Таг: масажи

60-минутна микс масажа (стручна медицинска, спортска или релакс) - 33%
Салон за масажа „Серџо“
60-минутна микс масажа (стручна медицинска, спортска или релакс)
Уште 4 дена и 10 ч.
 14 Купувачи
 Бразилска мадеро масажа во времетраење од 60 мин. во Салон за убавина „Тренд АС' - 25%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода
 Бразилска мадеро масажа во времетраење од 60 мин. во Салон за уб...
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Релакс масажа во времетраење од 60 минути во Metamorphosis Aesthetic Center. - 42%
Metamorphosis Aesthetic Center
Релакс масажа во времетраење од 60 минути во Metamorphosis Aesthe...
Уште 4 дена и 10 ч.
 25 Купувачи
3 релакс масажи во времетраење од 60 минути во Metamorphosis Aesthetic Center - 50%
Metamorphosis Aesthetic Center
3 релакс масажи во времетраење од 60 минути во Metamorphosis Aest...
Уште 4 дена и 10 ч.
 5 Купувачи
Deep Tissue massage во Metamorphosis Aesthetic Center - 43%
Metamorphosis Aesthetic Center
Deep Tissue massage во Metamorphosis Aesthetic Center
Уште 4 дена и 10 ч.
 6 Купувачи
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 40 мин.  - 26%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 40 мин. 
Уште 4 дена и 10 ч.
 1 Купувач
Пакет од 3 спортски масажи во Metamorphosis Aesthetic Center - 56%
Metamorphosis Aesthetic Center
Пакет од 3 спортски масажи во Metamorphosis Aesthetic Center
Уште 4 дена и 10 ч.
 1 Купувач
Вакум целулит третман во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Вакум целулит третман во Козметички салон Лили
Уште 4 дена и 10 ч.
 
Спортска масажа во Metamorphosis Aesthetic Center - 43%
Metamorphosis Aesthetic Center
Спортска масажа во Metamorphosis Aesthetic Center
Уште 4 дена и 10 ч.
 1 Купувач
 Пакет од 3 Deep Tissue massage во Metamorphosis Aesthetic Center - 56%
Metamorphosis Aesthetic Center
 Пакет од 3 Deep Tissue massage во Metamorphosis Aesthetic Center
Уште 4 дена и 10 ч.
 3 Купувачи
Релакс масажа во времетраење од 30 мин. во Салон за убавина Angel's Touch. - 43%
Салон за убавина „Angel's Touch"“
Релакс масажа во времетраење од 30 мин. во Салон за убавина Angel...
Уште 4 дена и 10 ч.
 23 Купувачи