Патувања/Македонија

Ноќевање или ноќевање со појадок по избор - 40%
Вила “Мариј Блаж“ - Радожда Струга
Ноќевање или ноќевање со појадок по избор
Уште 5 дена и 12 ч.
 
 • од 50 ден.
Изнајмување на цела вила или ноќевање по лице - 29%
Вила „Софија“ Крушево
Изнајмување на цела вила или ноќевање по лице
Уште 1 ден и 11 ч.
 
 • од 50 ден.
Ноќевање за двајца во Охрид (април, мај и јуни) - 31%
Вила TOMIĆ - Охрид
Ноќевање за двајца во Охрид (април, мај и јуни)
Уште 1 ден и 18 ч.
 2 Купувачи
 • 100 ден.
 • 1600 ден.
Ноќевање за две лица на само 80 метри од Охридското езеро - 27%
De Lux aпартмани „Јован“, Охрид
Ноќевање за две лица на само 80 метри од Охридското езеро
Уште 11 ч. 59 мин.
 
 • 100 ден.
 • 1500 ден.
Екскурзија околу Охридско езеро во недела, 7-ми мај (Св. Наум, Подградец и полуостров Лин)
Туристичка агенција „MT TRAVEL“
Екскурзија околу Охридско езеро во недела, 7-ми мај (Св. Наум, По...
Уште 1 ден и 18 ч.
 2 Купувачи
 • 1000 ден.
Ноќевање за едно лице во одлично уредени апартмани  - 61%
Апартмани „Донески“ - Охрид
Ноќевање за едно лице во одлично уредени апартмани 
Уште 1 ден и 11 ч.
 
 • 50 ден.
 • 900 ден.
Ноќевање во студио, мини апартман или голема вила + појадок - 17%
Туристички комплекс
Ноќевање во студио, мини апартман или голема вила + појадок
Уште 1 ден и 12 ч.
 13 Купувачи
 • од 100 ден.
 Ноќевање за едно лице во автентични апартмани + вкусен појадок  - 25%
Ресторан - Вила „Осоговска Куќа“ - Пониква
 Ноќевање за едно лице во автентични апартмани + вкусен појадок 
Уште 1 ден и 11 ч.
 48 Купувачи
 • 50 ден.
 • 800 ден.
Ноќевање со појадок и вечера
Хотелски комплекс Маива 4* / Климетица 2
Ноќевање со појадок и вечера
Уште 1 ден и 12 ч.
 14 Купувачи
 • 150 ден.
Ноќевање за 2,3 или 4 лица - 29%
„Ани Апартмани“ Берово
Ноќевање за 2,3 или 4 лица
Уште 1 ден и 12 ч.
 8 Купувачи
 • 100 ден.
 • 1400 ден.
Ноќевање за едно лице во апартман - 38%
Апартмани „Никола“ Крушево
Ноќевање за едно лице во апартман
Уште 18 ч. 37 мин.
 28 Купувачи
 • 50 ден.
 • 800 ден.
Сместување по ваш избор во одлично уредени апартмани - 27%
Вила „Stefano“ - Охрид
Сместување по ваш избор во одлично уредени апартмани
Уште 1 ден и 11 ч.
 9 Купувачи
 • 50 ден.
 • 700 ден.
Ноќевање со појадок за едно лице - 12%
Хотел Манастир - Берово
Ноќевање со појадок за едно лице
Уште 1 ден и 12 ч.
 10 Купувачи
 • 100 ден.
 • 1250 ден.