Таг: фенирање

Фарбање и фенирање во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Фарбање и фенирање во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 8 ч.
 2 Купувачи
Шишање и фенирање во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Шишање и фенирање во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 8 ч.
 1 Купувач
Шишање, третман со макадамија за длабинска хидратација и фенирање во најдоброто „Мое Студио Дадар“ - 66%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со макадамија за длабинска хидратација и фенирање...
Уште 4 дена и 8 ч.
 168 Купувачи
Четка за сушење и фенирање на коса - 40%
OnlineShopping Mk
Четка за сушење и фенирање на коса
Уште 4 дена и 8 ч.
 2 Купувачи