Таг: масажа

3 релакс масажи во времетраење од 60 минути во Metamorphosis Aesthetic Center - 50%
Metamorphosis Aesthetic Center
3 релакс масажи во времетраење од 60 минути во Metamorphosis Aest...
Уште 9 ч. 3 мин.
 5 Купувачи
Deep Tissue massage во Metamorphosis Aesthetic Center - 43%
Metamorphosis Aesthetic Center
Deep Tissue massage во Metamorphosis Aesthetic Center
Уште 9 ч. 3 мин.
 6 Купувачи
Вакум целулит третман во Козметички салон Лили - 30%
Козметички салон Лили
Вакум целулит третман во Козметички салон Лили
Уште 9 ч. 3 мин.
 
 Пакет од 3 Deep Tissue massage во Metamorphosis Aesthetic Center - 56%
Metamorphosis Aesthetic Center
 Пакет од 3 Deep Tissue massage во Metamorphosis Aesthetic Center
Уште 9 ч. 3 мин.
 3 Купувачи
Релакс масажа во времетраење од 30 мин. во Салон за убавина Angel's Touch. - 43%
Салон за убавина „Angel's Touch"“
Релакс масажа во времетраење од 30 мин. во Салон за убавина Angel...
Уште 9 ч. 3 мин.
 23 Купувачи
Антицелулитна мадеро масажа во времетраење од 60 мин.  - 51%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
Антицелулитна мадеро масажа во времетраење од 60 мин. 
Уште 9 ч. 3 мин.
 11 Купувачи
5 стимулации, 5 боди врапинг и 10 ултразвук третмани - 80%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
5 стимулации, 5 боди врапинг и 10 ултразвук третмани
Уште 9 ч. 3 мин.
 5 Купувачи
 10 антицелулитни масажи - 64%
Салон за убавина “Тим Бјути“- нас.Ново Лисиче
 10 антицелулитни масажи
Уште 9 ч. 3 мин.
 5 Купувачи