IKEA Производи

Прекрасна рамка за слика во бела боја модел FISKBO - шифра 803.003.73
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Прекрасна рамка за слика во бела боја модел FISKBO - шифра 803.00...
Уште 5 дена и 7 ч.
 2 Купувачи
 • 186 ден.
Клуб маса во бела боја модел LACK - шифра 100.659.58
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Клуб маса во бела боја модел LACK - шифра 100.659.58
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 3795 ден.
Декоративна висечка лампа - модел JAKOBSBYN - шифра 503.330.49
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Декоративна висечка лампа - модел JAKOBSBYN - шифра 503.330.49
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 1302 ден.
Тенџере со капак за готвење - модел SNITSIG со шифра 101.297.24
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Тенџере со капак за готвење - модел SNITSIG со шифра 101.297.24
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 806 ден.
Новогодишни топлинки - модел VINTER со шифра 303.728.43
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Новогодишни топлинки - модел VINTER со шифра 303.728.43
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 806 ден.
Декоративна лампа - модел LAMPAN од 'Ikea'
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Декоративна лампа - модел LAMPAN од "Ikea"
Уште 5 дена и 7 ч.
 5 Купувачи
 • 372 ден.
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 6900 ден.
Столица - клацкалка POÄNG со шифра 39125669
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Столица - клацкалка POÄNG со шифра 39125669
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 5175 ден.
Бела комода за ТВ - модел LACK со шифра 00105323
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Бела комода за ТВ - модел LACK со шифра 00105323
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 5175 ден.
Канцелариска фотеља - модел RENBERGET со шифра 20339420
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Канцелариска фотеља - модел RENBERGET со шифра 20339420
Уште 5 дена и 7 ч.
 1/10 Купувач
 • 4370 ден.
Рамка за кревет со биро - модел SVÄRTA со шифра 59151271
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Рамка за кревет со биро - модел SVÄRTA со шифра 59151271
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 21850 ден.
Мини фотеља - модел SOLSTA со шифра 60099847
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Мини фотеља - модел SOLSTA со шифра 60099847
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 5520 ден.
Шкафче за под мијалник во купатило - модел FULLEN со шифра 701.890.22
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Шкафче за под мијалник во купатило - модел FULLEN со шифра 701.89...
Уште 5 дена и 7 ч.
 2 Купувачи
 • 2185 ден.
 Плакар со димензии 140х51х181 - модел DOMBAS со шифра 502.701.36
Kupinapopust.mk - нас.Центар
 Плакар со димензии 140х51х181 - модел DOMBAS со шифра 502.701.36
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 8050 ден.
Модерни помошни масички - модел LACK со шифра 200.114.08 за црна боја или шифра 200.114.13 за бела боја
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Модерни помошни масички - модел LACK со шифра 200.114.08 за црна ...
Уште 5 дена и 7 ч.
 45/60 Купувачи
 • 575 ден.
Модерни трпезариски маси
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Модерни трпезариски маси
Уште 5 дена и 7 ч.
 1 Купувач
 • од 2875 ден.
Дрвен фиокар со 3 фиоки кој може да се фарба - шифра 753.057.09
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Дрвен фиокар со 3 фиоки кој може да се фарба - шифра 753.057.09
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 2875 ден.
Детски маси и столчиња со боја по избор
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Детски маси и столчиња со боја по избор
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • од 520 ден.
ТВ комода Модел LACK шифра за црна 902.432.97 и модела LACK шифра за бела боја 502.432.99
Kupinapopust.mk - нас.Центар
ТВ комода Модел LACK шифра за црна 902.432.97 и модела LACK шифра...
Уште 5 дена и 7 ч.
 3/10 Купувачи
 • 1380 ден.
Kлуб масa во темно кафена боја шифра 401.042.94 или бела боја шифра 000.950.36
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Kлуб масa во темно кафена боја шифра 401.042.94 или бела боја шиф...
Уште 5 дена и 7 ч.
 1 Купувач
 • од 2415 ден.
 Фиокар со 2, 3 или 5 фиоки - модел KULLEN
Kupinapopust.mk - нас.Центар
 Фиокар со 2, 3 или 5 фиоки - модел KULLEN
Уште 5 дена и 7 ч.
 2 Купувачи
 • од 2070 ден.
Столче на преклопување модел GUNDE за домашна употребаШифра 602.177.99
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Столче на преклопување модел GUNDE за домашна употребаШифра 602.1...
Уште 5 дена и 7 ч.
 4/10 Купувачи
 • 865 ден.
Столица - клацкалка PELLO - шифра 500.784.64
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Столица - клацкалка PELLO - шифра 500.784.64
Уште 5 дена и 7 ч.
 4/10 Купувачи
 • 3450 ден.
Кабинет за чевли модел BISSAШифра 502.484.28
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Кабинет за чевли модел BISSAШифра 502.484.28
Уште 5 дена и 7 ч.
 
 • 3105 ден.