Сите понуди


	Цела зима во Hotel „Four Leaf Clover“, Банско
- 60%
Цела зима во Hotel „Four Leaf Clover“, Банско
Уште 9 дена и 5 ч.
 121 Купувачи
 • 120 ден.
 • 3044 ден.

	Секоја сабота шопинг во Солун за само 600 ден.
- 40%
Секоја сабота шопинг во Солун за само 600 ден.
Уште 5 дена и 11 ч.
 61 Купувачи
 • 0 ден.
 • 1000 ден.

	Шишање, третман за регенерација на сува и оштетена коса и фенирање во најдоброто „Мое Студио Дадар“
- 61%
Шишање, третман за регенерација на сува и оштетена ко...
Уште 5 дена и 11 ч.
 49 Купувачи
 • 390 ден.
 • 1000 ден.

	1 ноќевање за 2 лица со појадок и вечера во Лукс студио + СПА услуги во хотел „All Seasons Club 4* “ Банско
- 49%
1 ноќевање за 2 лица со појадок и вечера во Лукс студ...
Уште 5 дена и 11 ч.
 38 Купувачи
 • 418 ден.
 • 5456 ден.

	Ноќевање на база HB + СПА услуги
- 41%
Ноќевање на база HB + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 24 Купувачи
 • 175 ден.
 • 1984 ден.

	Tопол напиток по ваш избор во Кафе Бар „Studio 54“ 
- 39%
Tопол напиток по ваш избор во Кафе Бар „Studio 54“ 
Уште 4 дена и 4 ч.
 24 Купувачи
 • 79 ден.
 • 130 ден.
Зеленчукова салата + лисната кифла + DETOX смути/Nescafé  - 54%
Зеленчукова салата + лисната кифла + DETOX смути/Nescaf...
Уште 4 дена и 4 ч.
 24 Купувачи
 • 120 ден.
 • 260 ден.

	1 ноќевањe за 1 лице на база HB + СПА услуги
- 33%
1 ноќевањe за 1 лице на база HB + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 22 Купувачи
 • 1240 ден.
 • 1860 ден.

	4 ноќевања на база HB + БОНУС 1 ноќевањe бесплатно со вклучен појадок + СПА услуги во Хотел „Iceberg“ Банско! 
- 47%
4 ноќевања на база HB + БОНУС 1 ноќевањe бесплатно со...
Уште 6 дена и 11 ч.
 22 Купувачи
 • 4960 ден.
 • 9300 ден.
Ноќевање за едно лице на база HB + СПА услуги - 30%
Ноќевање за едно лице на база HB + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 22 Купувачи
 • 240 ден.
 • 2280 ден.

	32 функционални операции и комјутерска дијагностика + 25% на сите авто делови во „Авто Куќа GMC“
- 90%
32 функционални операции и комјутерска дијагностика +...
Уште 5 дена и 11 ч.
 21 Купувачи
 • 99 ден.
 • 1000 ден.
Секоја сабота шопинг во Солун за само 690 ден. - 31%
Секоја сабота шопинг во Солун за само 690 ден.
Уште 5 дена и 11 ч.
 21 Купувачи
 • 0 ден.
 • 1000 ден.

	Ноќевање на база на HB + СПА услуги
- 33%
Ноќевање на база на HB + СПА услуги
Уште 5 дена и 11 ч.
 20 Купувачи
 • 123 ден.
 • 1850 ден.

	Миење со масажа и шампон за ревитализација, шишање и фенирање во Ателје „СЕРГЕЈ“
- 74%
Миење со масажа и шампон за ревитализација, шишање и ...
Уште 5 дена и 11 ч.
 20 Купувачи
 • 390 ден.
 • 1500 ден.

	Ехо на дојка + скрининг на регионални лимфни јазли
- 73%
Ехо на дојка + скрининг на регионални лимфни јазли
Уште 9 дена и 5 ч.
 20 Купувачи
 • 110 ден.
 • 2000 ден.
Ноќевање за 1 лице на база All inclusive light + СПА услуги во хотел „3 Mountains Boutique“ Разлог, Банско - 31%
Ноќевање за 1 лице на база All inclusive light + СПА ус...
Уште 5 дена и 11 ч.
 20 Купувачи
 • 309 ден.
 • 3000 ден.
РОДЕНДЕН ВО ПРИКАЗНА ЗА ФЕВРУАРИ за 1000 ден.
РОДЕНДЕН ВО ПРИКАЗНА ЗА ФЕВРУАРИ за 1000 ден.
Уште 1 ден и 11 ч.
 19 Купувачи
 • 0 ден.

	6 антицелулитни масажи, 6 LPG и 6 биолифтинг третмани од најдоброто „Мое Студио Дадар“
- 89%
6 антицелулитни масажи, 6 LPG и 6 биолифтинг третмани...
Уште 5 дена и 11 ч.
 18 Купувачи
 • 1490 ден.
 • 13000 ден.

	4 ноќевања за 1 лице во Лукс студио со појадок, вечера, чаша вино на вечерата + СПА услуги во хотел „All Seasons Club“ Банско
- 50%
4 ноќевања за 1 лице во Лукс студио со појадок, вечер...
Уште 5 дена и 11 ч.
 16 Купувачи
 • 835 ден.
 • 11130 ден.
Депилација на нозе со препони - 53%
Депилација на нозе со препони
Уште 9 дена и 5 ч.
 16 Купувачи
 • 350 ден.
 • 750 ден.
Фенирање во „HAIR VIP STUDIO II“ - ТЦ Бисер! - 75%
Фенирање во „HAIR VIP STUDIO II“ - ТЦ Бисер!
Уште 9 дена и 5 ч.
 13 Купувачи
 • 150 ден.
 • 600 ден.
Медицинска масажа на грб и врат во студио „АЛТЕРНАТИВА“ - 57%
Медицинска масажа на грб и врат во студио „АЛТЕРНАТИВА“
Уште 5 дена и 11 ч.
 13 Купувачи
 • 300 ден.
 • 700 ден.

	Ноќевање за 1 лице на база HB + СПА
- 22%
Ноќевање за 1 лице на база HB + СПА
Уште 5 дена и 11 ч.
 12 Купувачи
 • 260 ден.
 • 2232 ден.
1 ноќевање за 1 лице со вклучен појадок + СПА услуги
- 40%
1 ноќевање за 1 лице со вклучен појадок + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 12 Купувачи
 • 120 ден.
 • 1240 ден.

	Комплетен гинеколошки преглед
- 63%
Комплетен гинеколошки преглед
Уште 9 дена и 5 ч.
 12 Купувачи
 • 280 ден.
 • 3800 ден.
Проценка на функцијата на тироидната жлезда во ПЗУ 'Павлина' - 75%
Проценка на функцијата на тироидната жлезда во ПЗУ "Пав...
Уште 5 дена и 11 ч.
 12 Купувачи
 • 490 ден.
 • 1950 ден.
Викенд ноќевање за 1 лице на база HB во луксузна соба + СПА - 41%
Викенд ноќевање за 1 лице на база HB во луксузна соба +...
Уште 5 дена и 11 ч.
 12 Купувачи
 • 305 ден.
 • 3450 ден.
Салата по ваш избор во Здрава и свежа храна „Мелани“ - 43%
Салата по ваш избор во Здрава и свежа храна „Мелани“
Уште 4 дена и 4 ч.
 12 Купувачи
 • 80 ден.
 • 140 ден.
Ноќевање со појадок за едно лице - 42%
Ноќевање со појадок за едно лице
Уште 4 дена и 4 ч.
 12 Купувачи
 • 50 ден.
 • 950 ден.
Дизајн по избор изгравиран на стакло
- 68%
Дизајн по избор изгравиран на стакло
Уште 4 дена и 4 ч.
 11 Купувачи
 • 390 ден.
 • 1200 ден.
Месечна членарина за Микс Аеробик со Елена М. - 31%
Месечна членарина за Микс Аеробик со Елена М.
Уште 9 дена и 5 ч.
 11 Купувачи
 • 690 ден.
 • 1000 ден.
Третман за спондилоза (60 минути) - 35%
Третман за спондилоза (60 минути)
Уште 3 дена и 11 ч.
 11 Купувачи
 • 390 ден.
 • 600 ден.
Парцијална релакс масажа на грб - 57%
Парцијална релакс масажа на грб
Уште 4 дена и 4 ч.
 10 Купувачи
 • 150 ден.
 • 350 ден.
50 минутна релакс или медицинска масажа на цело тело - 71%
50 минутна релакс или медицинска масажа на цело тело
Уште 9 дена и 5 ч.
 10 Купувачи
 • 290 ден.
 • 1000 ден.

	Понуда за мажи! Шишање и миење со масажа на скалп во најдоброто „Мое студио Дадар“
- 53%
Понуда за мажи! Шишање и миење со масажа на скалп во ...
Уште 5 дена и 11 ч.
 9 Купувачи
 • 190 ден.
 • 400 ден.

	Чистење забен камен, полирање... во стоматолошко естетско студио „Diamond S Dental“
- 88%
Чистење забен камен, полирање... во стоматолошко есте...
Уште 5 дена и 11 ч.
 9 Купувачи
 • 290 ден.
 • 2500 ден.
60 мин. релакс или спортска масажа на цело тело - 64%
60 мин. релакс или спортска масажа на цело тело
Уште 6 дена и 11 ч.
 9 Купувачи
 • 90 ден.
 • 800 ден.

	Ноќевање за 1 лице на база HB во луксузна соба +СПА
- 39%
Ноќевање за 1 лице на база HB во луксузна соба +СПА
Уште 5 дена и 11 ч.
 8 Купувачи
 • 260 ден.
 • 2850 ден.
Чланарина за курс по цртање,сликање,керамика и вајање - 44%
Чланарина за курс по цртање,сликање,керамика и вајање
Уште 5 дена и 11 ч.
 8 Купувачи
 • 500 ден.
 • 900 ден.
Керамичка чаша печатена по Ваш избор - 40%
Керамичка чаша печатена по Ваш избор
Уште 9 дена и 5 ч.
 8 Купувачи
 • 180 ден.
 • 300 ден.
Изработка на лична натална карта - 58%
Изработка на лична натална карта
Уште 5 дена и 11 ч.
 8 Купувачи
 • 500 ден.
 • 1200 ден.

	2 ноќевања со појадок + СПА услуги во хотел „Aleksandar 3*** “ Банско
- 45%
2 ноќевања со појадок + СПА услуги во хотел „Aleksand...
Уште 5 дена и 11 ч.
 7 Купувачи
 • 315 ден.
 • 3800 ден.

	Маникир со UV траен гел лак + декорација и боја по избор во 'Nails Art Kolinda'
- 50%
Маникир со UV траен гел лак + декорација и боја по из...
Уште 6 дена и 11 ч.
 7 Купувачи
 • 50 ден.
 • 600 ден.
Целосен стоматолошки пакет во „СМАЈЛИ ДЕНТ“ - 76%
Целосен стоматолошки пакет во „СМАЈЛИ ДЕНТ“
Уште 5 дена и 11 ч.
 7 Купувачи
 • 290 ден.
 • 1200 ден.

	Миење, маска и фенирање во фризеско студио „Нена Арт“
- 50%
Миење, маска и фенирање во фризеско студио „Нена Арт“...
Уште 3 дена и 11 ч.
 7 Купувачи
 • 100 ден.
 • 200 ден.
10 персонализирани чоколатца 'Merci' - 29%
10 персонализирани чоколатца "Merci"
Уште 9 дена и 5 ч.
 7 Купувачи
 • 250 ден.
 • 350 ден.
Витамински козметички третман на лице со хијалурон - 79%
Витамински козметички третман на лице со хијалурон
Уште 9 дена и 5 ч.
 7 Купувачи
 • 250 ден.
 • 1200 ден.

	Светлечка рачка за туш со LED и термички сензор во “Дурис“
- 34%
Светлечка рачка за туш со LED и термички сензор во “Д...
Уште 6 дена и 11 ч.
 6/50 Купувачи
 • 590 ден.
 • 890 ден.

	Понуда јануари - март! 3 ноќевања за едно лице на база HB + СПА во хотел „Aspen Resort“
- 43%
Понуда јануари - март! 3 ноќевања за едно лице на баз...
Уште 9 дена и 5 ч.
 6 Купувачи
 • 560 ден.
 • 8300 ден.

	Понуда јануари - март! 5 ноќевања за едно лице на база HB + СПА во хотел „Aspen Resort“
- 43%
Понуда јануари - март! 5 ноќевања за едно лице на баз...
Уште 9 дена и 5 ч.
 6 Купувачи
 • 920 ден.
 • 13500 ден.

	Пломбирање со високо квалитетна и естетска нано-композитна пломба од  „Diamond S Dental“
- 74%
Пломбирање со високо квалитетна и естетска нано-компо...
Уште 5 дена и 11 ч.
 6 Купувачи
 • 310 ден.
 • 1200 ден.
Ноќевање за двајца во Вила „TOMIĆ“ - Охрид (јануари и февруари) - 38%
Ноќевање за двајца во Вила „TOMIĆ“ - Охрид (јануари и ф...
Уште 5 дена и 11 ч.
 6 Купувачи
 • 100 ден.
 • 1600 ден.
Ноќевања за 1 лице на база HB + СПА услуги  - 50%
Ноќевања за 1 лице на база HB + СПА услуги 
Уште 6 дена и 11 ч.
 6 Купувачи
 • 155 ден.
 • 3100 ден.
1 ноќевање за 1 лице ALL INCLUSIVE + СПА услуги - 53%
1 ноќевање за 1 лице ALL INCLUSIVE + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 6 Купувачи
 • 250 ден.
 • 3596 ден.

	Депилација со ладен восок на  нозе + препони или раце + пазуви во салонот за убавина “Urban Beauty“
- 40%
Депилација со ладен восок на  нозе + препони или раце...
Уште 6 дена и 11 ч.
 5 Купувачи
 • 300 ден.
 • 500 ден.

	Тандем масажа на грб, врат и раце за двајца со ароматични масла во салонот за убавина 'Urban Beauty'
- 50%
Тандем масажа на грб, врат и раце за двајца со аромат...
Уште 6 дена и 11 ч.
 5 Купувачи
 • 600 ден.
 • 1200 ден.

	Лакирање со гел лак во Салонот за убавина „VELVET SKIN“
- 61%
Лакирање со гел лак во Салонот за убавина „VELVET SKI...
Уште 5 дена и 11 ч.
 5 Купувачи
 • 50 ден.
 • 900 ден.
Депилација за мажи - 55%
Депилација за мажи
Уште 9 дена и 5 ч.
 5 Купувачи
 • 290 ден.
 • 650 ден.
Депилација на раце со пазуви - 53%
Депилација на раце со пазуви
Уште 9 дена и 5 ч.
 5 Купувачи
 • 190 ден.
 • 400 ден.
Месечна чланарина за пилатес и 
аеробик - 43%
Месечна чланарина за пилатес и аеробик
Уште 5 дена и 11 ч.
 5 Купувачи
 • 690 ден.
 • 1200 ден.
Најдобрата аква спа детоксикација - 78%
Најдобрата аква спа детоксикација
Уште 5 дена и 11 ч.
 5 Купувачи
 • 80 ден.
 • 360 ден.

	Пиво даска за 4 особи (1,3 kg)
- 50%
Пиво даска за 4 особи (1,3 kg)
Уште 3 дена и 10 ч.
 5 Купувачи
 • 300 ден.
 • 600 ден.
1000 или 1500 ден. за супер роденден
1000 или 1500 ден. за супер роденден
Уште 4 дена и 4 ч.
 5 Купувачи
 • 0 ден.

	6 ноќевања за 1 лице во Лукс студио со појадок, вечера, чаша вино на вечерата + СПА услуги во хотел „All Seasons Club“ Банско
- 50%
6 ноќевања за 1 лице во Лукс студио со појадок, вечер...
Уште 5 дена и 11 ч.
 4 Купувачи
 • 1240 ден.
 • 16693 ден.

	Комплетна депилација со топол восок (раце, нозе, пазуви и интима) во Салонот за убавина „Шмизличка“
- 50%
Комплетна депилација со топол восок (раце, нозе, пазу...
Уште 5 дена и 11 ч.
 4 Купувачи
 • 350 ден.
 • 700 ден.

	Депилација на интима со восок за една употреба + гратис депилација на надусници во „Шмизличка'
- 55%
Депилација на интима со восок за една употреба + грат...
Уште 5 дена и 11 ч.
 4 Купувачи
 • 159 ден.
 • 350 ден.

	Полна пињата со изглед по ваш избор од „РАДОСТ“
- 47%
Полна пињата со изглед по ваш избор од „РАДОСТ“
Уште 5 дена и 11 ч.
 4 Купувачи
 • 90 ден.
 • 1500 ден.

	ЕХО преглед на дојки
- 44%
ЕХО преглед на дојки
Уште 5 дена и 11 ч.
 4 Купувачи
 • 450 ден.
 • 800 ден.
1 ноќевање за 1 лице на база HB + СПА услуги
- 39%
1 ноќевање за 1 лице на база HB + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 4 Купувачи
 • 120 ден.
 • 1736 ден.
2 ноќевање за едно лице на база на HB + СПА услуги - 50%
2 ноќевање за едно лице на база на HB + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 4 Купувачи
 • 465 ден.
 • 6200 ден.
Комплетен третман за деформитети на рбетен столб - 59%
Комплетен третман за деформитети на рбетен столб
Уште 4 дена и 4 ч.
 4 Купувачи
 • 350 ден.
 • 850 ден.
Печатење постер во B2 (50x70cm) или B1 (70x100) формат - 29%
Печатење постер во B2 (50x70cm) или B1 (70x100) формат
Уште 9 дена и 5 ч.
 4 Купувачи
 • 250 ден.
 • 350 ден.

	Даска за 4-ца со 5 парчиња сочно свинско месо
- 54%
Даска за 4-ца со 5 парчиња сочно свинско месо
Уште 3 дена и 11 ч.
 4 Купувачи
 • 300 ден.
 • 650 ден.
Месечна членарина за пливање - 47%
Месечна членарина за пливање
Уште 4 дена и 4 ч.
 4/5 Купувачи
 • 1000 ден.
 • 1900 ден.

	4 ноќевања на база HB + СПА услуги
- 54%
4 ноќевања на база HB + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 3 Купувачи
 • 725 ден.
 • 10600 ден.

	10 антицелулитни рачни масажи со специјален гел за отстранување на тврдокорните наслаги во „Шмизличка“
- 60%
10 антицелулитни рачни масажи со специјален гел за от...
Уште 5 дена и 11 ч.
 3 Купувачи
 • 990 ден.
 • 2500 ден.

	1 ноќевање за двајца со појадок + спа и превоз до гондола во хотел „Avalon“ - Банско
- 32%
1 ноќевање за двајца со појадок + спа и превоз до гон...
Уште 5 дена и 11 ч.
 3 Купувачи
 • 248 ден.
 • 3100 ден.

	Миење на коса со масажа на скалп, фенирање и гел лак OPI на вашите нокти во „Vita Lux“
- 56%
Миење на коса со масажа на скалп, фенирање и гел лак ...
Уште 5 дена и 11 ч.
 3 Купувачи
 • 70 ден.
 • 800 ден.

	Гел на Вашите нокти + декорација во козметички салон “Tamara Beauty“
- 36%
Гел на Вашите нокти + декорација во козметички салон ...
Уште 6 дена и 11 ч.
 3 Купувачи
 • 100 ден.
 • 550 ден.
Целосна депилација за жени - 54%
Целосна депилација за жени
Уште 9 дена и 5 ч.
 3 Купувачи
 • 600 ден.
 • 1300 ден.
Тандем релакс масажа со ароматични масла - 51%
Тандем релакс масажа со ароматични масла
Уште 9 дена и 5 ч.
 3 Купувачи
 • 690 ден.
 • 1400 ден.
Класичен или потхранувачки третман на лице со Janssen - 51%
Класичен или потхранувачки третман на лице со Janssen
Уште 9 дена и 5 ч.
 3 Купувачи
 • 490 ден.
 • 1000 ден.
Релакс масажа на цело тело по ваш избор - 44%
Релакс масажа на цело тело по ваш избор
Уште 4 дена и 4 ч.
 3 Купувачи
 • 390 ден.
 • 700 ден.
 Уникатен ДЕРМАРОЛЕР за подмладена кожа - 33%
Уникатен ДЕРМАРОЛЕР за подмладена кожа
Уште 5 дена и 11 ч.
 3 Купувачи
 • 800 ден.
 • 1200 ден.

	Преглед на тироидна жлезда
- 25%
Преглед на тироидна жлезда
Уште 5 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 450 ден.
 • 600 ден.

	Месечна членарина за Self Defense Fitness Extreme 
- 50%
Месечна членарина за Self Defense Fitness Extreme 
Уште 4 дена и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 500 ден.
 • 1000 ден.

	Кристален камен во вид на спреј од 'Duris'
- 21%
Кристален камен во вид на спреј од "Duris"
Уште 6 дена и 11 ч.
 2/100 Купувачи
 • 230 ден.
 • 290 ден.

	Миење на коса со масажа на скалп, фарбање и фенирање во „Vita Lux“
- 56%
Миење на коса со масажа на скалп, фарбање и фенирање ...
Уште 5 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 70 ден.
 • 800 ден.

	Специјалистички преглед + ехо на тироидна жлезда
- 67%
Специјалистички преглед + ехо на тироидна жлезда
Уште 9 дена и 5 ч.
 2 Купувачи
 • 100 ден.
 • 1500 ден.
Mаникир со UV траен лак - 55%
Mаникир со UV траен лак
Уште 9 дена и 5 ч.
 2 Купувачи
 • 360 ден.
 • 800 ден.
Миење со масажа на скалп, маска за ревитализација, обновување и зацврстување, ексклузивен ботокс третман, сушење и фенирање во салонот за убавина „Vita Lux“ - 73%
Миење со масажа на скалп, маска за ревитализација, обно...
Уште 5 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 50 ден.
 • 1300 ден.
Депилација на цели нозе со препони со ладен восок - 64%
Депилација на цели нозе со препони со ладен восок
Уште 5 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 50 ден.
 • 700 ден.
Класичен маникир со парафински третман на нокти во салонот за убавина „Vita Lux“ - 63%
Класичен маникир со парафински третман на нокти во сало...
Уште 5 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 50 ден.
 • 400 ден.
Масажа со вулкански камења (60 мин.) во студио „АЛТЕРНАТИВА“ - 65%
Масажа со вулкански камења (60 мин.) во студио „АЛТЕРНА...
Уште 5 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 450 ден.
 • 1300 ден.
Aеробик,
функционален тренинг, пилатес и спининг - 52%
Aеробик, функционален тренинг, пилатес и спининг
Уште 5 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 1200 ден.
 • 2500 ден.
Valentine викенд во Банско Banderitsa 4* / Orphey 4*  - 27%
Valentine викенд во Банско Banderitsa 4* / Orphey 4* 
Уште 5 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 3150 ден.
 • 4300 ден.
Целосна депилација за 
жени, топла или ладна по Ваш избор - 65%
Целосна депилација за жени, топла или ладна по Ваш изб...
Уште 5 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 390 ден.
 • 1100 ден.
Роденденска понуда за февруари - 50%
Роденденска понуда за февруари
Уште 3 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 1250 ден.
 • 2500 ден.

	Паста по избор во гостилница “Налеј“
- 32%
Паста по избор во гостилница “Налеј“
Уште 3 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 150 ден.
 • 220 ден.
 10% попуст на детски аранжман по избор
 10% попуст на детски аранжман по избор
Уште 4 дена и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 0 ден.
1500 или 2000 ден. за супер роденден
1500 или 2000 ден. за супер роденден
Уште 4 дена и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 0 ден.
2 часа спа уживање (сауна, џакузи и топли лежалки) - 25%
2 часа спа уживање (сауна, џакузи и топли лежалки)
Уште 3 дена и 11 ч.
 2 Купувачи
 • 450 ден.
 • 600 ден.

	Месечна членарина за фитнес тренинг
- 65%
Месечна членарина за фитнес тренинг
Уште 4 дена и 4 ч.
 1/10 Купувач
 • 700 ден.
 • 2000 ден.

	Целосна депилација со ладен восок за една употреба во „Шмизличка“
- 57%
Целосна депилација со ладен восок за една употреба во...
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 390 ден.
 • 900 ден.

	Надградба со свилени трепки во салонот за убавина „Шмизличка“
- 43%
Надградба со свилени трепки во салонот за убавина „Шм...
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 400 ден.
 • 3500 ден.

	Биолифтинг третман за лице со долготраен ефект во „Мое студио Дадар“
- 68%
Биолифтинг третман за лице со долготраен ефект во „Мо...
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 390 ден.
 • 1200 ден.

	Светлечки перлатор за чешма со LED и термички сензор во “Дурис“
- 29%
Светлечки перлатор за чешма со LED и термички сензор ...
Уште 6 дена и 11 ч.
 1/50 Купувач
 • 350 ден.
 • 490 ден.

	Фенирање со миење и класичен маникир во „Vita Lux“
- 54%
Фенирање со миење и класичен маникир во „Vita Lux“
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 60 ден.
 • 650 ден.

	Шминкање, фризура и трепки во „Vita Lux“
- 67%
Шминкање, фризура и трепки во „Vita Lux“
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 90 ден.
 • 1500 ден.

	Миење на коса со масажа на скалп, шатирање и фенирање во „Vita Lux“
- 54%
Миење на коса со масажа на скалп, шатирање и фенирање...
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 100 ден.
 • 1300 ден.

	Избелување на заби со ПРОФЕСИОНАЛНА ЛАСЕРСКА ЛАМБА, без промени на структурата на забот во Стоматолошко естетско студио „Diamond S Dental“
- 71%
Избелување на заби со ПРОФЕСИОНАЛНА ЛАСЕРСКА ЛАМБА, б...
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 2200 ден.
 • 7500 ден.
60 минутна масажа на цело тело - 58%
60 минутна масажа на цело тело
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 250 ден.
 • 600 ден.
Механичка поправка на скршен/напукнат лаптоп во „НИТРО компјутери“ - 50%
Механичка поправка на скршен/напукнат лаптоп во „НИТРО ...
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 1200 ден.
 • 2400 ден.
Чистење вируси на хард диск + средување драјвери на лаптоп / компјутер / таблет во „НИТРО компјутери“ - 61%
Чистење вируси на хард диск + средување драјвери на лап...
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 350 ден.
 • 900 ден.
Третман за лице HYDRADERMIE NEWHITE - 67%
Третман за лице HYDRADERMIE NEWHITE
Уште 9 дена и 5 ч.
 1 Купувач
 • 990 ден.
 • 3000 ден.
Здрав освежителен оброк за двајца - 53%
Здрав освежителен оброк за двајца
Уште 4 дена и 4 ч.
 1 Купувач
 • 149 ден.
 • 320 ден.
Рефлексотерапија - масажа на стапала - 63%
Рефлексотерапија - масажа на стапала
Уште 4 дена и 4 ч.
 1 Купувач
 • 120 ден.
 • 320 ден.
Педикир + пилинг + витаминска маска - 58%
Педикир + пилинг + витаминска маска
Уште 4 дена и 4 ч.
 1 Купувач
 • 250 ден.
 • 600 ден.
Релакс масажа на ЦЕЛО тело - 52%
Релакс масажа на ЦЕЛО тело
Уште 4 дена и 4 ч.
 1 Купувач
 • 290 ден.
 • 600 ден.

	Миење, маска и фенирање во локни во фризерско студио “Нена Арт“
- 44%
Миење, маска и фенирање во локни во фризерско студио ...
Уште 3 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 139 ден.
 • 250 ден.
Женски часовник + украсна кутија - 43%
Женски часовник + украсна кутија
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 790 ден.
 • 1390 ден.
20 третмани за слабеење - 53%
20 третмани за слабеење
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 1500 ден.
 • 3200 ден.
Производ за пилинг и безболно отстранување на влакна - 42%
Производ за пилинг и безболно отстранување на влакна
Уште 9 дена и 5 ч.
 1 Купувач
 • 260 ден.
 • 450 ден.
Третман за слабеење со гипсени бермуди (60 минути) - 72%
Третман за слабеење со гипсени бермуди (60 минути)
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 700 ден.
 • 2500 ден.
Изработка и толкување на композитна карта - 58%
Изработка и толкување на композитна карта
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 500 ден.
 • 1200 ден.
Тандем масажа на цело тело за двајца - 50%
Тандем масажа на цело тело за двајца
Уште 6 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 100 ден.
 • 1000 ден.
Месечна членарина за аква аеробик - 47%
Месечна членарина за аква аеробик
Уште 4 дена и 4 ч.
 1/5 Купувач
 • 1000 ден.
 • 1900 ден.
15 третмани за слабеење - 85%
15 третмани за слабеење
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 499 ден.
 • 3250 ден.
Небески лампион (SKY LANTERN) - 55%
Небески лампион (SKY LANTERN)
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 140 ден.
 • 310 ден.
5 боди врапинг, 5 боди детокс, 5 антицелулитни третмани - 86%
5 боди врапинг, 5 боди детокс, 5 антицелулитни третмани
Уште 6 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 490 ден.
 • 3500 ден.

	Ноќевање за 1 лице на база HB
- 40%
Ноќевање за 1 лице на база HB
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 270 ден.
 • 3000 ден.
Ноќевање за едно лице на база HB + СПА 
- 30%
Ноќевање за едно лице на база HB + СПА 
Уште 4 дена и 4 ч.
 
 • 265 ден.
 • 2535 ден.
Ноќевање со појадок за едно лице + СПА 
- 40%
Ноќевање со појадок за едно лице + СПА 
Уште 4 дена и 4 ч.
 
 • 115 ден.
 • 1890 ден.

	Wynns Airco Clean третман за дезинфицирање на клима системот и внатрешноста на автомобилот во 'Авто куќа GMC'
- 53%
Wynns Airco Clean третман за дезинфицирање на клима с...
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 1100 ден.
 • 2360 ден.
1 Ноќевање за едно лице на база HB + СПА услуги
- 30%
1 Ноќевање за едно лице на база HB + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 185 ден.
 • 2480 ден.
1 Ноќевање за едно лице со појадок + СПА услуги
- 30%
1 Ноќевање за едно лице со појадок + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 125 ден.
 • 2120 ден.
Ноќевање за две лица во студио
- 30%
Ноќевање за две лица во студио
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 255 ден.
 • 3650 ден.
3 ноќевање за 1 лице на база HB + СПА услуги
- 64%
3 ноќевање за 1 лице на база HB + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 465 ден.
 • 12834 ден.
1 ноќевање за 1 лице на база FB + СПА услуги
- 40%
1 ноќевање за 1 лице на база FB + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 150 ден.
 • 2325 ден.
Ноќевање за двајца + појадок + СПА услуги - 68%
Ноќевање за двајца + појадок + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 290 ден.
 • 6076 ден.
Пакет за слабеење од 40 третмани - 85%
Пакет за слабеење од 40 третмани
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 5000 ден.
 • 34000 ден.
 Комплетен третман за вратна спондилоза - 58%
 Комплетен третман за вратна спондилоза
Уште 4 дена и 4 ч.
 
 • 250 ден.
 • 600 ден.
40 третмани за слабеење - 91%
40 третмани за слабеење
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 3000 ден.
 • 32500 ден.
Ноќевање за едно лице на база HB + СПА услуги - 30%
Ноќевање за едно лице на база HB + СПА услуги
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 260 ден.
 • 2500 ден.
 Пакет третмани за лице со проблематична кожа - 63%
Пакет третмани за лице со проблематична кожа
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 2500 ден.
 • 6800 ден.
Комплетно природни билни препарати по избор - 33%
Комплетно природни билни препарати по избор
Уште 4 дена и 4 ч.
 
 • 300 ден.
 • 450 ден.
“Hydra Clean“ третман за лице - 51%
“Hydra Clean“ третман за лице
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 784 ден.
 • 1600 ден.
1 ноќевање за две лица на база HB + СПА услуги - 40%
1 ноќевање за две лица на база HB + СПА услуги
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 300 ден.
 • 2790 ден.
Ноќевање со појадок за едно лице + СПА услуги - 35%
Ноќевање со појадок за едно лице + СПА услуги
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 150 ден.
 • 2300 ден.
2 ноќевања за 2 лица на база HB + СПА - 37%
2 ноќевања за 2 лица на база HB + СПА
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 560 ден.
 • 8950 ден.
45 мин. релакс масажа на цело тело - 61%
45 мин. релакс масажа на цело тело
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 390 ден.
 • 1000 ден.
 Шишање + третман + миење + фенирање - 60%
 Шишање + третман + миење + фенирање
Уште 4 дена и 4 ч.
 
 • 80 ден.
 • 1000 ден.
Пакет од 10 антицелулитни масажи - 60%
Пакет од 10 антицелулитни масажи
Уште 4 дена и 4 ч.
 
 • 1200 ден.
 • 3000 ден.
3 ноќевања за 2 лица на база HB + СПА - 44%
3 ноќевања за 2 лица на база HB + СПА
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 815 ден.
 • 14525 ден.
Освежителен ревитализациски третман - 71%
Освежителен ревитализациски третман
Уште 4 дена и 4 ч.
 
 • 190 ден.
 • 650 ден.
5 ноќевања за 2 лица на база HB + СПА - 37%
5 ноќевања за 2 лица на база HB + СПА
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 1335 ден.
 • 21125 ден.
Ладна депилација на цели нозе и интима - 42%
Ладна депилација на цели нозе и интима
Уште 4 дена и 4 ч.
 
 • 380 ден.
 • 650 ден.
3 TechniSPA® третмани + гратис 
TechniSPA® Firming - 55%
3 TechniSPA® третмани + гратис TechniSPA® Firming
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 2700 ден.
 • 6000 ден.
Арганово масло (30ml) - 10%
Арганово масло (30ml)
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 360 ден.
 • 400 ден.
4 третмани за слабеење - 63%
4 третмани за слабеење
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 220 ден.
 • 600 ден.
Фарбање + третман + миење + фенирање - 65%
Фарбање + третман + миење + фенирање
Уште 4 дена и 4 ч.
 
 • 100 ден.
 • 1300 ден.
Ноќевање за едно лице на база HB  + СПА - 44%
Ноќевање за едно лице на база HB  + СПА
Уште 4 дена и 4 ч.
 
 • 210 ден.
 • 2500 ден.
Nitro Inox монопод Selfie Stick - 34%
Nitro Inox монопод Selfie Stick
Уште 3 дена и 11 ч.
 
 • 399 ден.
 • 600 ден.
до 20% попуст на авто услуги
до 20% попуст на авто услуги
Уште 23 дена и 4 ч.
 
 • 0 ден.
Професионална шминка и свечена фризура - 65%
Професионална шминка и свечена фризура
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 700 ден.
 • 2000 ден.
Пакет за слабеење - 83%
Пакет за слабеење
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 850 ден.
 • 5000 ден.
Депилација на интима, раце и надусници - 51%
Депилација на интима, раце и надусници
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 50 ден.
 • 350 ден.
Mасажа за трудници - 54%
Mасажа за трудници
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 110 ден.
 • 800 ден.
Депилација на нозе со препони - 53%
Депилација на нозе со препони
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 60 ден.
 • 400 ден.
Парцијална масажа - 52%
Парцијална масажа
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 60 ден.
 • 420 ден.
Надградба со наливни нокти + декорација - 50%
Надградба со наливни нокти + декорација
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 100 ден.
 • 1000 ден.
Надградба на нокти со типсови + декорација - 50%
Надградба на нокти со типсови + декорација
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 100 ден.
 • 900 ден.
Шминкање + фенирање + корекција на веѓи - 50%
Шминкање + фенирање + корекција на веѓи
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 100 ден.
 • 900 ден.
Парафинско пакување (третман) на раце - 75%
Парафинско пакување (третман) на раце
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 50 ден.
 • 600 ден.
2 ноќевања за две лица со појадок - 20%
2 ноќевања за две лица со појадок
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 715 ден.
 • 5952 ден.
Ноќевање за двајца - 33%
Ноќевање за двајца
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 100 ден.
 • 1500 ден.
Викенд во Банско (19 - 21.02.) во Orphey 4* + превоз - 27%
Викенд во Банско (19 - 21.02.) во Orphey 4* + превоз
Уште 3 дена и 11 ч.
 
 • 3090 ден.
 • 4250 ден.
Викенд во Банско (26 - 28.02.) во Orphey 4* + превоз - 27%
Викенд во Банско (26 - 28.02.) во Orphey 4* + превоз
Уште 3 дена и 11 ч.
 
 • 3090 ден.
 • 4250 ден.
8-ми март во Банско во Orphey 4* + превоз - 26%
8-ми март во Банско во Orphey 4* + превоз
Уште 3 дена и 11 ч.
 
 • 3340 ден.
 • 4500 ден.
Депилација на цели нозе со ладен восок Depileve - 42%
Депилација на цели нозе со ладен восок Depileve
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 50 ден.
 • 600 ден.
Гелни нокти со типсови - 43%
Гелни нокти со типсови
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 50 ден.
 • 700 ден.
8-ми март во Банско - Evelina Palace 4* / Banderitsa 4* - 27%
8-ми март во Банско - Evelina Palace 4* / Banderitsa 4*
Уште 3 дена и 11 ч.
 
 • 3190 ден.
 • 4350 ден.
Денот на вљубените во Белград - 33%
Денот на вљубените во Белград
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 650 ден.
 • 6510 ден.
Длабинско чистење на тапациран мебел - 47%
Длабинско чистење на тапациран мебел
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 790 ден.
 • 1500 ден.
Релакс масажа + користење на спа центар - 51%
Релакс масажа + користење на спа центар
Уште 3 дена и 11 ч.
 
 • 990 ден.
 • 2000 ден.
Стоматолошки пакет - 81%
Стоматолошки пакет
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 390 ден.
 • 2000 ден.
Пилинг на цело тело + масажа на лице - 44%
Пилинг на цело тело + масажа на лице
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 250 ден.
 • 450 ден.
Совршен подарок за денот на вљубените! - 53%
Совршен подарок за денот на вљубените!
Уште 7 дена и 6 ч.
 
 • 70 ден.
 • 1200 ден.
Генерално чистење на вашиот дом - 62%
Генерално чистење на вашиот дом
Уште 9 дена и 5 ч.
 
 • 950 ден.
 • 2500 ден.
100 визит карти - 52%
100 визит карти
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 120 ден.
 • 250 ден.
Слики со димензија по Ваш избор - 33%
Слики со димензија по Ваш избор
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 80 ден.
 • 120 ден.
Освежителен третман на лице - 56%
Освежителен третман на лице
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 50 ден.
 • 900 ден.
Фенирање + миење со масажа на скалпот + маска - 40%
Фенирање + миење со масажа на скалпот + маска
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 20 ден.
 • 200 ден.
Шишање + миење со масажа на скалпот + маска - 40%
Шишање + миење со масажа на скалпот + маска
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 20 ден.
 • 200 ден.
Шатирање, миење, фенирање, маска за коса - 47%
Шатирање, миење, фенирање, маска за коса
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 90 ден.
 • 1200 ден.
4 третмани радиофрекфенција против брчки - 70%
4 третмани радиофрекфенција против брчки
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 300 ден.
 • 6000 ден.
Медицинска масажа на раце, грб и врат - 58%
Медицинска масажа на раце, грб и врат
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 50 ден.
 • 600 ден.
Mаникир и педикир - 54%
Mаникир и педикир
Уште 6 дена и 11 ч.
 
 • 320 ден.
 • 700 ден.
НАСКОРО!!!

Пробајте си ја среќата секој ден и освојте вредни kupinapopust поени

Poeni