Таг: попуст

Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на стара амалгамска (метална) пломба  - 46%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на ...
Уште 4 дена и 11 ч.
 195 Купувачи
Високо квалитетни порцелански коронки - 41%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Високо квалитетни порцелански коронки
Уште 4 дена и 11 ч.
 20 Купувачи