Таг: Online курсеви

Курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месеци - 70%
Винер - Едукација сметководство и консалтинг
Курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месец...
Уште 1 ден и 6 ч.
 
Курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месеци - 56%
Винер - Едукација сметководство и консалтинг
Курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месец...
Уште 1 ден и 6 ч.
 
Online курс за Photography Masterclass - 98%
StudyPlex
Online курс за Photography Masterclass
Уште 1 ден и 6 ч.
 1 Купувач
Online курс за WordPress Web Design Complete Training - 98%
StudyPlex
Online курс за WordPress Web Design Complete Training
Уште 1 ден и 6 ч.
 9 Купувачи
Online курс за Massage Therapy - 98%
StudyPlex
Online курс за Massage Therapy
Уште 1 ден и 6 ч.
 1 Купувач
Online курс за Paediatric First Aid - 98%
StudyPlex
Online курс за Paediatric First Aid
Уште 1 ден и 6 ч.
 
Online курс за Yoga Training Advanced Diploma - 98%
StudyPlex
Online курс за Yoga Training Advanced Diploma
Уште 1 ден и 6 ч.
 1 Купувач
Online курс за Fitness Trainer  - 98%
StudyPlex
Online курс за Fitness Trainer 
Уште 1 ден и 6 ч.
 1 Купувач
Online курс за TEFL (TESOL) - 98%
StudyPlex
Online курс за TEFL (TESOL)
Уште 1 ден и 6 ч.
 1 Купувач
Online курс за Social Media Marketing - 98%
StudyPlex
Online курс за Social Media Marketing
Уште 1 ден и 6 ч.
 13 Купувачи
Online курс за Diet and Nutrution Masterclass - 98%
StudyPlex
Online курс за Diet and Nutrution Masterclass
Уште 1 ден и 6 ч.
 2 Купувачи
Online курс од 90 дена за гледање на далечина - Remote Viewing  - 93%
Special Skills Academy Inc.
Online курс од 90 дена за гледање на далечина - Remote Viewing 
Уште 1 ден и 6 ч.
 2 Купувачи
1 час и 25 мин. за Online курс за Weight Loss and Metabolism - 98%
Lead Academy
1 час и 25 мин. за Online курс за Weight Loss and Metabolism
Уште 1 ден и 6 ч.
 1 Купувач
9 часа и 40 мин. за Online курс за Essential Managerial Skills - 98%
Lead Academy
9 часа и 40 мин. за Online курс за Essential Managerial Skills
Уште 1 ден и 6 ч.
 2 Купувачи
4 часа за Online курс за Photoshop CC Advanced Training - 98%
Lead Academy
4 часа за Online курс за Photoshop CC Advanced Training
Уште 1 ден и 6 ч.
 1 Купувач
3 часа и 2 мин. за Online курс за Fitnees/GYM Instructor Training - 98%
Lead Academy
3 часа и 2 мин. за Online курс за Fitnees/GYM Instructor Training
Уште 1 ден и 6 ч.
 4 Купувачи
10 часа и 15 мин. за Online курс за TEFL/TESOL од „Lead Academy“ - 98%
Lead Academy
10 часа и 15 мин. за Online курс за TEFL/TESOL од „Lead Academy“
Уште 1 ден и 6 ч.
 3 Купувачи
2 часа и 2 мин. за Online курс за Child Psychology  - 98%
Lead Academy
2 часа и 2 мин. за Online курс за Child Psychology 
Уште 1 ден и 6 ч.
 2 Купувачи
9 часа и 48 мин. за Online курс за Project Manager Training - 98%
Lead Academy
9 часа и 48 мин. за Online курс за Project Manager Training
Уште 1 ден и 6 ч.
 4 Купувачи