Козметика/Третмани за слабеење

Techni Spa ефикасен третман за отстранување на целулитот на цело тело - 63%
Институт за убавина „Дермаестетика“ - нас. Центар
Techni Spa ефикасен третман за отстранување на целулитот на цело ...
Уште 3 дена
 1 Купувач
Пакет од 60 третмани за слабеење - 10 тунел сауни, 10 врапинг цимет, 10 стимулации лимфна дренажа, 10 пресотерапии, 10 total vibes и 10 кардио вежби од по 30 мин. - 89%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Пакет од 60 третмани за слабеење - 10 тунел сауни, 10 врапинг цим...
Уште 2 дена и 5 ч.
 
Пакет од 30 третмани за слабеење - 10 кавитации, 10 total vibes и 10 стимулации  - 91%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Пакет од 30 третмани за слабеење - 10 кавитации, 10 total vibes и...
Уште 2 дена и 5 ч.
 1 Купувач
6 третмани кавитација за брзо и лесно ослободување од масти и целулит - 76%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
6 третмани кавитација за брзо и лесно ослободување од масти и цел...
Уште 3 дена
 2 Купувачи
Пакет од 18 ефективни третмани за слабеење   - 82%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
Пакет од 18 ефективни третмани за слабеење  
Уште 3 дена
 1 Купувач
Пакет од 18 ефективни третмани за слабеење  - 88%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
Пакет од 18 ефективни третмани за слабеење 
Уште 3 дена
 
1 рачна антицелулитна масажа во времетраење од 20 мин. 
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
1 рачна антицелулитна масажа во времетраење од 20 мин. 
Уште 3 дена
 
10 рачни антицелулитни масажи во времетраење од по 20 мин.  - 60%
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
10 рачни антицелулитни масажи во времетраење од по 20 мин. 
Уште 3 дена
 
Роденденска понуда - Пакет од 53 третмани за слабеење - 10 кавитации, 10 тунел сауни, 10 стимулации, 10 врапинг цимет, 10 кардио вежби и 3 мезотерапии - 82%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Роденденска понуда - Пакет од 53 третмани за слабеење - 10 кавита...
Уште 2 дена и 5 ч.
 1 Купувач
Пакет од 8 вакуум системи за брзо и лесно слабеење и отстранување на целулитот од вашето тело - 40%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Пакет од 8 вакуум системи за брзо и лесно слабеење и отстранување...
Уште 3 дена
 4 Купувачи
Пакет од 15 третмани - 67%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Пакет од 15 третмани
Уште 3 дена
 1 Купувач
1 третман за слабеење стимулација - 40%
Студио „Комплетна“
1 третман за слабеење стимулација
Уште 2 дена и 5 ч.