IKEA Производи

Завеса - модел SCHOTTIS 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Завеса - модел SCHOTTIS 
Уште 1 ден и 4 ч.
 
 • 310 ден.
Полица - модел OMAR
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Полица - модел OMAR
Уште 1 ден и 4 ч.
 1 Купувач
 • 2914 ден.
Mодерни помошни масички - модел LACK 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Mодерни помошни масички - модел LACK 
Уште 1 ден и 4 ч.
 3 Купувачи
 • од 550 ден.
Абажур - модел SOLLEFTEA
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Абажур - модел SOLLEFTEA
Уште 1 ден и 4 ч.
 1 Купувач
 • 496 ден.
Aбажур во бела боја - модел REGOLIT
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Aбажур во бела боја - модел REGOLIT
Уште 1 ден и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 155 ден.
Колачиња со марципан и чоколадо - модел SOTSAK
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Колачиња со марципан и чоколадо - модел SOTSAK
Уште 1 ден и 4 ч.
 4 Купувачи
 • 198 ден.
Oвесни колачиња со кокос - модел SOTSAK
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Oвесни колачиња со кокос - модел SOTSAK
Уште 1 ден и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 198 ден.
100% Арабика кафе - модел PATAR 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
100% Арабика кафе - модел PATAR 
Уште 1 ден и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 558 ден.
Мала крпа во темно сина боја за во бања - модел FRÄJEN 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Мала крпа во темно сина боја за во бања - модел FRÄJEN 
Уште 1 ден и 4 ч.
 3 Купувачи
 • 248 ден.
Мала крпа за во бања во бела боја - модел FRÄJEN
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Мала крпа за во бања во бела боја - модел FRÄJEN
Уште 1 ден и 4 ч.
 3 Купувачи
 • 248 ден.
Чинија во сина боја - модел FÄRGRIK
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Чинија во сина боја - модел FÄRGRIK
Уште 1 ден и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 149 ден.
Голема крпа во бела боја за во бања - модел FRÄJEN 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Голема крпа во бела боја за во бања - модел FRÄJEN 
Уште 1 ден и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 496 ден.
Kрпа за во бања во розева боја - модел VAGSJON
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Kрпа за во бања во розева боја - модел VAGSJON
Уште 1 ден и 4 ч.
 1 Купувач
 • 403 ден.
Голема крпа за во бања - модел FRÄJEN
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Голема крпа за во бања - модел FRÄJEN
Уште 1 ден и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 496 ден.
Мал килим за во бања во темно сина боја - модел TOFTBO
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Мал килим за во бања во темно сина боја - модел TOFTBO
Уште 1 ден и 4 ч.
 1 Купувач
 • 992 ден.
 Помошна масичка во темно кафена боја - модел LACK
Kupinapopust.mk - нас.Центар
 Помошна масичка во темно кафена боја - модел LACK
Уште 1 ден и 4 ч.
 1 Купувач
 • 806 ден.
Четка за во тоалет - модел ENUDDEN 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Четка за во тоалет - модел ENUDDEN 
Уште 1 ден и 4 ч.
 3 Купувачи
 • 490 ден.
Нелизгачка подлога - модел STOPP
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Нелизгачка подлога - модел STOPP
Уште 1 ден и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 310 ден.
Килим - модел KARBAK
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Килим - модел KARBAK
Уште 1 ден и 4 ч.
 1 Купувач
 • 2480 ден.
Полица во бела боја - модел BESTA
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Полица во бела боја - модел BESTA
Уште 1 ден и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 372 ден.
Тв комода во бела боја - модел BESTA
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Тв комода во бела боја - модел BESTA
Уште 1 ден и 4 ч.
 1 Купувач
 • 7834 ден.
Фиокар во црна боја - модел OPPLAND
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Фиокар во црна боја - модел OPPLAND
Уште 1 ден и 4 ч.
 
 • 8308 ден.
Полица со три рафтови - модел BILLY
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Полица со три рафтови - модел BILLY
Уште 1 ден и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 2418 ден.
 Полица за книги во бела боја - модел BILLY
Kupinapopust.mk - нас.Центар
 Полица за книги во бела боја - модел BILLY
Уште 1 ден и 4 ч.
 3 Купувачи
 • 4898 ден.
Столица - модел NOLMYRA
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Столица - модел NOLMYRA
Уште 1 ден и 4 ч.
 2 Купувачи
 • 3968 ден.
Декоративна закачалка - модел TJUSIG
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Декоративна закачалка - модел TJUSIG
Уште 1 ден и 4 ч.
 
 • 1054 ден.