Таг: Ехо на дојка

Еден ултразвучен преглед ехо на дојки  - 50%
ПЗУ „Гинекомедика“ - Нас.Центар
Еден ултразвучен преглед ехо на дојки 
Уште 4 дена и 23 ч.