Пакет за слабеење - 2000 ден. / Фарбање со Revlon professional - 490 ден. / 10 кавитации, 10 total vibes и 10 стимулации - 1990 ден. во салонот за убавина Тренд АС"

Пакет од 60 третмани за слабеење - 10 тунел сауни, 10 врапинг цимет, 10 стимулации лимфна дренажа, 10 пресотерапии, 10 total vibes и 10 кардио вежби од по 30 мин. - 89%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Пакет од 60 третмани за слабеење - 10 тунел сауни, 10 врапинг цим...
Уште 1 ден и 20 ч.
 
Фарбање со фарба Revlon Proffesional + фенирање + миење со масажа на скалп и третман за сува и оштетена коса - 45%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Фарбање со фарба Revlon Proffesional + фенирање + миење со масажа...
Уште 1 ден и 20 ч.
 1 Купувач
Пакет од 30 третмани за слабеење - 10 кавитации, 10 total vibes и 10 стимулации  - 91%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Пакет од 30 третмани за слабеење - 10 кавитации, 10 total vibes и...
Уште 1 ден и 20 ч.
 1 Купувач
Роденденска понуда - Пакет од 53 третмани за слабеење - 10 кавитации, 10 тунел сауни, 10 стимулации, 10 врапинг цимет, 10 кардио вежби и 3 мезотерапии - 82%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Роденденска понуда - Пакет од 53 третмани за слабеење - 10 кавита...
Уште 1 ден и 20 ч.
 1 Купувач