Таг: релакс

60-минутна микс масажа (стручна медицинска, спортска или релакс) - 33%
Салон за масажа „Серџо“
60-минутна микс масажа (стручна медицинска, спортска или релакс)
Уште 4 дена и 8 ч.
 14 Купувачи
Релакс масажа во времетраење од 60 минути во Metamorphosis Aesthetic Center. - 42%
Metamorphosis Aesthetic Center
Релакс масажа во времетраење од 60 минути во Metamorphosis Aesthe...
Уште 4 дена и 8 ч.
 25 Купувачи
Пакет од 3 спортски масажи во Metamorphosis Aesthetic Center - 56%
Metamorphosis Aesthetic Center
Пакет од 3 спортски масажи во Metamorphosis Aesthetic Center
Уште 4 дена и 8 ч.
 1 Купувач
Спортска масажа во Metamorphosis Aesthetic Center - 43%
Metamorphosis Aesthetic Center
Спортска масажа во Metamorphosis Aesthetic Center
Уште 4 дена и 8 ч.
 1 Купувач
Релакс масажа во времетраење од 30 мин. во Салон за убавина Angel's Touch. - 43%
Салон за убавина „Angel's Touch"“
Релакс масажа во времетраење од 30 мин. во Салон за убавина Angel...
Уште 4 дена и 8 ч.
 23 Купувачи