Таг: Стоматолошки услуги

Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на стара амалгамска (метална) пломба  - 46%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на ...
Уште 5 дена и 6 ч.
 204 Купувачи
Чистење забен камен со пескарење, обработка на парадонтални џепови и полирање на забите до висок сјај - 53%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Чистење забен камен со пескарење, обработка на парадонтални џепов...
Уште 5 дена и 6 ч.
 241 Купувачи
Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање - 68%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање
Уште 5 дена и 6 ч.
 68 Купувачи
Високо квалитетни порцелански коронки - 41%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Високо квалитетни порцелански коронки
Уште 5 дена и 6 ч.
 20 Купувачи
Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање - 75%
ПЗУ Дента Леа Л&В
Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање
Уште 5 дена и 6 ч.
 5 Купувачи