Таг: Македонија

Ноќевање за двајца со појадок + СПА / Термин - 01.10 - 30.11.2019 год. - 35%
Хотел & СПА „Тино“ - Св. Стефан, Охрид
Ноќевање за двајца со појадок + СПА / Термин - 01.10 - 30.11.2019...
Уште 3 дена и 15 ч.
 1 Купувач
Ноќевање за 2 лица за денови по избор / Термин - 01.10 - 30.11.2019 год. - 43%
Пансион и ресторан „Кутмичевица“ - Вевчани
Ноќевање за 2 лица за денови по избор / Термин - 01.10 - 30.11.20...
Уште 3 дена и 15 ч.
 
Ноќевање во апартман за 2, 3, 4 или 6 лица / Термин - 22.08 - 15.11.2019 год. - 21%
Вила и апартмани „Природа“ - Берово
Ноќевање во апартман за 2, 3, 4 или 6 лица / Термин - 22.08 - 15....
Уште 3 дена и 15 ч.
 4 Купувачи
Ноќевање за 2 лицa / Термин - 21.06 - 30.09.2019 год.
Вила „Јана“ - Маврово
Ноќевање за 2 лицa / Термин - 21.06 - 30.09.2019 год.
Уште 3 дена и 15 ч.
 2 Купувачи
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Вила Савако, Берово
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Уште 3 дена и 15 ч.
 2 Купувачи
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год. - 59%
Комплекс „Етно Село Тимчевски“ - С. Младо Нагоричане
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Уште 3 дена и 15 ч.
 12 Купувачи
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год. - 38%
Вила “Мариј Блаж“ - Радожда Струга
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Уште 3 дена и 15 ч.
 2 Купувачи
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год. - 31%
Вила TOMIĆ - Охрид
Термин - 03.05 - 30.09.2019 год.
Уште 3 дена и 15 ч.
 2 Купувачи