Патувања/Грција

5 ноќевања за три лица во 3-креветно студио (20.05 до 25.05.2017) - 44%
Т.А. „Sky Travel“
5 ноќевања за три лица во 3-креветно студио (20.05 до 25.05.2017)
Уште 14 ч. 45 мин.
 
  • 3037 ден.
  • 5450 ден.
Еднодневна екскурзија - Лутраки и Воден во недела, 09-ти април - 24%
Туристичка агенција „MT TRAVEL“
Еднодневна екскурзија - Лутраки и Воден во недела, 09-ти април
Уште 5 дена и 13 ч.
 1 Купувач
  • 990 ден.
  • 1300 ден.
Ноќевања со појадок за 2 лица, Лутраки - 40%
Хотел „Almopia 3* “ - Лутраки
Ноќевања со појадок за 2 лица, Лутраки
Уште 7 дена и 13 ч.
 2 Купувачи
  • 1750 ден.
  • 2940 ден.
Метеори, ноќевање во Паралиа + шопинг во Солун (25 - 26.03.2017) - 48%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Метеори, ноќевање во Паралиа + шопинг во Солун (25 - 26.03.2017)
Уште 1 ден и 7 ч.
 2 Купувачи
  • 1750 ден.
  • 3350 ден.
Посета на уникатните Метеори, разглед на Каламбака + превоз - 29%
T.A. Идеал Превоз
Посета на уникатните Метеори, разглед на Каламбака + превоз
Уште 1 ден и 14 ч.
 2 Купувачи
  • 1200 ден.
  • 1700 ден.