Козметика/Маникир и Педикир

Класичен педикир + лакирање со боја по избор во салон за убавина „Био Аестетик“ - 50%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Класичен педикир + лакирање со боја по избор во салон за убавина ...
Уште 3 дена и 21 ч.
 2 Купувачи
Педикир + гратис масажа на грб во времетраење од 20 мин.  - 50%
Студио за убавина „New Feeling“ - Карпош
Педикир + гратис масажа на грб во времетраење од 20 мин. 
Уште 3 дена и 21 ч.
 2 Купувачи
Класичен педикир со отстранување на грубата кожа од стaпалата + лакирање  - 42%
Козметичко студио „Miss“ - Нас. Мичурин
Класичен педикир со отстранување на грубата кожа од стaпалата + л...
Уште 3 дена и 21 ч.
 7/10 Купувачи
Класичен маникир - 37%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Класичен маникир
Уште 3 дена и 21 ч.
 5 Купувачи
Класичен педикир + пилинг + масажа - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Класичен педикир + пилинг + масажа
Уште 3 дена и 21 ч.
 15 Купувачи
Наливни гелни нокти со боја и декорација по избор - 41%
Салон за убавина „Mirror“, позади Универзална сала
Наливни гелни нокти со боја и декорација по избор
Уште 3 дена и 21 ч.
 5 Купувачи
Гел лак на Вашите природни нокти + декорација по избор - 30%
Салон за убавина „Mirror“, позади Универзална сала
Гел лак на Вашите природни нокти + декорација по избор
Уште 3 дена и 21 ч.
 4 Купувачи
Маникир со гел лак + маска  - 50%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Маникир со гел лак + маска 
Уште 3 дена и 21 ч.
 4 Купувачи
Mедицински педикир - 18%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Mедицински педикир
Уште 3 дена и 21 ч.
 14 Купувачи
Маникир (пилинг, масажа на дланки, отстранување на кутикули, oбликување и полирање на нокти + лак по избор) + парафинска ракавица - 40%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Маникир (пилинг, масажа на дланки, отстранување на кутикули, oбли...
Уште 3 дена и 21 ч.
 4 Купувачи
Педикир (пилинг на стапала, масажа на стапала, отстранување на кутикули, oбликување и полирање на нокти + лак по избор) - 30%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Педикир (пилинг на стапала, масажа на стапала, отстранување на ку...
Уште 3 дена и 21 ч.
 10 Купувачи
25% попуст на сите фризерско - козметички услуги
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
25% попуст на сите фризерско - козметички услуги
Уште 3 дена и 21 ч.
 9 Купувачи
Парафин на раце  - 63%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Парафин на раце 
Уште 3 дена и 21 ч.
 1 Купувач
Педикир со траен гел лак во боја по избор - 30%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Педикир со траен гел лак во боја по избор
Уште 3 дена и 21 ч.
 7 Купувачи
Гел лак на нокти  - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Гел лак на нокти 
Уште 3 дена и 21 ч.
 5 Купувачи
Гелна надградба на нокти со типсови - 38%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Гелна надградба на нокти со типсови
Уште 3 дена и 21 ч.
 5 Купувачи
Со купон од 50 ден. и доплата во салонот од 250 ден. добивате маникир на природни нокти со гел лак  - 40%
Салон за убавина „Princess LBK Academy by Lena“ - Нас. Дебар...
Со купон од 50 ден. и доплата во салонот од 250 ден. добивате ман...
Уште 3 дена и 21 ч.
 5 Купувачи
Со купон од 50 ден. и доплата во салонот од 600 ден. добивате наливање на нокти со гел или акрил 
Студио за убавина „VIS VIVER NAIL ART“ -Кисела вода
Со купон од 50 ден. и доплата во салонот од 600 ден. добивате нал...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Со купон од 50 ден. и доплата во салонот од 450 ден. добивате наливни (гелни) нокти во една боја и декорација по избор 
Студио за убавина „VIS VIVER NAIL ART“ -Кисела вода
Со купон од 50 ден. и доплата во салонот од 450 ден. добивате нал...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Педикир со купка, пилинг и масажа на стапала, отстранување на кутикули, полирање и лакирање на нокти - 45%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
Педикир со купка, пилинг и масажа на стапала, отстранување на кут...
Уште 3 дена и 21 ч.
 3 Купувачи
Пакет: купка, пилинг, масажа на раце и отстранување на кутикули + маникир по избор (француски или декоративен) - 56%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
Пакет: купка, пилинг, масажа на раце и отстранување на кутикули +...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Целосен маникир за Вашите нокти  - 35%
Студио „Комплетна“
Целосен маникир за Вашите нокти 
Уште 3 дена и 21 ч.
 2 Купувачи
Класичен педикир на Вашите стапала - 37%
Студио „Комплетна“
Класичен педикир на Вашите стапала
Уште 3 дена и 21 ч.
 7 Купувачи