Здравje

Високо квалитетни порцелански коронки  - 26%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Високо квалитетни порцелански коронки 
Уште 15 дена и 20 ч.
 
 • 2294 ден.
 • 3100 ден.
Ретроалвеоларна рентген дигитална снимка на 1 до 3 заба - 51%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Ретроалвеоларна рентген дигитална снимка на 1 до 3 заба
Уште 15 дена и 21 ч.
 
 • 99 ден.
 • 200 ден.
 Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање - 79%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
 Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање
Уште 15 дена и 21 ч.
 1 Купувач
 • 1290 ден.
 • 6000 ден.
Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на стара амалгамска (метална) пломба со нова - 56%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на ...
Уште 15 дена и 21 ч.
 2 Купувачи
 • 349 ден.
 • 800 ден.
Чистење забен камен со пескарење, обработка на парадонтални џепови и полирање на забите до висок сјај  - 65%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Чистење забен камен со пескарење, обработка на парадонтални џепов...
Уште 15 дена и 21 ч.
 3 Купувачи
 • 299 ден.
 • 850 ден.
Испитување на Helicobacter pylori + целосна крвна слика - 72%
ПЗУ „ПАВЛИНА“ - Кисела Вода
Испитување на Helicobacter pylori + целосна крвна слика
Уште 1 ден и 3 ч.
 2 Купувачи
 • 390 ден.
 • 1400 ден.
ЕХО на простата + ЕКГ со интерпретација + мерење притисок и преглед - 74%
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
ЕХО на простата + ЕКГ со интерпретација + мерење притисок и прегл...
Уште 1 ден и 20 ч.
 1 Купувач
 • 390 ден.
 • 1500 ден.
 Комплет лабораториски услуги (крвна слика со седиментација + урина) - 62%
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
 Комплет лабораториски услуги (крвна слика со седиментација + ури...
Уште 1 ден и 20 ч.
 1 Купувач
 • 455 ден.
 • 1200 ден.
Преглед доплер на каротиди + ЕКГ со интерпретација + мерење притисок - 64%
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
Преглед доплер на каротиди + ЕКГ со интерпретација + мерење прити...
Уште 1 ден и 20 ч.
 
 • 650 ден.
 • 1800 ден.
ЕХО на абдомен + ЕКГ со интерпретација + мерење на притисок и преглед  - 68%
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
ЕХО на абдомен + ЕКГ со интерпретација + мерење на притисок и пре...
Уште 1 ден и 20 ч.
 1 Купувач
 • 650 ден.
 • 2000 ден.
 ЕХО на срце + ЕКГ со интерпретација + мерење на притисок и преглед - 65%
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
 ЕХО на срце + ЕКГ со интерпретација + мерење на притисок и прегл...
Уште 1 ден и 20 ч.
 
 • 780 ден.
 • 2200 ден.
Ехо преглед на тироидна жлезда + ЕКГ со интерпретација + мерење на притисок и преглед - 76%
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
Ехо преглед на тироидна жлезда + ЕКГ со интерпретација + мерење н...
Уште 1 ден и 20 ч.
 2 Купувачи
 • 390 ден.
 • 1600 ден.
ЕХО на дојка + ЕКГ со интерпретација + мерење на притисок и преглед - 64%
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
ЕХО на дојка + ЕКГ со интерпретација + мерење на притисок и прегл...
Уште 1 ден и 20 ч.
 2 Купувачи
 • 650 ден.
 • 1800 ден.
Индивидуална советодавна психотераписка сеанса со времетраење од 90 минути - 67%
Интернационален Гешталт институт на Македонија - Нас. Аеродр...
Индивидуална советодавна психотераписка сеанса со времетраење од ...
Уште 1 ден и 20 ч.
 2 Купувачи
 • 490 ден.
 • 1500 ден.
Oперација на катаракта (старачко перде) или операција на глауком (зелено перде)  - 24%
ПЗУ Офталмос - Нас. Центар
Oперација на катаракта (старачко перде) или операција на глауком ...
Уште 1 ден и 20 ч.
 
 • 22000 ден.
 • 29000 ден.
Ласерска интервенција на катаракта (старачко перде) или операција на глауком (зелено перде) со Фако метода - 11%
ПЗУ Офталмос - Нас. Центар
Ласерска интервенција на катаракта (старачко перде) или операција...
Уште 1 ден и 20 ч.
 
 • 32000 ден.
 • 36000 ден.
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистички преглед со дијагностика и лабораторија  - 74%
ПЗУ „Res Humana“ - Нас. Козле
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистич...
Уште 20 ч. 43 мин.
 22 Купувачи
 • 1390 ден.
 • 5400 ден.
Преглед на тироида (ЕХО + ЕКГ) и тироидни хормони (ТСХ + Т4) - 55%
ПЗУ „Res Humana“ - Нас. Козле
Преглед на тироида (ЕХО + ЕКГ) и тироидни хормони (ТСХ + Т4)
Уште 20 ч. 43 мин.
 1 Купувач
 • 1390 ден.
 • 3100 ден.
Пакет тест за откривање на интолеранција на 96 видови храна и нејзини состојки + тест интолеранција на глутен и глиадин - 75%
ПЗУ „ПАВЛИНА“ - Кисела Вода
Пакет тест за откривање на интолеранција на 96 видови храна и неј...
Уште 1 ден и 3 ч.
 5 Купувачи
 • 1690 ден.
 • 6800 ден.
Испитување на Тироидна жлезда (TSH - тиросимулирачки хормон и FTH - слободен тироксин) - 78%
ПЗУ „ПАВЛИНА“ - Кисела Вода
Испитување на Тироидна жлезда (TSH - тиросимулирачки хормон и FTH...
Уште 1 ден и 3 ч.
 6 Купувачи
 • 390 ден.
 • 1800 ден.
 Третмани за зголемување и зацврстување на женските гради со специјална справа во времетраење од 1 месец - 75%
Даниела Ризова - Нас. Центар
 Третмани за зголемување и зацврстување на женските гради со спец...
Уште 15 дена и 21 ч.
 
 • 1500 ден.
 • 6000 ден.
Ноќен чувар  - 51%
ПЗУ „Picasso Dental Studio“ - нас. Аеродром, позади VERO
Ноќен чувар 
Уште 1 ден и 3 ч.
 
 • 590 ден.
 • 1200 ден.
Третман медицинска акупунктура или Dry Needling ефикасна техника за третирање на мускулна болка и миофасцијална дисфункција и враќање на функционалноста на ткивата - 51%
Центар за физикална и кинезитерапија „LASER MED“ - нас. Аеро...
Третман медицинска акупунктура или Dry Needling ефикасна техника ...
Уште 1 ден и 20 ч.
 3 Купувачи
 • 490 ден.
 • 1000 ден.
60-минутен третман за спондилоза (електро и ултразвучна терапија, масажа и кинезитерапија) во центарот за физикална и кинезитерапија - 35%
Центар за физикална и кинезитерапија „LASER MED“ - нас. Аеро...
60-минутен третман за спондилоза (електро и ултразвучна терапија,...
Уште 1 ден и 20 ч.
 5 Купувачи
 • 390 ден.
 • 600 ден.
Чистење на забен камен со ултра звук, отстранување на меки наслаги и обработка на парадонтални џебови, полирање и флуор импрегнација - 75%
ПЗУ Д-р „Оливера Јанкуловска“ - Ново Лисиче
Чистење на забен камен со ултра звук, отстранување на меки наслаг...
Уште 15 дена и 20 ч.
 2 Купувачи
 • 370 ден.
 • 1500 ден.
Надокнадување на изгубени заби со безметална коронка, компјутерски изработена со CAD/CAM систем - 40%
“Дентал АРТ М“ - кај Беко, во зградата на ЗД „Железничар“
Надокнадување на изгубени заби со безметална коронка, компјутерск...
Уште 1 ден и 3 ч.
 
 • 7440 ден.
 • 12400 ден.
Пломбирање на заб со нано-композитна пломба - 25%
“Дентал АРТ М“ - кај Беко, во зградата на ЗД „Железничар“
Пломбирање на заб со нано-композитна пломба
Уште 1 ден и 3 ч.
 2 Купувачи
 • 450 ден.
 • 600 ден.