Таг: Третмани за слабеење

Пакет од 30 третмани за слабеење - 10 кавитации, 10 total vibes и 10 стимулации  - 91%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Пакет од 30 третмани за слабеење - 10 кавитации, 10 total vibes и...
Уште 19 ч. 9 мин.
 
5 третмани за слабеење со термо ќебе - 60%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
5 третмани за слабеење со термо ќебе
Уште 7 дена и 1 ч.
 
Пакет од 15 ефективни третмани за слабеење (5 ултразвук, 5 тунел сауни и 5 total vibes) - 69%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Пакет од 15 ефективни третмани за слабеење (5 ултразвук, 5 тунел ...
Уште 19 ч. 9 мин.
 
Пакет од 30 екстра ефективни третмани за слабеење (10 кавитации, 10 пресотерапии и 10 боди мастер)  - 64%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Пакет од 30 екстра ефективни третмани за слабеење (10 кавитации, ...
Уште 19 ч. 10 мин.
 
Пакет од 18 ефективни третмани за слабеење   - 82%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
Пакет од 18 ефективни третмани за слабеење  
Уште 21 ч. 9 мин.
 
Пакет од 18 ефективни третмани за слабеење  - 88%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
Пакет од 18 ефективни третмани за слабеење 
Уште 21 ч. 9 мин.
 
6 третмани кавитација за брзо и лесно ослободување од масти и целулит - 76%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
6 третмани кавитација за брзо и лесно ослободување од масти и цел...
Уште 21 ч. 9 мин.
 
Пакет од 30 ефективни третмани за слабеење (6 третмани кавитација, 6 crazy fit третмани, 6 боди врапинг, 6 вакуум системи и 6 масажи)  - 78%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
Пакет од 30 ефективни третмани за слабеење (6 третмани кавитација...
Уште 21 ч. 9 мин.
 
Третман за затегнување на стомакот и намалување на стриите и обемот
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Третман за затегнување на стомакот и намалување на стриите и обем...
Уште 19 ч. 21 мин.
 1 Купувач