Таг: Здравје

Vitar здрави зглобови - 30 капсули - 15%
“Green Master“ Македонија
Vitar здрави зглобови - 30 капсули
Уште 7 дена и 4 ч.
 3 Купувачи
Dr. Nature Омега 3 кидс рибино масло - 30 капсули - 40%
“Green Master“ Македонија
Dr. Nature Омега 3 кидс рибино масло - 30 капсули
Уште 7 дена и 4 ч.
 
Dr. Nature боров полен - 120 таблети - 30%
“Green Master“ Македонија
Dr. Nature боров полен - 120 таблети
Уште 7 дена и 4 ч.
 
SB бонбони со жалфија - 170 гр - 40%
“Green Master“ Македонија
SB бонбони со жалфија - 170 гр
Уште 7 дена и 4 ч.
 1 Купувач
Dr. Nature колострум + мултивитамини - 45 пастили - 30%
“Green Master“ Македонија
Dr. Nature колострум + мултивитамини - 45 пастили
Уште 7 дена и 4 ч.
 
30 капсули хијалурон комплекс - 40%
“Green Master“ Македонија
30 капсули хијалурон комплекс
Уште 7 дена и 4 ч.
 2 Купувачи
Променлив филтер за вода за бокал DAFI ASTRA - UNIMAX AQUAMAG Mg2 - 20%
“Green Master“ Македонија
Променлив филтер за вода за бокал DAFI ASTRA - UNIMAX AQUAMAG Mg2
Уште 7 дена и 4 ч.
 
Променлив филтер за вода за бокал DAFI ATRIA - CLASSIC AQUAMAG Mg2 - 20%
“Green Master“ Македонија
Променлив филтер за вода за бокал DAFI ATRIA - CLASSIC AQUAMAG Mg...
Уште 7 дена и 4 ч.
 
Dr. Silver - апарат за сребрена вода  - 40%
“Green Master“ Македонија
Dr. Silver - апарат за сребрена вода 
Уште 7 дена и 4 ч.
 
Dr. Nature кора од бела врба - 60 капсули - 30%
“Green Master“ Македонија
Dr. Nature кора од бела врба - 60 капсули
Уште 7 дена и 4 ч.
 1 Купувач
Dr. Nature монолаурин - 90 капсули - 40%
“Green Master“ Македонија
Dr. Nature монолаурин - 90 капсули
Уште 7 дена и 4 ч.
 
Колаген ФОРТЕ плус - 60 капсули - ја спречува болката и трошењето на зглобовите - 20%
“Green Master“ Македонија
Колаген ФОРТЕ плус - 60 капсули - ја спречува болката и трошењето...
Уште 7 дена и 4 ч.
 14 Купувачи
Рентгенската панорамска слика на цела вилица - 51%
ПЗУ „Picasso Dental Studio“ - нас. Аеродром, позади VERO
Рентгенската панорамска слика на цела вилица
Уште 7 дена и 4 ч.
 16 Купувачи
Ноќен чувар  - 51%
ПЗУ „Picasso Dental Studio“ - нас. Аеродром, позади VERO
Ноќен чувар 
Уште 7 дена и 4 ч.
 4 Купувачи
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистички преглед со дијагностика и лабораторија  - 74%
ПЗУ „Res Humana“ - Нас. Козле
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистич...
Уште 7 дена и 4 ч.
 84 Купувачи
Преглед на тироида (ЕХО + ЕКГ) и тироидни хормони (ТСХ + Т4) - 55%
ПЗУ „Res Humana“ - Нас. Козле
Преглед на тироида (ЕХО + ЕКГ) и тироидни хормони (ТСХ + Т4)
Уште 7 дена и 4 ч.
 15 Купувачи
Инстант избелувач на заби - 18%
OnlineShopping Mk
Инстант избелувач на заби
Уште 7 дена и 4 ч.
 5 Купувачи
Диспанзер за паста за заби - Touch Me
OnlineShopping Mk
Диспанзер за паста за заби - Touch Me
Уште 7 дена и 4 ч.
 1 Купувач
Апарат за магнетна терапија - 34%
Super Ortho
Апарат за магнетна терапија
Уште 7 дена и 4 ч.
 
Комплет лабораториски услуги (крвна слика со седиментација + урина) - 66%
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
Комплет лабораториски услуги (крвна слика со седиментација + урин...
Уште 7 дена и 4 ч.
 13 Купувачи
Комплет алерголошки тестови и консултација со спец. Пулмоалерголог + ГРАТИС ЕКГ со интерпретација и мерење крвен притисок
Поликлиника „Интермед Арт“, ТЦ Антико
Комплет алерголошки тестови и консултација со спец. Пулмоалерголо...
Уште 7 дена и 4 ч.
 4 Купувачи
Индивидуална советодавна психотераписка сеанса со времетраење од 90 минути - 67%
Интернационален Гешталт институт на Македонија - Нас. Аеродр...
Индивидуална советодавна психотераписка сеанса со времетраење од ...
Уште 7 дена и 4 ч.
 27 Купувачи