Таг: Рафтинг авантура

Со купон од 300 ден. и доплата од 2170 ден. (35 евра) добивате 53% попуст за две ноќевања за едно лице + незаборавна адреналинска рафтинг авантура на Тара + комплетна рафтинг / hiking опрема, лиценциран водич и туристичка такса во период од 15.04 - 30.09.2019 год. во прекрасниот рафтинг камп „Highlander“ - 53%
„Highlander“ - Рафтинг камп на Тара
Со купон од 300 ден. и доплата од 2170 ден. (35 евра) добивате 53...
Уште 5 дена и 2 ч.
 7 Купувачи
Со купон од 300 ден. и доплата од 4030 ден. (65 евра) добивате 44% попуст за две ноќевања за едно лице + незаборавна адреналинска рафтинг авантура на Тара + лудо џип САФАРИ и пешачење низ дождовната шума на националниот парк Сутјеска + комплетна рафтинг / hiking опрема, лиценциран водич и туристичка такса во период од 15.04 - 30.09.2019 год. во прекрасниот рафтинг камп „Highlander“ - 44%
„Highlander“ - Рафтинг камп на Тара
Со купон од 300 ден. и доплата од 4030 ден. (65 евра) добивате 44...
Уште 5 дена и 2 ч.