При крај

Посета на Острошки Манастир / Термин (27.04 - 29.04.2018 год.) - 18%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Посета на Острошки Манастир / Термин (27.04 - 29.04.2018 год.)
Уште 13 ч. 33 мин.
 
 • 1650 ден.
 • 2000 ден.
Ноќевање или ноќевање со појадок по избор - 38%
Вила “Мариј Блаж“ - Радожда Струга
Ноќевање или ноќевање со појадок по избор
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • од 50 ден.
Декоративна, стаклена мат лампа во форма по избор (округла, конусна или долгнавеста форма) - 46%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Декоративна, стаклена мат лампа во форма по избор (округла, конус...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 1500 ден.
 • 2800 ден.
Лед плоча за плафоњерка со јачина по избор (18W или 24W) - 20%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Лед плоча за плафоњерка со јачина по избор (18W или 24W)
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • од 200 ден.
Држач за мобилен телефон во форма на прстен и боја по избор (златна или сребрена) - 74%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Држач за мобилен телефон во форма на прстен и боја по избор (злат...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 49 ден.
 • 190 ден.
Масажа на грб и врат со етерични масла во времетраење од 30 мин. - 55%
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
Масажа на грб и врат со етерични масла во времетраење од 30 мин.
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 250 ден.
 • 550 ден.
Фитотерапија на нозе во времетраење од 30 мин. - 47%
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
Фитотерапија на нозе во времетраење од 30 мин.
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 290 ден.
 • 550 ден.
Релакс масажа на цело тело со етерични масла во времетраење од 40 мин.  - 61%
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
Релакс масажа на цело тело со етерични масла во времетраење од 40...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 390 ден.
 • 1000 ден.
5 рачни антицелулитни масажи - 85%
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
5 рачни антицелулитни масажи
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 590 ден.
 • 3900 ден.
Депилација на цело тело со топол восок или депилација на интима со чист восок  - 50%
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
Депилација на цело тело со топол восок или депилација на интима с...
Уште 13 ч. 39 мин.
 1 Купувач
 • од 150 ден.
Дигитална вага за телесна тежина  - 37%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Дигитална вага за телесна тежина 
Уште 13 ч. 39 мин.
 1 Купувач
 • 590 ден.
 • 930 ден.
Маска за спиење  - 59%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Маска за спиење 
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 150 ден.
 • 370 ден.
ЛЕД светло за читање книга - 43%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
ЛЕД светло за читање книга
Уште 13 ч. 39 мин.
 1 Купувач
 • 199 ден.
 • 350 ден.
Две лед светлечки ѕивани - 80%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Две лед светлечки ѕивани
Уште 13 ч. 39 мин.
 2 Купувачи
 • 49 ден.
 • 250 ден.
40 мин. зен холистичка масажа на цело тело со масло од шафран - 61%
Студио по традиционална кинеска медицина „Аку Сана“ - Нас. Т...
40 мин. зен холистичка масажа на цело тело со масло од шафран
Уште 13 ч. 39 мин.
 1 Купувач
 • 390 ден.
 • 1000 ден.
Шпорет на плин со 4 рингли во бела или темно кафена боја - модел FERRE C6340G / Шифра за бела боја 1838 и Шифра за темно кафена боја 7556 - 4%
Зизи Трег Дооел - Тетово
Шпорет на плин со 4 рингли во бела или темно кафена боја - модел ...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 9130 ден.
 • 9490 ден.
Плинско решо без капак со две рингли во темно кафена боја - модел YUCELL 0 - 200  - 11%
Зизи Трег Дооел - Тетово
Плинско решо без капак со две рингли во темно кафена боја - модел...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 891 ден.
 • 1000 ден.
Мини шпорет со 2 рингли - модел FERRE MF42 - W FULL ELECTRIC / Шифра 14923
Зизи Трег Дооел - Тетово
Мини шпорет со 2 рингли - модел FERRE MF42 - W FULL ELECTRIC / Ши...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 6589 ден.
Велосипед во црно - црвена или бело - сина боја со 18 брзини - Модел Rider XT 26 / Шифра 8064 - 6%
Зизи Трег Дооел - Тетово
Велосипед во црно - црвена или бело - сина боја со 18 брзини - Мо...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 9350 ден.
 • 9990 ден.
Плинско решо со две рингли во сива боја - модел YUCELL 0 - 200 / Шифра 8754
Зизи Трег Дооел - Тетово
Плинско решо со две рингли во сива боја - модел YUCELL 0 - 200 / ...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 1265 ден.
Велосипед во розева или виолетова боја со 18 бризини - модел Rider 20 - 8%
Зизи Трег Дооел - Тетово
Велосипед во розева или виолетова боја со 18 бризини - модел Ride...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 6050 ден.
 • 6600 ден.
Брзо и ефикасно полирање на фарови - 55%
„Бел Лотос“ - Скопје, во близина на Олимпико
Брзо и ефикасно полирање на фарови
Уште 13 ч. 39 мин.
 9 Купувачи
 • 500 ден.
 • 1100 ден.
Велосипед во црна или бела боја со 18 брзини - Модел Rider Titanic 26 / Шифра 8062 - 9%
Зизи Трег Дооел - Тетово
Велосипед во црна или бела боја со 18 брзини - Модел Rider Titani...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 8140 ден.
 • 8990 ден.
Шпорет во бела боја - модел FERRE 5340G / Шифра 14924 - 5%
Зизи Трег Дооел - Тетово
Шпорет во бела боја - модел FERRE 5340G / Шифра 14924
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 8030 ден.
 • 8490 ден.
Плинско решо со три рингли во бела боја - модел YUCELL 0 - 300 / Шифра 8575 - 10%
Зизи Трег Дооел - Тетово
Плинско решо со три рингли во бела боја - модел YUCELL 0 - 300 / ...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 1166 ден.
 • 1300 ден.
Хемиско чистење на предни или задни седишта на Вашиот автомобил - 50%
„Бел Лотос“ - Скопје, во близина на Олимпико
Хемиско чистење на предни или задни седишта на Вашиот автомобил
Уште 13 ч. 39 мин.
 6 Купувачи
 • 400 ден.
 • 800 ден.
Велосипед во сина или црвена боја со 18 брзини - модел Rider Unwers 20 - 8%
Зизи Трег Дооел - Тетово
Велосипед во сина или црвена боја со 18 брзини - модел Rider Unwe...
Уште 13 ч. 39 мин.
 
 • 6050 ден.
 • 6600 ден.