Таг: Мадеро масажа

10 мадеро третмани по цена од 2500 денари во ,,LUVSTUDIO“ - 38%
Салон за убавина „Luvstudio“ - нас. Кисела Вода
10 мадеро третмани по цена од 2500 денари во ,,LUVSTUDIO“
Уште 6 дена и 23 ч.
 
30% попуст или 2450 ден. за Пакет од 5 Мадеро терапиии во 'STUDIO ROYAL' - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
30% попуст или 2450 ден. за Пакет од 5 Мадеро терапиии во "STUDIO...
Уште 6 дена и 23 ч.
 
43% попуст или 400 ден. за Мадеро терапија во 'STUDIO ROYAL' - 43%
Салон за убавина „Studio Royal“
43% попуст или 400 ден. за Мадеро терапија во "STUDIO ROYAL"
Уште 6 дена и 23 ч.