Таг: Фризерски услуги

Нијансирање со Омбре, Бронде, Сомбре или Балајаж техника по Ваш избор + третман со професионалната линија на INSIGHT + фенирање - 35%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Нијансирање со Омбре, Бронде, Сомбре или Балајаж техника по Ваш и...
Уште 3 дена и 2 ч.
 
Шишање + маска - 67%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Шишање + маска
Уште 3 дена и 2 ч.
 6 Купувачи
Шатирање или сомбре/балајаж нијансирање + фенирање на било која должина на кос - 70%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Шатирање или сомбре/балајаж нијансирање + фенирање на било која д...
Уште 3 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Кератински третман за за перфектно дефинирање на локни без оштетување на Вашата коса со професионалната линија за коса Alfaparf Milano - 50%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Кератински третман за за перфектно дефинирање на локни без оштету...
Уште 3 дена и 2 ч.
 
Кератински третман за трајно исправување и нега на Вашата коса со професионалната линија за коса Alfaparf Milano + фенирање - 50%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Кератински третман за трајно исправување и нега на Вашата коса со...
Уште 3 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Шишање + обликување + ампула за зајакнување на косата
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Шишање + обликување + ампула за зајакнување на косата
Уште 3 дена и 2 ч.
 7 Купувачи
Деколорирање со специјален деколороант на Италијанскиот бренд DECO Native, фарбање со наша фарба, миење и фенирање  - 51%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Деколорирање со специјален деколороант на Италијанскиот бренд DEC...
Уште 3 дена и 2 ч.