Производи/Осветлување

Сијалици - модел DSST CL A 14W или DSST CLA 9W   - 25%
УНИМЕРК ДООЕЛ, Скопје
Сијалици - модел DSST CL A 14W или DSST CLA 9W  
Уште 3 дена и 21 ч.
 
Штедливи сијалици - модел DST MTW 20W или DST MTW 23W - 30%
УНИМЕРК ДООЕЛ, Скопје
Штедливи сијалици - модел DST MTW 20W или DST MTW 23W
Уште 3 дена и 21 ч.
 
ЛЕД светло за аквариум - 48%
Тесла Лед
ЛЕД светло за аквариум
Уште 3 дена и 21 ч.
 2 Купувачи
LED соларна сијалица - 46%
Тесла Лед
LED соларна сијалица
Уште 3 дена и 21 ч.
 2 Купувачи
Лед ламба со латиумски батерии - 48%
Тесла Лед
Лед ламба со латиумски батерии
Уште 3 дена и 21 ч.
 
ЛЕД вградливи панели од 18W - 38%
Тесла Лед
ЛЕД вградливи панели од 18W
Уште 3 дена и 21 ч.
 2 Купувачи
Фасонка со кабел во боја по избор  - 85%
Тесла Лед
Фасонка со кабел во боја по избор 
Уште 3 дена и 21 ч.
 8 Купувачи
ЛЕД филтер за чешма - 44%
Тесла Лед
ЛЕД филтер за чешма
Уште 3 дена и 21 ч.
 5 Купувачи
ЛЕД сијалица со јачина од 9W, 12W или 18W - 71%
Тесла Лед
ЛЕД сијалица со јачина од 9W, 12W или 18W
Уште 3 дена и 21 ч.
 46 Купувачи
ЛЕД светлечка рачка за туш - 57%
Тесла Лед
ЛЕД светлечка рачка за туш
Уште 3 дена и 21 ч.
 4 Купувачи