Таг: ехо

Ехо по избор + специјалистички преглед од интернист во Поликлиника Интермед Арт - 15%
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
Ехо по избор + специјалистички преглед од интернист во Поликлиник...
Уште 6 дена и 9 ч.
 2 Купувачи
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистички преглед со дијагностика и лабораторија  - 59%
ПЗУ „Res Humana“ - Нас. Козле
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистич...
Уште 6 дена и 9 ч.
 819 Купувачи