Масажи

Пакет од 5 рачни антицелулитни третмани со биотеа + ГРАТИС 3 машински масажи
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Пакет од 5 рачни антицелулитни третмани со биотеа + ГРАТИС 3 маши...
Уште 2 дена и 16 ч.
 
30% попуст или 2450 ден. за Пакет од 5 Мадеро терапиии во 'STUDIO ROYAL' - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
30% попуст или 2450 ден. за Пакет од 5 Мадеро терапиии во "STUDIO...
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 5 Антицелулитни масажи во Салон за убавина „STUDIO ROYAL“  - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 5 Антицелулитни масажи во Салон за убавина „STUDIO ROYAL...
Уште 2 дена и 16 ч.
 
30% попуст или 350 ден. за Третман Масажа на лице во 'STUDIO ROYAL' - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
30% попуст или 350 ден. за Третман Масажа на лице во "STUDIO ROYA...
Уште 2 дена и 16 ч.
 
38% попуст или 250 ден. за Антицелулитна масажа во Салон за убавина „STUDIO ROYAL“  - 38%
Салон за убавина „Studio Royal“
38% попуст или 250 ден. за Антицелулитна масажа во Салон за убави...
Уште 2 дена и 16 ч.
 
43% попуст или 400 ден. за Мадеро терапија во 'STUDIO ROYAL' - 43%
Салон за убавина „Studio Royal“
43% попуст или 400 ден. за Мадеро терапија во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
40% попуст или 300 ден. за Електростимулации во 'STUDIO ROYAL' - 40%
Салон за убавина „Studio Royal“
40% попуст или 300 ден. за Електростимулации во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
42% попуст или 750 ден. за третман Вакум слим 48 во 'STUDIO ROYAL' - 42%
Салон за убавина „Studio Royal“
42% попуст или 750 ден. за третман Вакум слим 48 во "STUDIO ROYAL...
Уште 2 дена и 16 ч.
 
44% попуст или 450 ден. за третман - Body Wraping во 'STUDIO ROYAL' - 44%
Салон за убавина „Studio Royal“
44% попуст или 450 ден. за третман - Body Wraping во "STUDIO ROYA...
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 10 третмани со Глина на стомак во 'STUDIO ROYAL' - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 третмани со Глина на стомак во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 10 Електростимулации во 'STUDIO ROYAL' - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 Електростимулации во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
50% попуст или 300 ден. за третман Глина на стомак во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
50% попуст или 300 ден. за третман Глина на стомак во "STUDIO ROY...
Уште 2 дена и 16 ч.
 
50% попуст или 300 ден. за Детокс Спа третман во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
50% попуст или 300 ден. за Детокс Спа третман во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 10 третмани со Глина на стомак во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 третмани со Глина на стомак во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 10 Детокс Спа третмани во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 Детокс Спа третмани во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 10 третмани со Електростимулации во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 третмани со Електростимулации во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 15 третмани - Body Wraping во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 15 третмани - Body Wraping во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 10 третмани Вакум слим 48 во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 третмани Вакум слим 48 во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 20 Антицелулитни масажи во Салон за убавина „STUDIO ROYAL“  - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 20 Антицелулитни масажи во Салон за убавина „STUDIO ROYA...
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 10 Детокс Спа третмани во 'STUDIO ROYAL' - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 Детокс Спа третмани во "STUDIO ROYAL"
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг - 50%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг
Уште 2 дена и 16 ч.
 1 Купувач
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг - 43%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг
Уште 2 дена и 16 ч.
 
 10 антицелулитни масажи - 64%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
 10 антицелулитни масажи
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Антицелулитна мадеро масажа во времетраење од 60 мин.  - 51%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
Антицелулитна мадеро масажа во времетраење од 60 мин. 
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 60 мин. - 51%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 60 мин.
Уште 2 дена и 16 ч.
 3 Купувачи
Тандем релакс масажа на цело тело со ароматични масла во времетраење од 30 мин. - 53%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Тандем релакс масажа на цело тело со ароматични масла во времетра...
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Парцијална масажа + вежби за дренажа - 52%
Салон за убавина „Lotos EM“ - нас. Центар
Парцијална масажа + вежби за дренажа
Уште 2 дена и 16 ч.