Храна

Одберете услуга
 20% попуст на целото мени за храна и пијалоци
Ресторан „Канцона“ нас. Kарпош
 20% попуст на целото мени за храна и пијалоци
Уште 1 ден и 22 ч.
 2 Купувачи
 • 20 ден.
Вкусна Цезар салата - 42%
Бистро Маестро, Нас. Центар
Вкусна Цезар салата
Уште 3 дена и 23 ч.
 3 Купувачи
 • 99 ден.
 • 170 ден.
Слободни фрлања (пилешки прсти 300 гр. или пилешки крилца 500 гр.) + 2 Скопско или Даб 0.5 - 30%
Спортска Меана, нас.Ново Лисиче
Слободни фрлања (пилешки прсти 300 гр. или пилешки крилца 500 гр....
Уште 3 дена и 23 ч.
 9 Купувачи
 • 189 ден.
 • 270 ден.
Спортска пилешка или димена салата 600 гр. - 48%
Спортска Меана, нас.Ново Лисиче
Спортска пилешка или димена салата 600 гр.
Уште 3 дена и 23 ч.
 
 • 120 ден.
 • 230 ден.
Слободен удар 220 гр. (свинска свежа вешалица - каре) + гарнир помфрит и салата - 18%
Спортска Меана, нас.Ново Лисиче
Слободен удар 220 гр. (свинска свежа вешалица - каре) + гарнир по...
Уште 3 дена и 23 ч.
 6 Купувачи
 • 99 ден.
 • 120 ден.
Пречка гол 500 гр. (шашлик) + гарнир помфрит и салата - 43%
Спортска Меана, нас.Ново Лисиче
Пречка гол 500 гр. (шашлик) + гарнир помфрит и салата
Уште 3 дена и 23 ч.
 1 Купувач
 • 160 ден.
 • 280 ден.
Скок шут 350 гр. (3 вида топено сирење во грне) - 47%
Спортска Меана, нас.Ново Лисиче
Скок шут 350 гр. (3 вида топено сирење во грне)
Уште 3 дена и 23 ч.
 2 Купувачи
 • 79 ден.
 • 150 ден.
Пица капричиоза, кесадиља, фалафел или пастрмајлија - 47%
MKC Club Restaurant
Пица капричиоза, кесадиља, фалафел или пастрмајлија
Уште 3 дена и 23 ч.
 105 Купувачи
 • 139 ден.
 • 260 ден.
Вкусен богат ордевер со мешана скара (16 парчиња месо) - 51%
Гостилница „Налеј“, нас. Аеродром
Вкусен богат ордевер со мешана скара (16 парчиња месо)
Уште 1 ден и 22 ч.
 43 Купувачи
 • 390 ден.
 • 800 ден.
Порција вкусни и крцкави пилешки крилца - 36%
Гостилница „Налеј“, нас. Аеродром
Порција вкусни и крцкави пилешки крилца
Уште 1 ден и 22 ч.
 6 Купувачи
 • 89 ден.
 • 140 ден.
Порција вкусни и крцкави пилешки прсти - 45%
Гостилница „Налеј“, нас. Аеродром
Порција вкусни и крцкави пилешки прсти
Уште 1 ден и 22 ч.
 20 Купувачи
 • 99 ден.
 • 180 ден.
Вкусни пилешки крилца  - 45%
Ресторан Гостилница „Кмет“ - Маџари
Вкусни пилешки крилца 
Уште 22 ч. 31 мин.
 1 Купувач
 • 99 ден.
 • 180 ден.
Kметска плескавица, бела вешалица, полнет пилешки стек, свински увијач или свинско свежо ребро  - 34%
Ресторан Гостилница „Кмет“ - Маџари
Kметска плескавица, бела вешалица, полнет пилешки стек, свински у...
Уште 22 ч. 31 мин.
 21 Купувачи
 • 99 ден.
 • 150 ден.
Mешана скара за 4 лица - 20 парчиња месо - 44%
Ресторан Гостилница „Кмет“ - Маџари
Mешана скара за 4 лица - 20 парчиња месо
Уште 22 ч. 31 мин.
 11 Купувачи
 • 390 ден.
 • 700 ден.
Kметска тава (свинско, пилешко, бомбици од мелено месо, печурки, кашкавал, сос од домати) - 32%
Ресторан Гостилница „Кмет“ - Маџари
Kметска тава (свинско, пилешко, бомбици од мелено месо, печурки, ...
Уште 22 ч. 31 мин.
 3 Купувачи
 • 150 ден.
 • 220 ден.
Кметски комбиниран ражнич (шашлик) + зеленчук - 38%
Ресторан Гостилница „Кмет“ - Маџари
Кметски комбиниран ражнич (шашлик) + зеленчук
Уште 22 ч. 31 мин.
 4 Купувачи
 • 99 ден.
 • 160 ден.
Порција пилешки прсти  - 34%
Ресторан Гостилница „Кмет“ - Маџари
Порција пилешки прсти 
Уште 22 ч. 31 мин.
 4 Купувачи
 • 99 ден.
 • 150 ден.