Купон + доплата

Курс за Weight loss program specialist 
ИНСТИТУТ РС
Курс за Weight loss program specialist 
Уште 4 дена и 10 ч.
 4 Купувачи
Рафтинг авантура на Тара + САФАРИ - Термин - 22.04 - 27.09.2024 год. - 37%
„Highlander“ - Кањон Дрина
Рафтинг авантура на Тара + САФАРИ - Термин - 22.04 - 27.09.2024 г...
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Рафтинг авантура на Тара - Термин - 22.04 - 27.09.2024 год. - 45%
„Highlander“ - Кањон Дрина
Рафтинг авантура на Тара - Термин - 22.04 - 27.09.2024 год.
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Хиџама-Вендузи Терапија во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Хиџама-Вендузи Терапија во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 1 Купувач
Вакум целулит третман во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Вакум целулит третман во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Освежувачки третман на лице во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Освежувачки третман на лице во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Третман на лице во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Третман на лице во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Фарбање и фенирање во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Фарбање и фенирање во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 2 Купувачи
Шишање и фенирање во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Шишање и фенирање во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 1 Купувач
Надградба на нокти на нозе во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Надградба на нокти на нозе во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Гел лак на нозе во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Гел лак на нозе во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 1 Купувач
Педикир со гел во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Педикир со гел во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 3 Купувачи
Наливни нокти во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Наливни нокти во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Гел лак на природни нокти во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Гел лак на природни нокти во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 3 Купувачи
Маникир со гел лак во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Маникир со гел лак во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 1 Купувач
Депилација на нозе и интима во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Депилација на нозе и интима во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 1 Купувач
Депилација на цело тело во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Депилација на цело тело во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистички преглед со дијагностика и лабораторија  - 59%
ПЗУ „Res Humana“ - Нас. Козле
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистич...
Уште 4 дена и 10 ч.
 809 Купувачи