Највисока цена

Плински шпорети од реномираната марка Ferre - 17%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Плински шпорети од реномираната марка Ferre
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • од 12980 ден.
Електрични шпорети од реномираната марка Ferre - 17%
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Електрични шпорети од реномираната марка Ferre
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • од 10990 ден.
Половен лаптоп марка Dell Inspiron 6400 во одлична состојба
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Половен лаптоп марка Dell Inspiron 6400 во одлична состојба
Уште 5 дена и 10 ч.
 
 • 7500 ден.
Висока хранилка за поголем комфорт - 22%
„Орбико“ - Кисела Вода
Висока хранилка за поголем комфорт
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 6999 ден.
 • 8999 ден.
Гурманско крчко 8 во 1 CSS 5235B со 1 година гаранција - 11%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Гурманско крчко 8 во 1 CSS 5235B со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 6500 ден.
 • 7290 ден.
8 март во Романија, 5 дена / 2 ноќевања со појадок и вклучен превоз - 23%
“Далас унион турс“ - Во близина на Грчки конзулат
8 март во Романија, 5 дена / 2 ноќевања со појадок и вклучен прев...
Уште 1 ден и 8 ч.
 3 Купувачи
 • 6138 ден.
 • 7998 ден.
8 ми март во Сараево, Дубровник и Мостар - 2 ноќевања со појадок за едно лице - 9%
“Далас унион турс“ - Во близина на Грчки конзулат
8 ми март во Сараево, Дубровник и Мостар - 2 ноќевања со појадок ...
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 6138 ден.
 • 6758 ден.
8-ми март во Прага и Виена! 5 дена/2 ноќевања со вклучен превоз - 50%
T.A. Идеал Превоз
8-ми март во Прага и Виена! 5 дена/2 ноќевања со вклучен превоз
Уште 3 дена и 8 ч.
 2 Купувачи
 • 5999 ден.
 • 11998 ден.
8-ми март во Венеција и Верона! 5 дена/2 ноќевања + вкл. превоз - 50%
T.A. Идеал Превоз
8-ми март во Венеција и Верона! 5 дена/2 ноќевања + вкл. превоз
Уште 3 дена и 8 ч.
 4 Купувачи
 • 5999 ден.
 • 11998 ден.
Прага, Виена и Дрезден! 6 дена/3 ноќевања + вкл. превоз - 50%
T.A. Идеал Превоз
Прага, Виена и Дрезден! 6 дена/3 ноќевања + вкл. превоз
Уште 3 дена и 8 ч.
 4 Купувачи
 • 5999 ден.
 • 11998 ден.
Правосмукалка FJ 109 со голема јачина на вовлекување и намалено ниво на бучава (1 година гаранција) - 20%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Правосмукалка FJ 109 со голема јачина на вовлекување и намалено н...
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 5800 ден.
 • 7250 ден.
Панел греалка „THERMOR EVIDENCE 2 ELC 2500W PLUG“ (2 години гаранција) - 17%
„Гранитерм Инженеринг“, Аеродром
Панел греалка „THERMOR EVIDENCE 2 ELC 2500W PLUG“ (2 години гаран...
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 5400 ден.
 • 6500 ден.
Прекрасен мал лаптоп (10 inch.) -  Acer Aspire One D255E
Kupinapopust.mk - нас.Центар, до ЈП Водовод
Прекрасен мал лаптоп (10 inch.) -  Acer Aspire One D255E
Уште 5 дена и 12 ч.
 
 • 5000 ден.
Соковник мултипрактик 4 во 1 CSS 5425B со 1 година гаранција - 11%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Соковник мултипрактик 4 во 1 CSS 5425B со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 4990 ден.
 • 5599 ден.
Електрична машина за месо FS 180Т (1 година гаранција) - 20%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Електрична машина за месо FS 180Т (1 година гаранција)
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 4950 ден.
 • 6200 ден.
7 или 11 ноќевања во сместување по избор (од Дек. до Април) - 34%
Хотел „Grand Montana“ Банско
7 или 11 ноќевања во сместување по избор (од Дек. до Април)
Уште 4 дена и 15 ч.
 1 Купувач
 • од 4340 ден.
Моп чистач на пареа CSS 4100C со 1 година гаранција - 11%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Моп чистач на пареа CSS 4100C со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 4290 ден.
 • 4821 ден.
8 ми март во Будимпешта - 5 дена / 2 ноќевања со вклучен превоз - 30%
“Далас унион турс“ - Во близина на Грчки конзулат
8 ми март во Будимпешта - 5 дена / 2 ноќевања со вклучен превоз
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 4278 ден.
 • 6138 ден.
Циклонска правосмукалка CSS 4105B со 1 година гаранција - 10%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Циклонска правосмукалка CSS 4105B со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 4060 ден.
 • 4511 ден.
 3 мезотерапија третмани (без игла) со коктел LIFT SOLUTION + класичен третман за лице - 62%
Институт за убавина “Дермабјути“- нас. Козле
 3 мезотерапија третмани (без игла) со коктел LIFT SOLUTION + кла...
Уште 4 дена и 15 ч.
 1 Купувач
 • 3990 ден.
 • 10500 ден.
Nutri Pro Mix CSS-5413 со 1 година гаранција - 10%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Nutri Pro Mix CSS-5413 со 1 година гаранција
Уште 1 ден и 8 ч.
 2 Купувачи
 • 3990 ден.
 • 4450 ден.
Јапонско исцртување на Вашите веѓи - 57%
Козметички салон “Perfect Line“
Јапонско исцртување на Вашите веѓи
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 3900 ден.
 • 9000 ден.
Панел греалка „TERMIA EBHA-2.5“ (2 години гаранција) - 39%
„Гранитерм Инженеринг“, Аеродром
Панел греалка „TERMIA EBHA-2.5“ (2 години гаранција)
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 3399 ден.
 • 5599 ден.
Пица пекач FS 730 (1 година гаранција) - 21%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Пица пекач FS 730 (1 година гаранција)
Уште 1 ден и 8 ч.
 
 • 3140 ден.
 • 3950 ден.
4 дена во Банско во хотел Orphey 4* (28.02 - 03.03.2017) - 51%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
4 дена во Банско во хотел Orphey 4* (28.02 - 03.03.2017)
Уште 1 ден и 15 ч.
 
 • 3100 ден.
 • 6300 ден.
Соковник FS 502 (1 година гаранција) - 31%
„Унимакс дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Соковник FS 502 (1 година гаранција)
Уште 1 ден и 8 ч.
 1 Купувач
 • 3090 ден.
 • 4450 ден.
Душеци по Ваш избор - 14%
Атлантик Комерц Скопје
Душеци по Ваш избор
Уште 5 дена и 11 ч.
 5 Купувачи
 • од 3000 ден.