 ден и 16 ч.
 1 Купувач
Тандем летање со параглајдер од Водно + снимање со GoPro камера од Параглајдинг Клуб Озон - 20%
Параглајдерски Клуб „ОЗОН“, Скопје
Тандем летање со параглајдер од Водно + снимање со GoPro камера о...
Уште 1 ден и 16 ч.
 1 Купувач
Масажа на лице + серум  - 25%
Ina Beauty
Масажа на лице + серум 
Уште 1 ден и 16 ч.
 
Спермограм - анализа на семена течност - 17%
ПЗУ „Индус Медика“
Спермограм - анализа на семена течност
Уште 1 ден и 16 ч.
 
Пункција и хистопатолошки наод на тироидна жлезда - 33%
ПЗУ „Индус Медика“
Пункција и хистопатолошки наод на тироидна жлезда
Уште 1 ден и 16 ч.
 
Ин боди - комплетна анализа + специјалистички преглед од интернист во Поликлиника Интермед Арт. - 15%
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
Ин боди - комплетна анализа + специјалистички преглед од интернис...
Уште 1 ден и 16 ч.