Таг: Маникир и педикир

Класичен педикир со отстранување на грубата кожа од стaпалата + лакирање  - 42%
Козметичко студио „Miss“ - Нас. Мичурин
Класичен педикир со отстранување на грубата кожа од стaпалата + л...
Уште 7 ч. 51 мин.
 
Класичен педикир + лакирање со боја по избор во салон за убавина „Био Аестетик“ - 50%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Класичен педикир + лакирање со боја по избор во салон за убавина ...
Уште 7 ч. 51 мин.
 1 Купувач
Класичен педикир со отсртанување на грубата кожа од стапалата + блага масажа + лакирање со гел лак - 50%
Салон за депилација „ECE“ - ТЦ Бисер
Класичен педикир со отсртанување на грубата кожа од стапалата + б...
Уште 7 ч. 51 мин.
 1 Купувач
Класичен маникир со гел лак  - 52%
Салон за депилација „ECE“ - ТЦ Бисер
Класичен маникир со гел лак 
Уште 7 ч. 51 мин.
 2 Купувачи
Педикир (пилинг на стапала, масажа на стапала, отстранување на кутикули, oбликување и полирање на нокти + лак по избор) - 30%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Педикир (пилинг на стапала, масажа на стапала, отстранување на ку...
Уште 7 ч. 51 мин.
 2 Купувачи
Маникир (пилинг, масажа на дланки, отстранување на кутикули, oбликување и полирање на нокти + лак по избор) + парафинска ракавица - 40%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Маникир (пилинг, масажа на дланки, отстранување на кутикули, oбли...
Уште 7 ч. 51 мин.
 2 Купувачи
Педикир + гратис масажа на грб во времетраење од 20 мин.  - 50%
Студио за убавина „New Feeling“ - Карпош
Педикир + гратис масажа на грб во времетраење од 20 мин. 
Уште 7 ч. 51 мин.
 6 Купувачи
Маникир со гел лак + маска  - 50%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Маникир со гел лак + маска 
Уште 7 ч. 51 мин.
 5 Купувачи
Mедицински педикир - 18%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Mедицински педикир
Уште 7 ч. 51 мин.
 15 Купувачи
Аква детокс спа третман - 58%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Аква детокс спа третман
Уште 7 ч. 51 мин.
 5 Купувачи
Парафин на раце  - 63%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Парафин на раце 
Уште 7 ч. 51 мин.
 1 Купувач
Педикир со траен гел лак во боја по избор - 30%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Педикир со траен гел лак во боја по избор
Уште 7 ч. 51 мин.
 8 Купувачи
Гел лак на нокти  - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Гел лак на нокти 
Уште 7 ч. 51 мин.
 8 Купувачи
Гелна надградба на нокти со типсови - 38%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Гелна надградба на нокти со типсови
Уште 7 ч. 51 мин.
 5 Купувачи